Tajice se ne proziru!
Odlično, znači idući četvrtak napadamo Lidl 😉
Ćao,jel može neko da mi objasni ovo, trudna sam ,test sam radila pozitivan je ,zadnju menstruaciju imala 2.12 ,a evo malo prije sam dobila krvarenje.Sta to znaci.
Odmah na hitnu!!
Oprosti, otišao post, a nisma sve istipkala. Može biti b.ovum, može biti hematom, može biti pucanje žilica, može biti svašta, al budući da je rana trudnoća, pretpostavljam tek potvrđena, otiđi.
Lux sve je u redu i normalne su mjere, nemoj googlat bzvz, pogotovo sto si upravo dosla s pregleda na kojem ti je receno da sve uredno, dakle sluzbeno se mozes opustit, nisu sve bebe jednako velike kao sto ni sve mame nisu jednako velike.
Dr. moze doslovno za 0.1mm pomaknut uzv i ispadne drugacija mjera ili ne ispadne tocno u dan velicina bebe kako smo si mi zamislile, tj.progooglale.
Smiri se i uzivaj, tvoj bebici lijepo kuca srceko i nemoj joj prenosit stres nepotrebno! Sve je tocno kako treba biti
Cinnamon super, ocekujemo da nam se javis s dobrim vijestima sutra
Ivcy jaoo blago ti se, i ja bi malo akcije 🤤🤭
Jutro vrapcic ja evo jutros opet malo smeckarim i cini mi se da ce i neka glavobolja danas, skuhat cu si kavu kad popijem kamilicu, nekad me ta kava trgne i sprijeci bol
Daisy jel piješ dovoljno vode?
Mama96 ja bih na tvom mjestu do doktora otišla ipak. Slažem se sa Mrvičak.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ćao,jel može neko da mi objasni ovo, trudna sam ,test sam radila pozitivan je ,zadnju menstruaciju imala 2.12 ,a evo malo prije sam dobila krvarenje.Sta to znaci.
Kako ti je i mrvičak napisala, moze biti zbilja svasta i ne mora bit nista opasno, ja bi svakako otisla na hitnu (i kad sam prokrvarila na 12tt sam otisla, na kraju je bio hematom koji je pukao). Nadam se da je nesto skroz bezopasno i da ce ti samo rec da je sve okej s bebom, ali da mirujes i dati ti neki oblik progesterona-on cuva trudnocu. Sretno!
Teaja sam prije 15 minuta popila sirup od sljiva i kivija protiv zatvora i sad cekam😂 odkad sam trudna po 4 dana nemrem obavit broj 2 i nije mi pomogao ni magnezij, ni donat, ni ljuskice, ni jogurti, ni kase…
uglavnom javim da li ovo pomaze🙈
Daisy, hehe tako sam i sama 😂😂javljaj dal pomaze🤞
Anja🌸🌸
Daisy mozda ce ti zvucat glupo, ali mene znaju ugljikohidrati bas lijepo potjerat u pocetku sam isto muku mucila, kasnije me ljuskice spasile, ali zna mi bit da recimo kad ovu relativno zdravu prehranu presjecem pizzom il necim tako masnijim da me bas otvori..sretno i javljaj jel djeluje ovo sto si sad popila
Vrapcic ma samo vodu zapravo i pijem, sigurno prek 2 litre.
Dora ma jedem stvarno sve, nije bas da pazim na prehranu. Zareda se meni i po dva dana da jedem junk, pogotovo dok su bile mucnine na vrhuncu. Nadam se da ce ovaj sirup djelovati😅
Cure koje ste rafile Nifty, za koliko su vam stigli rezultati? Bas sam nestrpljiva🙈
Jutro cure
Joj mrvicak znam koji je to osjecaj ljutnje, meni su isto jednom odgodili pregled, nas sam bila razocarana, al proslo je, strpi se jos malo.
Ivcy haha jeste li skinuli mrak s ociju 😂 zao mi je cura koje imaju zabranu, al ja tvrdim da je odnos u trudnoci stvarno jedno nezaboravno iskustvo 😁
Primjetila sam da me grudi jako bole. U pocetku je To bio samo dio oko bradavica, ali sad su pocele cijele da bole, pogotovo kad skinem grudnjak i kad lezim na boku, bas su napete i pune nekako 🤨
Cure evo mene sa kombiniranog, prema njenom uzv sam trudna 10+6/7, međutim kaze da se na uzv vidi kao neka opna oko glave koja nije jos srasla, ali jos je kao rano pa bi to trebalo doc na svoje, da necemo dizati paniku, al ja sam se bas jako uplasila, ostalo je sve dobro, kontrola za 2 tj ponovno, uzasno sam 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji