Cure,recite mi jeli osjecate ponekad lagane menstrualne bolove koji traju cca nekad 15-20 min,a nekad i vise.
Taj dio moze biti i od mjehura,ali mogu li to biti kontrakcije ili neko rastezanje ligamenata.
Jucer bila na pregledu i vecinu dana provela aktivno i sinoc me to zabolilo i odmah panika.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
A iduuuci cetvrtak je nova kolekcija u Lidlu! Onda taman ujutro prije pregleda, hihi.
Da, ja sam mislila na pamucne pelene, brkaju mi se pojmovi 😂
Nemam taj jastuk, ali bas bih si ga mogla i ja naruciti za ljepsi san. E da, kad smo kod toga, ja u trudnoci imam lude snove, ali dosta dobro spavam, rano zaspem i rano se budim, ali minimalno 8 sati sna uvijek 😁
Cestitam na decku ❤️ zna koja omjer cura i decki za sad? 🙂
Mi cemo kolica kroz mjesec dva najksanije rijesiti jer ne volim to ostavljati za kraj.
Kraj je delikatan sam po sebi 🙂
Kozmetiku ne koristim nista za bebe osim hladno presanog bademovog/kokosovog ulja, sudokrem sam sa malim 2-3x koristila. Nikakve kreme za guzu,samponi ni nista do 6 mj.
Curke ,vi u zadnje vrijeme pisale za tetra? Ali dali vi mislite zapravo na platnene pelene?
Jer po nazivu su to 2 razlicite stvari koliko ja znam 🙂
https://www.trudnoca.hr/beba/skrb-o-bebi/tetra-moderne-platnene-pelene/ ej, da razlicite su, koliko sam uspjela shvatit, oko tetrica ima vise posla, al se brze suse..morat cu detaljno proucit sve, ali ako se odlucim za tu prirodnu verziju vjerovatno cu isprobat i jedne i druge..ali svakako mi se cini da cu za prvu ruku jednokratne bar dok se treba presvlacit 10ak puta dnevno jer imam dosta nadobudne planove i oko dojenja pa onda to sve puta 2..mislim da je sve izvedivo ako si das truda i ako imas pomoc bar dok hvatas konce na pocetku, ali vidjet cu po koju cijenu (psihofizickog umora)..
Evo malo razočaranje. Odgođena za sutra 😕
Jooooj to mrzim, ali izdrzi do sutra
💙
Prijavljujem uspjesan pregled :)
sljedeci je 10.02., a za 2 tjedna moam ici na oggt i vaditi krv.
Plus 3kg, mislila sam da ce nakon blagdana biti i kriticnije :)
p.s. za listu, stize deckic <3
Jeeeeej, cestitam🤗🎉
💙
Polly imala sam isti problem s dopplerom i spremila ga u podrum i strahovala do iduceg pregleda jer nisam nista cula, a bila 12tt. Poslije sam uzela gel od aloe vere i stavila na trbuh, kao kod doktorice na pregledu i prvi put cula otkucaje srca svoje bebe 🥰 Probaj tako.
Malina tako rano ides oggt raditi. Ja sam narucena kad budem bila 27tj, valjda je drugacija praksa ovdje. Svakako javi utiske. I da, ovdje samo vade krv na taste i nakon 1 sata i to je to. Cak se kod nekih doktora mora doci poslije dorucka 🤨
Cure,recite mi jeli osjecate ponekad lagane menstrualne bolove koji traju cca nekad 15-20 min,a nekad i vise.
Taj dio moze biti i od mjehura,ali mogu li to biti kontrakcije ili neko rastezanje ligamenata.
Jucer bila na pregledu i vecinu dana provela aktivno i sinoc me to zabolilo i odmah panika.
Da, cesto ih osjecam, sve se siri, maternica raste, malo se sve razmice, pomice, namjesta..normalno da te boli, probada, sijeva, naravno dok god to nisu intenzivni i uzasno jaki bolovi na granici neizdrzivog..to bi bio alarm da nesto nije okej, ovo ostalo je sve okej, a pogotovo kod duzih/vecih aktivnosti nemas razloga za paniku, probaj smanjit tempo ako je moguce..
Ja osjecam te menstrualne bolove redovito.
To mi je ginekolog rekao da je sve normalno..i da cu to osjecati do kraja trudnoce.
Evo jucer sam ih cijeli dan osjecala. Bas menstrualne bolove.. I zatezanje.
A sto se tice odnosa s muzem 😂😂😂😂😂 bolje da ni ne pisem. Ja i moj muz nemamo zabranu.. Ali ljudi moji mi nismo imali odnos otkad sam vidila plus na testu. Jednostavno ne moze ni on ni ja. Imamo blokadu.. Tili bi mi.. Ali kad dode evo idemo, samo se pogledamo onako u strahu... HahHha komaaaaa
Pozzic ima tko nekakva iskustva ili je nes cuo?
Peg perego ypsi
Stokke xplory?
Po tezini su ok e sad ubise me autosjedalice,
Jaje je autosjedalica? Dal je tko kupovao isofix bazu ili je vezao as u autu?
Cini mi se kao vise seguro za tom bazom e sad i one su oko 1900 kn 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji