Malina drago mi je zbog uspješnog pregleda! I čestitam na dečkiću 💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo i nas, ja i moj karate kid ❤️https://ibb.co/bKGPKMy
Danas sam bila u setnji i toliko me trtica pocela poslje boliti da sam se jedva dogegala do kauca i legla. A dizanje nakon sat vremena je bilo ajme meni..
Bebač, slatka ti je bušica ❤️
Curka je ❤
Cestitam na decku ❤️ zna koja omjer cura i decki za sad? 🙂
Mi cemo kolica kroz mjesec dva najksanije rijesiti jer ne volim to ostavljati za kraj.
Kraj je delikatan sam po sebi 🙂
Kozmetiku ne koristim nista za bebe osim hladno presanog bademovog/kokosovog ulja, sudokrem sam sa malim 2-3x koristila. Nikakve kreme za guzu,samponi ni nista do 6 mj.
Curke ,vi u zadnje vrijeme pisale za tetra? Ali dali vi mislite zapravo na platnene pelene?
Jer po nazivu su to 2 razlicite stvari koliko ja znam 🙂
Prijavljujem uspjesan pregled :)
sljedeci je 10.02., a za 2 tjedna moam ici na oggt i vaditi krv.
Plus 3kg, mislila sam da ce nakon blagdana biti i kriticnije :)
p.s. za listu, stize deckic <3
Malina, čestitke na dečkiću ❤️
Curka je ❤
Zaraa, stigao mi je jastuk! Meni je sasvim dobar i ugodan. Jako mi se sviđa ☺️
Curka je ❤
Bebac ja cu se morat izgleda strpiti jos, prosli cetvrtak sam vadila krv, pa jedva cekam rezultate.
Tea da prijavim, SIRUP radi😂
Valentina samo hrabro i pozitivno 🤞
Malina super za pregled i cestitke na deckicu! 😇
Bebacja cu se morat izgleda strpiti jos, prosli cetvrtak sam vadila krv, pa jedva cekam rezultate.
Teada prijavim, SIRUP radi😂
Valentinasamo hrabro i pozitivno 🤞
Malinasuper za pregled i cestitke na deckicu! 😇
Da ja sam se iznenadila kad me gin zvala d aje nalaz doso 🙂
Prijavljujem uspjesan pregled :)
sljedeci je 10.02., a za 2 tjedna moam ici na oggt i vaditi krv.
Plus 3kg, mislila sam da ce nakon blagdana biti i kriticnije :)
p.s. za listu, stize deckic <3
Malina cestitke na dobrom pregledu. Ja moram oggt i urinokulturu iduci tjedan.Kila nisam puno dobila, smrsavila 2 pa ih vratila. Uglavnom imam viska kila pa je dr rekla max 12 kg dobiti. Nije da pazim nego mi se bas zelja za jelom promijenila u trudnoci. Ne volim mlijecne proizvode, ali sam ih sad ubacila u prehranu. Probavu sam zasad rijesila iskljucivo sa Mg 375, jednu ujutro i pola popodne.
A SEXa nema pa nema, ne usudimo se ni ja ni muz, a na pregledu od pustog straha zaboravim pitati, ali isto mislim da se ne bi usudila.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure samo da javim, stigao mi doppler i sva sretna jedva čekam isprobati ga i naživcirala se momentalno i prepala, nisam mogla naći i ja to ništa ne kužim, požalila sam isti tren šta sam ga uzela haha probat ću kasnije još, valjda sam previše očekivala
Sortiraj odgovore
Najstariji