LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    09. Siječanj 2020. 11:57

Dora4

lola777

Cure,recite mi jeli osjecate ponekad lagane menstrualne bolove koji traju cca nekad 15-20 min,a nekad i vise.
    Taj dio moze biti i od mjehura,ali mogu li to biti kontrakcije ili neko rastezanje ligamenata.
    Jucer bila na pregledu i vecinu dana provela aktivno i sinoc me to zabolilo i odmah panika.

Da, cesto ih osjecam, sve se siri, maternica raste, malo se sve razmice, pomice, namjesta..normalno da te boli, probada, sijeva, naravno dok god to nisu intenzivni i uzasno jaki bolovi na granici neizdrzivog..to bi bio alarm da nesto nije okej, ovo ostalo je sve okej, a pogotovo kod duzih/vecih aktivnostinemas razloga za paniku, probaj smanjit tempo ako je moguce..

Hvala,Dora,ma vecinu dana ja odmaram,nego se jucer malo ohrabrila.Ja sam 20 tj trudna pa sam mislila da ti bolovi stanu do tih tjedana.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

🌼TiKi🌼
    09. Siječanj 2020. 11:57

Svea i meni je nalaz Nifty-a dosao tocno za tjedan dana, moglo bi tebi doci svaki cas 😉
    lola imam ja te menstrualne bolove uz grcenje trbuha od proslog tjedna. Cure na proljetno-ljetnim kazu da mogu biti BH kontrakcije, one se pojavljuju od 18tj. Meni se uglavnom pojave kad malo duze stojim ili hodam, kad legnem i umirim se popuste. Budem u pon pitala na pregledu sto bi tocno moglo biti. A ove bolove od sirenja imam stalno svakakve, ipak, ove nazovimo ih, kontrakcije su malo drugacije. Trbuh mi se zgrci na obje ili samo s jedne strane. Dok prolaze same od sebe i nisu preceste tokom dana, sve je ok. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ena0206
    09. Siječanj 2020. 12:01

sierrav

Pozzic ima tko nekakva iskustva ili je nes cuo?
    Peg perego ypsi
    Stokke xplory?
    Po tezini su ok e sad ubise me autosjedalice,
    Jaje je autosjedalica? Dal je tko kupovao isofix bazu ili je vezao as u autu?
    Cini mi se kao vise seguro za tom bazom e sad i one su oko 1900 kn 🙄

Za peg perego sam cula da su odlicna. 
    Jaje ti je autosjedalica, tako je. 
    Ja sam za isofix. Sigurnije je puno..  Kada sam cuvala necakinju 2 tjedna, imali smo sjedalicu i pricvrscena je bila isofixom..  Predobra stvar..

Alisanazemlji
    09. Siječanj 2020. 12:06

Dora i Tea, sutra idem u vinogradsku vaditi krv povodom pregleda koji imam kod Hermanice u ponedjeljak. 
    Trebam li biti na tašte i u koje vrijeme te gdje se vadi krv u vinogradskoj?
    Na odjelu endokrinologije tj. u istoj zgradi? 

Curka je ❤

Nikita206
    09. Siječanj 2020. 12:12

ena0206

lola777

Cure,recite mi jeli osjecate ponekad lagane menstrualne bolove koji traju cca nekad 15-20 min,a nekad i vise.
    Taj dio moze biti i od mjehura,ali mogu li to biti kontrakcije ili neko rastezanje ligamenata.
    Jucer bila na pregledu i vecinu dana provela aktivno i sinoc me to zabolilo i odmah panika.

Ja osjecam te menstrualne bolove redovito.
    To mi je ginekolog rekao da je sve normalno..i da cu to osjecati do kraja trudnoce.
    Evo jucer sam ih cijeli dan osjecala. Bas menstrualne bolove.. I zatezanje.
    A sto se tice odnosa s muzem 😂😂😂😂😂 bolje da ni ne pisem. Ja i moj muz nemamo zabranu.. Ali ljudi moji mi nismo imali odnos otkad sam vidila plus na testu. Jednostavno ne moze ni on ni ja. Imamo blokadu.. Tili bi mi.. Ali kad dode evo idemo, samo se pogledamo onako u strahu… HahHha komaaaaa

Mi samo jednom i to na početku, otkako su počeli razno razni simptomi, a osobito velik umor, ja više nemam ni volje ni želje za tim, al baš uopće  žao mi je dečka, nadam se da će me to uskoro proći 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Polly
    09. Siječanj 2020. 12:28

malina08

Prijavljujem uspjesan pregled :)
    sljedeci je 10.02., a za 2 tjedna moam ici na oggt i vaditi krv.
    Plus 3kg, mislila sam da ce nakon blagdana biti i kriticnije :)
    p.s. za listu, stize deckic <3

