Cure samo da javim, stigao mi doppler i sva sretna jedva čekam isprobati ga i naživcirala se momentalno i prepala, nisam mogla naći i ja to ništa ne kužim, požalila sam isti tren šta sam ga uzela haha probat ću kasnije još, valjda sam previše očekivala
Jel ti do baterija? Ako se radi o zelenom i narančastom svjetlu, onda je isti ako moj. Nekada pronađem odmah, a u zadnje vrijeme traje bar 5 min potraga, očito je beba jako nemira
Tea1401, nisam u brzini niti skuzila tvoj odg., samo sam tipkala isti odgovor Alisi..😁😁
Cure samo da javim, stigao mi doppler i sva sretna jedva čekam isprobati ga i naživcirala se momentalno i prepala, nisam mogla naći i ja to ništa ne kužim, požalila sam isti tren šta sam ga uzela haha probat ću kasnije još, valjda sam previše očekivala
Jel ti do baterija? Ako se radi o zelenom i narančastom svjetlu, onda je isti ako moj. Nekada pronađem odmah, a u zadnje vrijeme traje bar 5 min potraga, očito je beba jako nemira
Misliž baš da je ko tvoj, da sam naručila po tvom linku s wisha 🤔 Zašto se sam gasi? Znam da si već pisala ali tlo zna gdje je to, narančasta su moji, a zelena bebini otkucaji? Gledam ono srčeko šta treperi stalno isto, ne znam jel brzina titraja tog srčeka i one crtice iznad njega ima veze s otkucajima?
Pozzic ima tko nekakva iskustva ili je nes cuo?
Peg perego ypsi
Stokke xplory?
Po tezini su ok e sad ubise me autosjedalice,
Jaje je autosjedalica? Dal je tko kupovao isofix bazu ili je vezao as u autu?
Cini mi se kao vise seguro za tom bazom e sad i one su oko 1900 kn 🙄
Peg perego općenito kolica što sam čula su zadovoljni, nisu teška, sklapaju se zajedno sa sjedalicom....
Stokke xplory sam masu proučavala jer su mi bila divna, nakraju ih nisam kupila, ona nemaju korpu dole za stvari, što recimo osobama koje puno šetaju bez auta i sl. nemaš di odložiti kesice i sl. Još sam čitala da su dosta nespretne, ali ih eto nisam imala. Jaje sam imala besafe ja sam zadovoljna bila.
Pozzic ima tko nekakva iskustva ili je nes cuo?
Peg perego ypsi
Stokke xplory?
Po tezini su ok e sad ubise me autosjedalice,
Jaje je autosjedalica? Dal je tko kupovao isofix bazu ili je vezao as u autu?
Cini mi se kao vise seguro za tom bazom e sad i one su oko 1900 kn 🙄
Pozdrav, upadam kao padobranac u temu.
Peg perego ypsi combo i mi gledamo. Od danas su 15 posto kolica snizena u baby centru i uz to bi uzeli aton 5 jaje cybex. Kolica su lagana, jako uska i praktična i lijepa.
Ali još od prije gledam cybex balios s kolica, i sada se dvoumim izmedu tih dvoje. Cybex me izadu 1200 kn jeftinija, a nisam sigurna da su puno lošija od peg perega...i ne znam se odlučiti :(
Misliž baš da je ko tvoj, da sam naručila po tvom linku s wisha 🤔 Zašto se sam gasi? Znam da si već pisala ali tlo zna gdje je to, narančasta su moji, a zelena bebini otkucaji? Gledam ono srčeko šta treperi stalno isto, ne znam jel brzina titraja tog srčeka i one crtice iznad njega ima veze s otkucajima?
Ja isto nisam shvatila zasto nekada titra unutarnje srce, a nekada okvir srca. Uglavnom, zna se i meni ugasiti, ali samo kada mu na osjet fali gela ili ulja koje namažem na trbuh. Zeleni su bebini, ali ako mi je ispod 120,ne računam pod bebine. Sada jako čujem i pomake bebe u trbuhu pa često izgaaim odmah čim čujem da se beba miče i ne tražim otkucaje. Trenutno ih nalazim odmah ispod pupka, malo lijevo, ili malo desno u toj istoj razini. Sondu stisni slobodno i nakosi put dolje da nije baš pod 90 stupnjeva. I pomiči ju za milimetre prilikom traženja. Inače je ovaj doppler jako dobar
Cure, može opet link za taj doppler, promaklo mi je očito. Za koliko vremena vam je stigao?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Evo moja kolica peg perego od prije 5 godina, i neću kupovati druga. Imala sam kod mame i bugaboo, isto su odlična, ali peg perego ima veću košaru pa ću rađe njih uzeti za kod sebe, a bugaboo ipak ostaviti kod majke.
Odlična su i jako se brzo sklapaju, ne klapaju.
https://ibb.co/njNb5g9
Cure, može opet link za taj doppler, promaklo mi je očito. Za koliko vremena vam je stigao?
www.wish.com/share/1281ixnhap
Ja sam ga naručila 20.12., stigao jučer, a pisalo da treba stići do 20.01. 🙂
Ne znam jesam dobro link zalijepila jer sam kopirala s aplikacije. Evo slika pa možeš po nazivu naći:
https://ibb.co/TLhC10X
Sortiraj odgovore
Najstariji