LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    09. Siječanj 2020. 15:37

Ivana777

Cure ja sam bila na pregledu i sve je za sada u redu sad sam 10+3i sljedećo pregled mi je 21.01 jer cu bit 12 tjedana pa imam ona mjerenja. Pitala me dal zelim ici u zg na onaj pregled rani kombinirani probir. Ima tko iskustva s time? I zanima me dal imate trudnicke knjizice? Ja jos nisam dobila.

E

Ivana777

Cure ja sam bila na pregledu i sve je za sada u redu sad sam 10+3i sljedećo pregled mi je 21.01 jer cu bit 12 tjedana pa imam ona mjerenja. Pitala me dal zelim ici u zg na onaj pregled rani kombinirani probir. Ima tko iskustva s time? I zanima me dal imate trudnicke knjizice? Ja jos nisam dobila.

Ja ti nisam isla na kombinirani vec na Nifty test, ali dosta cura je bilo na komb. pa ce ti znati pojasniti.
    A trudnicku nisam dobila vec u fascikli nosim sve uputnice i nalaze sa sobom...

Fever
    09. Siječanj 2020. 15:41

Negdje se dobije trudnicka a negdje ju morate sami kupiti ( knjizare neke/ narodne novine)

It’s a baby boy💙

Fluffy
    09. Siječanj 2020. 15:42

Lutka, dobrodosla i cestitke na deckicu. Vidim tu smo negdje trudnocom, a i struka nam je ista :)). Osobno nemam iskustva s velikim mucninama u trudnoci, medutim ako si radila preglede i nisu ti nasli nista, nemoj se dodatno stresirat. Ionako smo samom cinjenicom da smo u drugom stanju, dovoljno pod stresom i zabrinute za nase bebe.Eto nadajmo se da ces sad ulaskom u drugo tromjesecje imat i manje neugodnih nuspojava. Jel ti to prva trudnoca? :)

ναℓєитιиα
    09. Siječanj 2020. 15:42

Cure sto mislite, nasa bolnica nazalost ne nudi ni 3D ni 4D, da odem negdje privatno pa da vidim jos? Ne znam sad jel to pametno ili da cekam jos ta dva tjedna?

Zaraa
    09. Siječanj 2020. 15:43

Flora meni su favorit cybex balios s. Bas ih mjerkam, odusevljena sam kako su lagana, a s druge strane su dovoljnk velika.  Po svemu su mi sila. 😍

💞girl💞

• lola777
    09. Siječanj 2020. 15:44

Ivana777

Cestitam na dobrom pregledu.Moja dr.otvara trudnicku tek u 12.tj. Koliko imas godina? Kombinirani probir je oko 80 % tocna metoda.Vadi se krv majke i gledaju 2 ili 3 hormona te se gleda njihova vrijednost.Usporedo se radi i uzv pregled.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

09. Siječanj 2020. 15:45

Ivana777

Ja sam bila na kombiniranom. Zapravo obični uzv u kojem se mjeri nuhalni nabor, bedrena kost, veličina bebe i nos, i uz to ide i vađenje krvi. Sve to može obaviti i tvoj/tvoja dr. Meni je žao što sam na kraju išla jer je trajalo jako kratko uz malo informacija. Očito sam stigla kada je dr bio jedan od onih dana kada se digneš na lijevu nogu. Na nalazu budu neke vjerojatnosti za određene bolesti i nije toliko vjerodostojno, kao npr Nifty i Harmony. Nalaz još čekam. Trebao bi stići sutra. 

09. Siječanj 2020. 15:45

ναℓєитιиα

Cure sto mislite, nasa bolnica nazalost ne nudi ni 3D ni 4D, da odem negdje privatno pa da vidim jos? Ne znam sad jel to pametno ili da cekam jos ta dva tjedna?

Ja bi na tvom mjestu sigurno otišla po drugo mišljenje 

09. Siječanj 2020. 15:48

Raffaella

Cure, vidim da spominjete cesto stitnjacu odnosno nalaze i gornju granicu od 3….meni je prije dva tjedna dosao nalaz 3,04 ali referentne vrijednosti 0,35-4,94? Po tom nalazu mi nije poviseno, zna li koja od vas zasto su na mom nalazu granice tako postavljene? Ima li veze s metodom analize?

TSH u trudnoći treba biti ispod dva  ja Am isto na terapiji Euthyroxa i spuštali su mi u dva navrata. Sada mi je tsh 2.1. Dr kaže da je to sada ok. Odi svakako na konzultacije s endokrinologom

LutkA
    09. Siječanj 2020. 15:59

Fluffy

Lutka, dobrodosla i cestitke na deckicu. Vidim tu smo negdje trudnocom, a i struka nam je ista :)). Osobno nemam iskustva s velikim mucninama u trudnoci, medutim ako si radila preglede i nisu ti nasli nista, nemoj se dodatno stresirat. Ionako smo samom cinjenicom da smo u drugom stanju, dovoljno pod stresom i zabrinute za nase bebe.Eto nadajmo se da ces sad ulaskom u drugo tromjesecje imat i manje neugodnih nuspojava. Jel ti to prva trudnoca? :)

Prva da! Zato i jesam sva u nekoj (možda bespotrebnoj) frci . Ja isto sve nešto čekam da će proći, pa valjda i hoće ubrzo. Hvala ti puno na podršci  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.