LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sierrav
    03. Studeni 2019. 19:12

Raffaella

Jutro…. Lose vijesti kod mene… Upravo sam primjetila prilikom male nuzde neki cudan jedva primjetan smedji trag, a potom i malo zuckaste sluzi… Grceve nemam…
    Doktora mi nema do 12.11… Trebam li se brinuti, je li koja od vas imala nesto slicno??

Hey meni se javilo u 5 tjednu sa laganim bolovima.traje par dana pa se povuce.srce kuca i sve ide kako treba.i da nakon pregleda u sri bas mi bila svjeza krv.kaze dr.sve dok ovo ovako ide da ne brinem .
    Ali ja sam paranoja i 2 puta vec bila na hitnoj a u 8 sam tjednu.Odi na hitnu da sebe umiris

🌼TiKi🌼
    03. Studeni 2019. 19:20

Raffaella bit ce to sve ok, samo pozitivno.
    Mene izgleda uhvatila zgaravica, plus mucnina sto je rezultiralo mojim prvim povracanjem. Sutra se bacam na bademe. 🙄

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    03. Studeni 2019. 19:28

Pridruzujem se i ja, prvo povracanje danas. Bila sam sigurna da necu povracati, jer nisam nijad do sad, kad eto ga danas 😰

Alisanazemlji
    03. Studeni 2019. 22:46

Ivcy1306

Alisanazemlji

Ivcy1306

Dobro jutro cure, evo meni dan danas malo bolje krenuo od jucerasnjeg.
    Jucer cijeli dan sam povracala, tek navecer se smirilo, tako se iscrpljeno osjecam.
    Kako ste vi? Ima li sutra tko pregled? Ja idem na vadjenje krvi, dao mi je za kks, testove senzibilizacije, tpha i tsh.

Ja ću sutra zvati doktoricu da se naručim za prvi pregled! Malo me frka svega, ali nadam se da će biti sve u redu ❤️

Alisa bit ce sve ok, vidjet ces. Ja sam bila sa 5+4 i vidila se samo gv i zv, plod jos nije ali me narucio za 21.11.pa cemo vidit opet. Kako god bit ce sve ok, vidjet ces. Uzivaj koliko mozes.
    Ja danas bez povracanja pa koda sam krila dobila, sve mi je super 😀, jucer mi zato bilo koma.

Puno ti hvala! 😊Dosta sam zapravo opuštena. Vjerojatno će me prava frka uhvatiti dan-dva prije pregleda.
    Do kojeg tjedna bi se trebao obaviti prvi pregled?
    Negdje sam vidjela da se spominje 8.tjedan, a negdje 10.tjedan trudnoće 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    03. Studeni 2019. 22:48

nada23

Yvette & Amy, sretno vam sutra na pregledima! Bit ce sve dobro ❤️ Obavezno nam javite kako je proslo! 🥰

Yvette i Amy, sretno sutra ❤️

Curka je ❤

yvette
    04. Studeni 2019. 00:40

Alisanazemlji

Jeli zivis u Hrv? To se obicno vani narucuje na kasniji uzv, kod nas je obicaj 6. ili 7.tjedan, a kada je u pitanju ivf nekad naruce vec 5.tt
    Alisa hvala, javim sutra kako je proslo. Veceras sam mirnija malo.

Orhideja13
    04. Studeni 2019. 07:43

Alisanazemlji

Ivcy1306

Alisanazemlji

Ivcy1306

Dobro jutro cure, evo meni dan danas malo bolje krenuo od jucerasnjeg.
    Jucer cijeli dan sam povracala, tek navecer se smirilo, tako se iscrpljeno osjecam.
    Kako ste vi? Ima li sutra tko pregled? Ja idem na vadjenje krvi, dao mi je za kks, testove senzibilizacije, tpha i tsh.

Ja ću sutra zvati doktoricu da se naručim za prvi pregled! Malo me frka svega, ali nadam se da će biti sve u redu ❤️

Alisa bit ce sve ok, vidjet ces. Ja sam bila sa 5+4 i vidila se samo gv i zv, plod jos nije ali me narucio za 21.11.pa cemo vidit opet. Kako god bit ce sve ok, vidjet ces. Uzivaj koliko mozes.
    Ja danas bez povracanja pa koda sam krila dobila, sve mi je super 😀, jucer mi zato bilo koma.

Puno ti hvala! 😊Dosta sam zapravo opuštena. Vjerojatno će me prava frka uhvatiti dan-dva prije pregleda.

Jutro.. Ja imam sutra pregled, a 5+4 Sam.. Zbog prethodnih spontanih, a I problema Sa stitnom Sam trazila sto prije Termin.. PA nadam se da ce se nesto vidjeti, jer I u perthodnoj trudnoci Sam Isla Sa 5+4 I cak se cuo otkucaj srca 😊, pa valjda I ovaj put Bude 🙏

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

mimoza
    04. Studeni 2019. 07:55

Dobro jutro, kako ste spavale? Ima li mucnina ili se danas pak smirilo?
    Yvette, Amy sretno na pregledima i javite nam kako je proslo

mimoza
    04. Studeni 2019. 07:56

Dobro jutro, kako ste spavale? Ima li mucnina ili se danas pak smirilo?
    Yvette, Amy sretno na pregledima i javite nam kako je proslo

• Mor
    04. Studeni 2019. 08:44

Kod mene nema povracanja (jos) ali mi zna naletiti mucnina i grcevi. Prvi pregled je zakazan za cetvrtak ali mislim da ovdje (SWE) nece biti ultrazvuka prije 10. sedmice ali vidjecemo. Procitala sam na vise mjesta da je dobro protiv mucnina pojesti nesto prije nego sto ustanete iz kreveta (npr keks, kreker, rizini krekeri) lezeci pa sacekati i onda polako ustati. To dodje kao da se trebate probuditi 15min prije ustajanja. Jos nisam povracala pa ne znam da li stvarno djeluje ali kod mene je za sad ritual sporo ustajanje, wc, frizider Rizine krekere imam uvijek sa sobom jer mi je muka kada god sam gladna.

Sto se tice vjezbanja u trudnoci - jako pozeljno pa makar to bilo i pola sata setnje (ne mora power walk). Ja sam i prije trudnoce bila aktivna u teretani tako da i sada nastavljam samo vise hodanja i manje tezine na spravama i tegovima. Jedino mi fali volje pa bih najradije samo spavala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.