Cure evo mene sa kombiniranog, prema njenom uzv sam trudna 10+6/7, međutim kaze da se na uzv vidi kao neka opna oko glave koja nije jos srasla, ali jos je kao rano pa bi to trebalo doc na svoje, da necemo dizati paniku, al ja sam se bas jako uplasila, ostalo je sve dobro, kontrola za 2 tj ponovno, uzasno sam 😥
Draga, vjerujem da si zabrinuta sto je i za ocekivat, ali ajde pokusaj se smirit, sigurno bi te dr. ostavila odmah na promatranju ili nesto da je procijenila da je opasno, pogotovo ako ti je rekla da nema panike ♡ Nadam se i zelim ti da sve bude dobro i da na pregledu za 2 tjedna kazu da je sve u savrsenom redu!
Uh, bas ste jedna aktivna grupa! 🤗
Svea, jako mi je zao zbog loseg iskustva u prosloj trudnoci, drago mi je sto ova protjece glatko, sretno dalje (svima nama!). 🥰
Sad nisam sigurna koja je pisala da zeli probati s tetra pelenama, mislim da je Dora, ja isto razmisljam o tome. Mislim da nam je + taj sto cemo roditi ljetne bebe pa ce se sve brzo susiti tih prvih mjeseci.
Imate li mozda nekakvu listu za shopping? 😁 ja razmisljam sto sve treba kupovati, zadnjih 10ak dana me uhvatilo pregledavanje kolica, krevetica, kadica za kupanje, nosiljki, hranilica... 😁 Znam da je jos puno vremena, ali... Bar da napravim okvirni plan sto nam sve treba. Pa evo, ako imate dobra iskustva s nekim proizvodacima, svi savjeti su uvijek dobrodosli!
P.S. ja vas citam preko mobitela. Postoji li neka opcija da mi prikaze poruke od moje zadnje posjete? Ja uvijek idem na grupu pa zapamtim stranicu na kojoj sam stala pa otud krecem... 🤣
Idem sad u Lidl po trudnicke hlace!! Tajice sam kupila u prosloj kolekciji 🥰
A mrvicak tamanhtjela pisat sretno a ono corak.
Ajd nije toliko daleko sutra 🙂
Pcelica da, dobila 3,5 kg ali vidim da sve ide u trbuh.jaknu mogu zakopcat na knap. Jos 2-3 tjedna ako da i moram u kupovinu ahahah .
Daaa tajice iz lidlaaa. Ja imam dva para i samo ih perem i mjenjam. I doma i u grad svuda sa njima. Da su mrvu deblje sad za zimu bile bi idealne ali dobro.
Ali kupila sam 38 rifle i male su a inace njihovo je sve vece.
Druge normalno nosim 38. Ah
Proziru li se te tajice?
Ma ono, kad stojis ne ali ipak kad se zategnu da malo . Vj ako se uzme br vece onda se ne kuzi ali meni onda padaju.
Cure evo mene sa kombiniranog, prema njenom uzv sam trudna 10+6/7, međutim kaze da se na uzv vidi kao neka opna oko glave koja nije jos srasla, ali jos je kao rano pa bi to trebalo doc na svoje, da necemo dizati paniku, al ja sam se bas jako uplasila, ostalo je sve dobro, kontrola za 2 tj ponovno, uzasno sam 😥
Joj, zao mi je sto si se jako uplasila, vjerujem da bismo se sve uplasile na tvome mjestu, ali slazem se s Dorom, puno ti govori i taj stav doktorice. Pokusaj se opustiti i razmisljati pozitivno, znam da se sad 2 tjedna cine kao cijela vjecnost, ali proci ce brzo... i onda lijepe vijesti cekamo!! 🥰
Vrapcicma samo vodu zapravo i pijem, sigurno prek 2 litre.
Dorama jedem stvarno sve, nije bas da pazim na prehranu. Zareda se meni i po dva dana da jedem junk, pogotovo dok su bile mucnine na vrhuncu. Nadam se da ce ovaj sirup djelovati😅
Cure koje ste rafile Nifty, za koliko su vam stigli rezultati? Bas sam nestrpljiva🙈
U utorak vadila krv u pon dosli nalazi 🙂
Hej Melpomena, da ja sam pisala za tetrice da bi voljela radje njih koristit, ali pitaj me za pola godine shopping planiram tek iza 30.og tjedna, tamo negdje u travnju, ali uskoro cu bacit na papir sto sve treba..
Vidim da nisi napisala, al mozda vec imas, cure jako hvale jastuk za dojenje (sad ga mozes koristit za spavanje, zguras ga pored sebe, ispod trbuha i izmedju nogu
I ja sam uvijek preko moba, imam otvoren tab/prozor s forumom i nikad ga ne zatvaram, kad opet udjes trebao bi biti na stranici di si zadnje ostavila..bit ce ti puno lakse jer nekad se raspisemo pa bude 15stranica dok kazes keks!
Lidl ne danas, od 16.1.(iduci cetvrtak) ce biti ponuda sa svim tim trudnickim cudima
Prijavljujem uspjesan pregled :)
sljedeci je 10.02., a za 2 tjedna moam ici na oggt i vaditi krv.
Plus 3kg, mislila sam da ce nakon blagdana biti i kriticnije :)
p.s. za listu, stize deckic <3
Valentina sretno draga! Neka bude sve u redu, a vjerujem da hoće. Vjerujem da si se jako uplašila. Brzo će proći dva tjedna i bit će sve ok na kraju 💜
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Prijavljujem uspjesan pregled :)
sljedeci je 10.02., a za 2 tjedna moam ici na oggt i vaditi krv.
Plus 3kg, mislila sam da ce nakon blagdana biti i kriticnije :)
p.s. za listu, stize deckic <3
Bravo!!! Cestitam na deckicu
Valentina, zao mi je da nije sve bas po ps-u ali smiri se ako ikako mozes. Jer ovako samo jos vise stetis bebi .
Za 2 tj cete vidjeti sta i kako. Ali kao sta cure kazu , da je bas nesto alarmantno ostavili bi te u bolnici.❤️
Melpomena, od dr cetvrtka su trudnicke stvari u lidlu 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji