Malina drago mi je zbog uspješnog pregleda! I čestitam na dečkiću 💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo i nas, ja i moj karate kid ❤️https://ibb.co/bKGPKMy
Danas sam bila u setnji i toliko me trtica pocela poslje boliti da sam se jedva dogegala do kauca i legla. A dizanje nakon sat vremena je bilo ajme meni..
Bebač, slatka ti je bušica ❤️
Curka je ❤
Cestitam na decku ❤️ zna koja omjer cura i decki za sad? 🙂
Mi cemo kolica kroz mjesec dva najksanije rijesiti jer ne volim to ostavljati za kraj.
Kraj je delikatan sam po sebi 🙂
Kozmetiku ne koristim nista za bebe osim hladno presanog bademovog/kokosovog ulja, sudokrem sam sa malim 2-3x koristila. Nikakve kreme za guzu,samponi ni nista do 6 mj.
Curke ,vi u zadnje vrijeme pisale za tetra? Ali dali vi mislite zapravo na platnene pelene?
Jer po nazivu su to 2 razlicite stvari koliko ja znam 🙂
Prijavljujem uspjesan pregled :)
sljedeci je 10.02., a za 2 tjedna moam ici na oggt i vaditi krv.
Plus 3kg, mislila sam da ce nakon blagdana biti i kriticnije :)
p.s. za listu, stize deckic <3
Malina, čestitke na dečkiću ❤️
Curka je ❤
Zaraa, stigao mi je jastuk! Meni je sasvim dobar i ugodan. Jako mi se sviđa ☺️
Curka je ❤
Bebac ja cu se morat izgleda strpiti jos, prosli cetvrtak sam vadila krv, pa jedva cekam rezultate.
Tea da prijavim, SIRUP radi😂
Valentina samo hrabro i pozitivno 🤞
Malina super za pregled i cestitke na deckicu! 😇
Bebacja cu se morat izgleda strpiti jos, prosli cetvrtak sam vadila krv, pa jedva cekam rezultate.
Teada prijavim, SIRUP radi😂
Valentinasamo hrabro i pozitivno 🤞
Malinasuper za pregled i cestitke na deckicu! 😇
Da ja sam se iznenadila kad me gin zvala d aje nalaz doso 🙂
Prijavljujem uspjesan pregled :)
sljedeci je 10.02., a za 2 tjedna moam ici na oggt i vaditi krv.
Plus 3kg, mislila sam da ce nakon blagdana biti i kriticnije :)
p.s. za listu, stize deckic <3
Malina cestitke na dobrom pregledu. Ja moram oggt i urinokulturu iduci tjedan.Kila nisam puno dobila, smrsavila 2 pa ih vratila. Uglavnom imam viska kila pa je dr rekla max 12 kg dobiti. Nije da pazim nego mi se bas zelja za jelom promijenila u trudnoci. Ne volim mlijecne proizvode, ali sam ih sad ubacila u prehranu. Probavu sam zasad rijesila iskljucivo sa Mg 375, jednu ujutro i pola popodne.
A SEXa nema pa nema, ne usudimo se ni ja ni muz, a na pregledu od pustog straha zaboravim pitati, ali isto mislim da se ne bi usudila.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure samo da javim, stigao mi doppler i sva sretna jedva čekam isprobati ga i naživcirala se momentalno i prepala, nisam mogla naći i ja to ništa ne kužim, požalila sam isti tren šta sam ga uzela haha probat ću kasnije još, valjda sam previše očekivala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji