LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    09. Siječanj 2020. 14:32

Trancie, Dora4 hvala na info 😊

yvette
    09. Siječanj 2020. 14:39

Dora4

Curke, ja do prije 10 dana nisam imala pojma da postoji uopce ta baza i onda sam dalje zivjela u uvjerenju da je obavezna, samo ju nitko ne spominje..
    Znaci, ona se ne mora nuzno kupit?

Oko mene nitko nema bazu. Ne znam jeli uopce moze biti instalirana u svaki automobil 🤔
    Seller mi je napisao: Does your car seat have the leather cover on the middle of the handle or say izi go on the side? If so then yes it will fit.

Dora4
    09. Siječanj 2020. 14:40

Trancie

Dora4

Curke, ja do prije 10 dana nisam imala pojma da postoji uopce ta baza i onda sam dalje zivjela u uvjerenju da je obavezna, samo ju nitko ne spominje..

ne moraš, ali se onda veže pojasem od auta u 3 točke čini mi se :-) nije tako komplicirano meni osobno uopće…

Ahaaa, ajme super, vec sam se smrzla kad sam shvatila da je pod mus jer bi me dvije baze doslo ko 3.sjedalica  Hvala ti

Dora4
    09. Siječanj 2020. 15:03

Ej Raff, u trudnoci se drugacije gledaju vrijednosti, tsh bi trebao biti ispod 2..jel ti endokrinolog pogledao taj nalaz od 3.04? 

ναℓєитιиα
    09. Siječanj 2020. 15:14

Hvala vam puno cure na odgovorima, utjesile ste me malo. Ja sam se najvise uplasila jer mi je ona nekako to definirala kao opnu, prekrsila sam cijeli internet nigdje niceg ni slicnog, pa mi je jos gore evo, zapravo na uzv se vidi glavica i onako na vrhu glave je kao neka prozirna crta po njoj tzv. opna. Stvarno ne znam o cem bi se tu radilo pa sam se joa dodarno uplasila. Ja se nadam da ce sve bit uredu, i da ce to doc na svoje mjesto.
    Divne ste, hvala vam puno na lijepim rijecima ❤

ena0206
    09. Siječanj 2020. 15:15

yvette

Dora4

Oko mene nitko nema bazu. Ne znam jeli uopce moze biti instalirana u svaki automobil 🤔
    Seller mi je napisao: Does your car seat have the leather cover on the middle of the handle or say izi go on the side? If so then yes it will fit.

Ne moze u svako auto. U moja oba auta stoji bas etiketa na zadnjem sjedalu ISOFIX.. 

• Ivana777
    09. Siječanj 2020. 15:17

Malina i ja se pridruzujem cestitkama. 😁

Ivana777

Vrapčić123
    09. Siječanj 2020. 15:19

Pitala sestru i kaže da je robica u Lidlu stvarno dobra, i u Kauflandu zna biti i isto bude dobra. Ona kaza da joj je najkvalitetnija u Next ducanima. Bude ih po shopping centrima. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    09. Siječanj 2020. 15:20

Buy Girls bodysuits 48 48 Score Newborngirls Newbornunisex Newborngirls Newbornunisex Bodysuits from the Next UK online shop
    https://www2.next.co.uk/shop/gender-newborngirls-gender-newbornunisex-category-bodysuits

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Ivana777
    09. Siječanj 2020. 15:31

Cure ja sam bila na pregledu i sve je za sada u redu sad sam 10+3i sljedećo pregled mi je 21.01 jer cu bit 12 tjedana pa imam ona mjerenja. Pitala me dal zelim ici u zg na onaj pregled rani kombinirani probir. Ima tko iskustva s time? I zanima me dal imate trudnicke knjizice? Ja jos nisam dobila. 

Ivana777

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.