Koliko dugo ste cekali nalaz tsh? Moj nalaz prije trudnoce je bio 1.3, potom skocio na 1.9, a nakon toga na 3, sutra ponovno vadim pa cemo vidjeti hocu li na terapiju.
Dora i Tea, sutra idem u vinogradsku vaditi krv povodom pregleda koji imam kod Hermanice u ponedjeljak.
Trebam li biti na tašte i u koje vrijeme te gdje se vadi krv u vinogradskoj?
Na odjelu endokrinologije tj. u istoj zgradi?
Ej draga! Labos/vadjenje ti je u istoj zgradi, tamo di se inace javljas na salter pa taj hodnik prije skretanja na saltere, a redomat ti je u cekaonici di su salteri!
Vadis samo tsh? Ako da, nemoras biti nataste!Dora, a ne, osim TSH trebam vaditi i FT4, antiTPO i antiTG
To ne mijenja ništa? I dalje mogu ići vaditi krv natašte?
Meni sve hormone stitnjace vade tako da dodjem sita, jedino za inzulin budem nataste..ovaj ft4 ziher ne moras bit nataste, ali antiTPI i antiTG ne znam, hm a jel mozes izdrzat da uzmes sa sobom neko pecivo i nesto pojest tamo cim izvadis krv, ako bi isla nataste? Hm ..ili je mozda netko od curka vadio i te dvije stari pa ce znat rec!
Koliko dugo ste cekali nalaz tsh? Moj nalaz prije trudnoce je bio 1.3, potom skocio na 1.9, a nakon toga na 3, sutra ponovno vadim pa cemo vidjeti hocu li na terapiju.
Isti dan u vinogradskoj, na vuk vrhovcu sutradan
Netko je spomenuo trudnicke hlace iz Lidla, jel to ovotjedna ponuda? Imate li kakav link da ne idem uzalud
Alisa ma sigurno se neces izgubit, to je onaj hodnik lijevo od hermanice(njena soba je na kraju hodnika ravno) kad dodjes na 2.kat., curke, puno vam je brzi i laksi put ne kroz centralnu zgradu nego tamo lijevo pored kapelice pa gore mrvu u brdo,prodjete onaj pekarski kios i onda ona mala zgradica desno i na ulazu je lift, ima samo Prizemlje) i 2(Endokrinologija)..nema hodanja i lutanja po hodnicima i onih tisucu stepenica kad ides preko centralnog ulaza!
Netko je spomenuo trudnicke hlace iz Lidla, jel to ovotjedna ponuda? Imate li kakav link da ne idem uzalud
Idući četvrtak je roba za trudnice i za bebe
Iduci cetvrtak!
https://www.lidl.hr/hr/c/vise-za-obitelj/c1969/w2
Pozzic ima tko nekakva iskustva ili je nes cuo?
Peg perego ypsi
Stokke xplory?
Po tezini su ok e sad ubise me autosjedalice,
Jaje je autosjedalica? Dal je tko kupovao isofix bazu ili je vezao as u autu?
Cini mi se kao vise seguro za tom bazom e sad i one su oko 1900 kn 🙄
Tako je, jaje je autosjedalica. Ja tkd nisam kupila isofix bazu za beSafe autosjedalicu. Druge mame oko mene vezu s pojasevima, a ja se jos mislim. Zadnji put kad sam gledala bilo je isofix baza po ebayu za par stotina kuna pa ako budem uzimala, to cu polovno jer je cijena te baze koliko i autosjedalica, a to mi je too much.
Curke, ja do prije 10 dana nisam imala pojma da postoji uopce ta baza i onda sam dalje zivjela u uvjerenju da je obavezna, samo ju nitko ne spominje..
Znaci, ona se ne mora nuzno kupit?
Curke, ja do prije 10 dana nisam imala pojma da postoji uopce ta baza i onda sam dalje zivjela u uvjerenju da je obavezna, samo ju nitko ne spominje..
Znaci, ona se ne mora nuzno kupit?
ne moraš, ali se onda veže pojasem od auta u 3 točke čini mi se :-) nije tako komplicirano meni osobno uopće...
Sortiraj odgovore
Najstariji