LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    09. Siječanj 2020. 14:02

Koliko dugo ste cekali nalaz tsh? Moj nalaz prije trudnoce je bio 1.3, potom skocio na 1.9, a nakon toga na 3, sutra ponovno vadim pa cemo vidjeti hocu li na terapiju. 

Dora4
    09. Siječanj 2020. 14:03

Alisanazemlji

Dora4

Alisanazemlji

Dora i Tea, sutra idem u vinogradsku vaditi krv povodom pregleda koji imam kod Hermanice u ponedjeljak.
    Trebam li biti na tašte i u koje vrijeme te gdje se vadi krv u vinogradskoj?
    Na odjelu endokrinologije tj. u istoj zgradi?

Ej draga! Labos/vadjenje ti je u istoj zgradi, tamo di se inace javljas na salter pa taj hodnik prije skretanja na saltere, a redomat ti je u cekaonici di su salteri!
    Vadis samo tsh? Ako da, nemoras biti nataste!
    Dora, a ne, osim TSH trebam vaditi i FT4, antiTPO i antiTG
    To ne mijenja ništa? I dalje mogu ići vaditi krv natašte?

Meni sve hormone stitnjace vade tako da dodjem sita, jedino za inzulin budem nataste..ovaj ft4 ziher ne moras bit nataste, ali antiTPI i antiTG ne znam, hm a jel mozes izdrzat da uzmes sa sobom neko pecivo i nesto pojest tamo cim izvadis krv, ako bi isla nataste? Hm ..ili je  mozda netko od curka vadio i te dvije stari pa ce znat rec!

Dora4
    09. Siječanj 2020. 14:04

yvette

Koliko dugo ste cekali nalaz tsh? Moj nalaz prije trudnoce je bio 1.3, potom skocio na 1.9, a nakon toga na 3, sutra ponovno vadim pa cemo vidjeti hocu li na terapiju.

Isti dan u vinogradskoj, na vuk vrhovcu sutradan

kaktusica
    09. Siječanj 2020. 14:08

Netko je spomenuo trudnicke hlace iz Lidla, jel to ovotjedna ponuda? Imate li kakav link da ne idem uzalud

Dora4
    09. Siječanj 2020. 14:09

Alisa ma sigurno se neces izgubit, to je onaj hodnik lijevo od hermanice(njena soba je na kraju hodnika ravno) kad dodjes na 2.kat., curke, puno vam je brzi i laksi put ne kroz centralnu zgradu nego tamo lijevo pored kapelice pa gore mrvu u brdo,prodjete onaj pekarski kios i onda ona mala zgradica desno i na ulazu je lift, ima samo Prizemlje) i 2(Endokrinologija)..nema hodanja i lutanja po hodnicima i onih tisucu stepenica kad ides preko centralnog ulaza! 

Trancie
    09. Siječanj 2020. 14:10

kaktusica

Netko je spomenuo trudnicke hlace iz Lidla, jel to ovotjedna ponuda? Imate li kakav link da ne idem uzalud

Idući četvrtak je roba za trudnice i za bebe

Dora4
    09. Siječanj 2020. 14:10

kaktusica

Iduci cetvrtak! 
    https://www.lidl.hr/hr/c/vise-za-obitelj/c1969/w2

yvette
    09. Siječanj 2020. 14:12

sierrav

Pozzic ima tko nekakva iskustva ili je nes cuo?
    Peg perego ypsi
    Stokke xplory?
    Po tezini su ok e sad ubise me autosjedalice,
    Jaje je autosjedalica? Dal je tko kupovao isofix bazu ili je vezao as u autu?
    Cini mi se kao vise seguro za tom bazom e sad i one su oko 1900 kn 🙄

Tako je, jaje je autosjedalica. Ja tkd nisam kupila isofix bazu za beSafe autosjedalicu. Druge mame oko mene vezu s pojasevima, a ja se jos mislim. Zadnji put kad sam gledala bilo je isofix baza po ebayu za par stotina kuna pa ako budem uzimala, to cu polovno jer je cijena te baze koliko i autosjedalica, a to mi je too much.

Dora4
    09. Siječanj 2020. 14:26

Curke, ja do prije 10 dana nisam imala pojma da postoji uopce ta baza i onda sam dalje zivjela u uvjerenju da je obavezna, samo ju nitko ne spominje..
    Znaci, ona se ne mora nuzno kupit? 

Trancie
    09. Siječanj 2020. 14:28

Dora4

Curke, ja do prije 10 dana nisam imala pojma da postoji uopce ta baza i onda sam dalje zivjela u uvjerenju da je obavezna, samo ju nitko ne spominje..
    Znaci, ona se ne mora nuzno kupit?

ne moraš, ali se onda veže pojasem od auta u 3 točke čini mi se :-) nije tako komplicirano meni osobno uopće... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.