LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    09. Siječanj 2020. 13:33

Polly

mimoza

Polly imala sam isti problem s dopplerom i spremila ga u podrum i strahovala do iduceg pregleda jer nisam nista cula, a bila 12tt. Poslije sam uzela gel od aloe vere i stavila na trbuh, kao kod doktorice na pregledu i prvi put cula otkucaje srca svoje bebe 🥰 Probaj tako.
    Malina tako rano ides oggt raditi. Ja sam narucena kad budem bila 27tj, valjda je drugacija praksa ovdje. Svakako javi utiske. I da, ovdje samo vade krv na taste i nakon 1 sata i to je to. Cak se kod nekih doktora mora doci poslije dorucka 🤨
    Mimoza da ga probam spremiti u podrum na neko vrijeme ili? 😅 Probat ću poslije još uloviti. Znači kad ga upalim je ekran zelen sa tri crtice, prvi put mi je bilo 130 ba zelenom ekranu i ugasio se sam nakon koju min. Opet ga upalim, narančasti ekran, hvata moje otkucaj, oko 50 pa do 70. Opet se ugasio, opet ga upalim, opet zeleni ekran i ne mogu ništa pronaći 🙄 Malo me naživciro, ali bit će da ga čitam skužiti

To je to 130 je beba. I znaci da je ziva  🙂 uvijek pokazu na par sek i onda treba pomaknut i vratiti pa ako si srece pokaze opet. Tek kasnije kad se srce bas cuje onda samo slusas i pogledas taj br otkucaja sta ti pokaze 🙂

Polly
    09. Siječanj 2020. 13:34

dana130

Cure ja sam jutros vadila krv za stirnjacu. Nisammbas nesto previse jela jer me zeludac bas jako boli. Zadnjih 2 sata mw tako uzasno probada donji dio trbuha (ispod pupka), traje par sekundi i onda tako svako malo.
    U 3 idem na pregled, jedva cekam, ovo me bas izluduje. Sorrysto vas sad zamaram tu, ali nekako mi je lakse kad se izjadam

Draga nikoga ne zamaraš, zato i jesmo tu ☺️ Klasična trema pred pregled, rekla bih opusti se ali sve razumijem, bit će sve okej i držim fige za lijepe vijesti 🍀 Raste bebač i diže se gore lagano, mene je isto oko 12 tt znalo češće uhvatiti svako malo grčenje i zatezanje i svašta nešto, to znači da sve štima, bez brige ❣️

Polly
    09. Siječanj 2020. 13:36

Bebac24

Polly

mimoza

Polly imala sam isti problem s dopplerom i spremila ga u podrum i strahovala do iduceg pregleda jer nisam nista cula, a bila 12tt. Poslije sam uzela gel od aloe vere i stavila na trbuh, kao kod doktorice na pregledu i prvi put cula otkucaje srca svoje bebe 🥰 Probaj tako.
    Malina tako rano ides oggt raditi. Ja sam narucena kad budem bila 27tj, valjda je drugacija praksa ovdje. Svakako javi utiske. I da, ovdje samo vade krv na taste i nakon 1 sata i to je to. Cak se kod nekih doktora mora doci poslije dorucka 🤨
    Mimoza da ga probam spremiti u podrum na neko vrijeme ili? 😅 Probat ću poslije još uloviti. Znači kad ga upalim je ekran zelen sa tri crtice, prvi put mi je bilo 130 ba zelenom ekranu i ugasio se sam nakon koju min. Opet ga upalim, narančasti ekran, hvata moje otkucaj, oko 50 pa do 70. Opet se ugasio, opet ga upalim, opet zeleni ekran i ne mogu ništa pronaći 🙄 Malo me naživciro, ali bit će da ga čitam skužiti

To je to 130 je beba. I znaci da je ziva 🙂 uvijek pokazu na par sek i onda treba pomaknut i vratiti pa ako si srece pokaze opet. Tek kasnije kad se srce bas cuje onda samo slusas i pogledas taj br otkucaja sta ti pokaze 🙂

Čula sam otkucaje baš lijepo par sekundi, ali uglavnom šumi.. Bit će lakše kad još malo poraste, ali pao mu je kamen sa srca. Sad ću lakše izgurati 2 i pola tjedna do pregleda 😊

• Bebac24
    09. Siječanj 2020. 13:39

Polly ma da, sumi ako se krece 🙂 znaci da pliva 🥰 
    Daa bas je super to. Ja ga sad jos manje koristim jer me lupa 100na sat ali ponekad se pozelim tog zvuka 🥰
    Mrvicak e takva ja gledam, druga boja, i model ali okvir taj 🙂 znaci super su?

