Zaraa žao mi je zbog šokova koje si doživjela, vjerujem da će u konačnici biti sve u redu... Da, vidiš baš se pratimo, po trudnoći i po kontrolama ☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nada jako mi je zao, da li su potvrdili spontani na ultrazvuku? Kolika je bila trudnoca? Drzim fige da nam se sto prije pridruzis i saljem zagrljaje 🤗🤗
Ana Marija da, malo ces se nacekati, ali bar ces moci sve lijepo vidjeti. Ja sam sve vidjela sa 5+4tt i otkucaje i zv. Takva je praksa kod mpo trudnoca, da se brzo radi prvi uz.
Polly moj ti je savjet da obavijestis doktora o iscjetku i da ti ukljuci utrice ili nesto drugo.
Yvette jako mi je drago da je sve ok, sad uzivaj i ne brini se 🤗😊
U 1 sa 8+3,sad 8+0.Kad sam zvala javila se naučnica i rekla da ima slobodan termin 6+0,al ja sam tražila kasnije,zbog otkucaja srca.Ovako ću bit sigurna jel to to ili nije.Puno cura ide sa 5,6 tjedana,pa ih vraćaju opet za 2 tjedna,jer nema još otkucaja.
URL = https: //lilypie.com]
Nada23 jakooo mi je žao zbog svega.... Drži se! ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala vam svima na podršci! ❤️
Naravno, sve mi je ovo teško palo, ali i dalje sam pozitivna i vjerujem da će i moja sreća doći uskoro. Iz svega ovog sam naučila da je strah nas najgori neprijatelj. Zato, izbacite svu negativu i strahove, budite hrabre i jake. ❤️💪 Čuvajte svoje male mrvice. 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nadajako mi je zao, da li su potvrdili spontani na ultrazvuku? Kolika je bila trudnoca? Drzim fige da nam se sto prije pridruzis i saljem zagrljaje 🤗🤗
Ana Marija da, malo ces se nacekati, ali bar ces moci sve lijepo vidjeti. Ja sam sve vidjela sa 5+4tt i otkucaje i zv. Takva je praksa kod mpo trudnoca, da se brzo radi prvi uz.
Pollymoj ti je savjet da obavijestis doktora o iscjetku i da ti ukljuci utrice ili nesto drugo.
Yvette jako mi je drago da je sve ok, sad uzivaj i ne brini se 🤗😊
Mimoza, danas bih bila 4+6.
Čim mi se pojavio smeđi iscjedak, počela sam uzimati Duphaston i Normabel. Ali nažalost, trudnoća se očito nije uspjela održati. Spontani nije potvrdjen ultrazvukom. Doktor je rekao da je još rano da se ista vidi i kada prestane krvarenje da dodjem na ultrazvuk da me pregleda...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada23 žao mi je ..evo ja jos uvijek cekam da krene,trbuh me bolucka svaki dan..sutra je pregled,a ja svaki dan "planiram"kako Ce krenuti,hoće krenuti samo,hoće mi dati tablete,hocu na kiretazu,hoće li me uspavati...jer nema teorije da Ce mi to na živo napraviti...do prije 7 dana smo zamisljali kako Ce nam zivot izgledati za 9mj,a sad zamisljam kako Ce ova noćna mora zavrsiti..
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Nada, zao mi je jako! Brz oporavak ti zelim
Drage cure, vec neko vrijeme citam sve (sve sam procitala s ove teme)i drago mi je da vam se pridruzujem! Cestitke svima!
Malo sam cekala jer je tek pocetak… Danas zvala ginekologicu, prvi pregled ce biti u 7.tjednu.
Danas sam na 4+1. Prva trudnoca.
Ne povracam kao vecina vas, ali imam stalne bolove u trbuhu, onako kao sto boli pred M.
Mrvičak, ti i ja smo tu negdje😊
Jesmo, u dva dana razlike. Ja ti isto imam samo grčiće. Imaš li ti promjene na grudima?
Nada nikad ne znas zbog cega je to tako trebalo biti i zasto je beba prestala s razvojem. Zato nemoj misliti da si mogla na to uticati, jednostavno se moralo tako desiti, ne mozemo ni mi sve sprijeciti. Zelim ti sto brzi oporavak, da se samo ocisti, bez kiretaze i brzo kod muzica u krevet 😊 mi te cekamo 🤗
Betty kod tebe je malo veca trudnoca u pitanju? Sta se uopste desilo s onom betom, nisi je nikad ponovila?
Sortiraj odgovore
Najstariji