Malina čestitke na dečku 💙💙

Polly
    09. Siječanj 2020. 12:31

mimoza

Polly imala sam isti problem s dopplerom i spremila ga u podrum i strahovala do iduceg pregleda jer nisam nista cula, a bila 12tt. Poslije sam uzela gel od aloe vere i stavila na trbuh, kao kod doktorice na pregledu i prvi put cula otkucaje srca svoje bebe 🥰 Probaj tako.
    Malina tako rano ides oggt raditi. Ja sam narucena kad budem bila 27tj, valjda je drugacija praksa ovdje. Svakako javi utiske. I da, ovdje samo vade krv na taste i nakon 1 sata i to je to. Cak se kod nekih doktora mora doci poslije dorucka 🤨

Mimoza da ga probam spremiti u podrum na neko vrijeme ili? 😅 Probat ću poslije još uloviti. Znači kad ga upalim je ekran zelen sa tri crtice, prvi put mi je bilo 130 ba zelenom ekranu i ugasio se sam nakon koju min. Opet ga upalim, narančasti ekran, hvata moje otkucaj, oko 50 pa do 70. Opet se ugasio, opet ga upalim, opet zeleni ekran i ne mogu ništa pronaći 🙄 Malo me naživciro, ali bit će da ga čitam skužiti 

LutkA
    09. Siječanj 2020. 12:33

Dora4

Jutro curkeLutka, dobrodosla i uredni trudnocu ti zelim :) koji si tjedan, kak se osjecas, jel vec znas spol? Napisi datum iduceg pregleda i termina pa ce te mrvičak stavit na listu..ja sam prvi put u zivotu aktivna na nekom forumu i moram priznat da je skroz druga stvar pasivno pratit i ovo kad bas dobijes direktnu povratnu info, zajednica je bas divna i puna podrske ♡
    Alisadrago mi je vidjet da je jos netko toliko odusevljen tajicama, hahah i moja reakcija je bila Okej, ovo definitivno nosim i nakon trudnoce, tako lijepo obujmeMrvičak sretno na pregledu i javljaj lijepe vijesti

Hvala! Evo ušla sam u 13. tjedan i dalje se osjećam grozno. Od početka trudnoće sam imala strahovite mučnine i povraćanje i dalje mi nisu prestale. Snage imam gotovo ništa, za sve se jako brzo umaram. Bez Reglan tableta ne mogu preživjeti dan. Hvala Bogu barem na njima! Rano sam išla na bolovanje radi svega toga, pošto radim sa bolesnim ljudima (farmaceut) i uvijek sam bila sama u smjeni pa je bilo neizdrživo. Prošli tjedan sam pogotovo proživjela pakao i baš mi je teško bilo. Dobila sam proljev uz svo to povraćanje, koji nije prolazio tjedan dana, bila sam na dijeti, pokušala apsolutno sve, (barem mi je to struka pa znam što trebam..) ali baš ništa nije pomoglo tako da sam završila na hitnoj na infuziji i svim silnim pretragama radi bebice. Ispostavilo se da je sve uredu i da nemam nikakav virus niti bakteriju u tijelu, i da niti oni sami ne znaju zašto je tijelo tako reagiralo. Sve se pripisalo “drugom stanju”. Najviše me bilo strah jer sam izgubila od početka trudnoće 8kg, pa ne znam je li koja od vas imala sličnu situaciju? Sada mi je malo bolje, nadam se da će tako i ostati. Eto, oprostite na mom malo dužem ispovjedanju 
    Radila sam Nifty tako da znam da je dečko. Vidim sve neki dečki stižu 
    Slijedeći pregled će mi biti 23.1 i uvijek me strah, malo sam paničar

tea1401
    09. Siječanj 2020. 12:35

Alisanazemlji

Dora i Tea, sutra idem u vinogradsku vaditi krv povodom pregleda koji imam kod Hermanice u ponedjeljak.

Alisa, ista zgrada 2.kat, tamo gdje su salteri za narudzbu ti je automat sa brojem..uzmes br. Onda predas uputnicu pa te zovu za vadenje..e sad nezz sta vadis al mislim da za tsh nemoras biti nataste..
    I da uzmi si obavezno br.P to ti je za trudnice da ne cekas bezveze 😉

Anja🌸🌸

• anav05
    09. Siječanj 2020. 12:40

Alisanazemlji

Ej.
    Bila ja jutros.
    Vadila na endokrini, na kraju hodnika na drugom katu (iako je meni jutros izgledalo kao na 100tom) na imas redomat pa si uzmes br. za trudnice, brzo ide.
    Meni je dokt. rekla da budem nataste...
    U 7 sam uzela br, od 7:30 rade, u 7:40 sam vec bila gotova.
    Salju nalaze na mail😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.