Dora4
    09. Siječanj 2020. 13:41

Dana bit ce sve dobro! Ovoj sa bolovima je uobicajeno pa se probaj smirit, pregled je za cas pa ce ti i dr. reci isto 

Alisanazemlji
    09. Siječanj 2020. 13:51

Dora4

Alisanazemlji

Dora i Tea, sutra idem u vinogradsku vaditi krv povodom pregleda koji imam kod Hermanice u ponedjeljak.
    Trebam li biti na tašte i u koje vrijeme te gdje se vadi krv u vinogradskoj?
    Na odjelu endokrinologije tj. u istoj zgradi?

Ej draga! Labos/vadjenje ti je u istoj zgradi, tamo di se inace javljas na salter pa taj hodnik prije skretanja na saltere, a redomat ti je u cekaonici di su salteri!
    Vadis samo tsh? Ako da, nemoras biti nataste!

Draga Dora, hvala ti.😘 Valjda se ne budem zagubila.
    U narednih 6 dana čeka me to vađenje krvi, te kontrola kod Hermanice i ultrazvučni pregled kod ginekologice, a od sutra sam i na poslu i planiram reći poslodavcima za trudnoću.. 
    Aaaa, malkice me sve to čini napetom, ali držim fige da sve bude u redu :) 

Curka je ❤

dana130
    09. Siječanj 2020. 13:52

Hvala curle, zbilja ste divne. ❤️
    Dosao nalaz za tsh i dalje 4.60 uz terapiju euthyrox 25 😑

Baby girl 💜

Alisanazemlji
    09. Siječanj 2020. 13:52

Dora4

Alisanazemlji

Dora i Tea, sutra idem u vinogradsku vaditi krv povodom pregleda koji imam kod Hermanice u ponedjeljak.

Ej draga! Labos/vadjenje ti je u istoj zgradi, tamo di se inace javljas na salter pa taj hodnik prije skretanja na saltere, a redomat ti je u cekaonici di su salteri!

Je, je, vadim samo tsh :) 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    09. Siječanj 2020. 13:56

Dora4

Alisanazemlji

Dora, a ne, osim TSH trebam vaditi i FT4, antiTPO i antiTG
    To ne mijenja ništa? I dalje mogu ići vaditi krv natašte? 

Curka je ❤

Dora4
    09. Siječanj 2020. 14:00

Alisa nema na cemu..razumijem za napetnost, ali sad si ipak u drugom tromjesecju i malo se lakse dise, nadam se da su poslodavci i inace normalni pa da ce tako i sad reagirat. Ja sam morala rec sefici odmah jer morala otvorit komplikacije, dakle, divno je reagirala, cestitala, izgrlila me i prvi komentar je bio da nista ne brinem o poslu i da to sve skupa nije bitno i da ce se oni snac, a ja samo neka mislim na sebe i bebu (tad jos nisam ni znala da su blizanci) i da se ne smijem oko niceg zivcirat. Jako me pozitivno iznenadilo do koje mjere je ispala normalna, evo zelim ti isto sa tvojima!
    Bit ce sve okej i sa tsh, nije ti bio jako visok tako da je vjerovatno vec u normali, plus Hermanica uvijek tako mirno djeluje da cak i ako nije okej ne ulovi te panika! 
    Uzv se veseli, stizu nove slikice tvoje male bebice koja je jos vise narasla od prosli put i sve vise izgleda na bebicu, a manje na malog vanzemaljca! 
    Dana vjerovatno ce ti dici terapiju pa ce se izregulirat, ne razbijaj glavu unaprijed! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.