Ja sam sanjala protekli tjedan dvaput da krvarim, ali ignorirala i nisam nikom spominjala. Jucer sam na dnevnom ulosku imala primjese zuckastog, ali racunam mozda je utrogestan oksidirao. Jutros kada sam se brisala izmedu utrogestana se naziru neke narancaste primjese. Srecom sutra pregled, samo da bude sve ok 🙏🏻 Bojim se sto ako ne bude vise otkucaja. Nadam se da ce biti sve uredno...uhh da vise dozivim 12 tt bar da budem u glavi malo mirnija
Moguce i da je neka upala, nemoj misliti odmah na najgore. Nase mrvice su jake. S obzirom na put kojim su dosle, vjerujem u njih jos vise.
Ne vjerujem da je upala, nemam nikakvih simptoma ni poteskoca. Meni je lako biti pozitivna kada je sve u redu, ali cim se pojavi nesto sumnjivo ja ne mogu a da se ne zapitam jeli stvarno sve ok. Sreca je sto je sutra pregled pa se necu dugo gristi.
Curke da se i javim. Sutra imam drugi pregled nakon 18 dana, bit Cu 6+4, pa nadam se da ce srceko kucati :D strah me ako ne bude, valjda bi trebalo. Muz hoce takodjer da bude tu. Sto se tice povracanja, ja sam danas jednom povracala, u mene je kiselina zbog cigara, a to se javi samo u trudnoci, jucer sam isti povracala tako da se nadam da je sve uredu, jeeeeedva cekam pregleeeed. 😁 Vidim jos neko ima sutra pregled sa 8 tj nisam zapamtila ko drzim nam fige da sve bude ok 😊
Curke da se i javim. Sutra imam drugi pregled nakon 18 dana, bit Cu 6+4, pa nadam se da ce srceko kucati :D strah me ako ne bude, valjda bi trebalo. Muz hoce takodjer da bude tu. Sto se tice povracanja, ja sam danas jednom povracala, u mene je kiselina zbog cigara, a to se javi samo u trudnoci, jucer sam isti povracala tako da se nadam da je sve uredu, jeeeeedva cekam pregleeeed. 😁 Vidim jos neko ima sutra pregled sa 8 tj nisam zapamtila ko drzim nam fige da sve bude ok 😊
Javi sutra obavezno kako je proslo. Drzim fige da srce kuca, bit ce sve ok. Mrvice nase su veliki borci, veci nego sto mozemo i zamisliti.
Yvette & Amy, sretno vam sutra na pregledima! Bit ce sve dobro ❤️ Obavezno nam javite kako je proslo! 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bok curke, mene danas leđa ubijaju skroz nisko, od trtice pa malo više, pogotovo dok hodam... Svaki takav znak mi se čini dobar da se bebica razvija, a u petak mi je prvi pregled i do tad ne znam kako ću izdržati, baš sam nemirna, svako malo mi prođe kroz glavu šta ako je vanmaternična, šta ako ništa neće vidjeti, razbijam glavu sa sto stvari. Tješim se samo s tim Duphastonom da valjda radi svoje i pomaže da bude sve okej...
Polly, skroz te razumijem. Svima nam je tako do prvog pregleda... Ja se trudim biti cool, ali teško. 🙈 Isto mi kroz glavu prodje vanmaterična zbog iscjetka... 😦
.... Ali moramo vjerovati da će sve biti dobro 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Yvette takoder sretno na pregledu, izgleda sam preskocila tvoj post🙈
Curke ima li tu koja iz karlovca da zna kakav je postupak sa radjanjem nakon carskog reza?
Sortiraj odgovore
Najstariji