Danas je 7+5...a ne znam za koju pitas,ona zadnja je bila 19484...nisam poslije radila jer me moja nije slala,a i sto da idem privatno ,ne bi imala rezultate do danas,a sutra je ionako pregled
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Nada jako mi je žao, baš me rastužila tvoja vijest :(( Drži se, ostani pozitivna, sve je do glave i nova mrvica će ti brzo doći 💓💓
Ja ipak mislim da je neka upala, malo me raspoznavanje boja očito muči 😆 više je to nešto žućkasto, a ne smeđe... Nemam nikakvih bolova, samo nekakvo zatezanje.. Nazvat ću svejedno da pitam pa ću vidjeti što će reći...
U 1 sa 8+3,sad 8+0.Kad sam zvala javila se naučnica i rekla da ima slobodan termin 6+0,al ja sam tražila kasnije,zbog otkucaja srca.Ovako ću bit sigurna jel to to ili nije.Puno cura ide sa 5,6 tjedana,pa ih vraćaju opet za 2 tjedna,jer nema još otkucaja.
Tako i ja mislim, tj. to su mi rekli u 1. trudnoći, ali baš je dugo za čekati :(
Nada23 žao mi je ..evo ja jos uvijek cekam da krene,trbuh me bolucka svaki dan..sutra je pregled,a ja svaki dan "planiram"kako Ce krenuti,hoće krenuti samo,hoće mi dati tablete,hocu na kiretazu,hoće li me uspavati…jer nema teorije da Ce mi to na živo napraviti…do prije 7 dana smo zamisljali kako Ce nam zivot izgledati za 9mj,a sad zamisljam kako Ce ova noćna mora zavrsiti..
Betty, ja držim fige i iskreno se nadam da će sutra na pregledu sve ipak biti u redu i da ćeš nas razveseliti sa sretnim vijestima!
Cure, jel se vama češće mokri? Meni da i sad ne znam je li to i dalje upala mjehura ili od T. 10 dana sam pila antibiotik i muka mi je od njega više.
Cure evo mene opet malo, imam termin 18.11. Za pregled, neznam kako cu dotad izdrzati, nemam vec neko vrijeme nikakvih simptoma trudnoce, ponekad su mi grudi osjetljive, nocu idem u wc i mucnina mi dode svaki put kad sam gladna, prestaje cim jedem.Sta mislite jel sve u redu? Jel treba ovako biti ili koliko dugo traju simptomi trudnoce?
Nada23 žao mi je ..evo ja jos uvijek cekam da krene,trbuh me bolucka svaki dan..sutra je pregled,a ja svaki dan "planiram"kako Ce krenuti,hoće krenuti samo,hoće mi dati tablete,hocu na kiretazu,hoće li me uspavati…jer nema teorije da Ce mi to na živo napraviti…do prije 7 dana smo zamisljali kako Ce nam zivot izgledati za 9mj,a sad zamisljam kako Ce ova noćna mora zavrsiti..
Joj Betty, vjerujem da ti je jako teško prolaziti kroz neizvjesnost. Sve ćeš znati sutra na pregledu. U svakom slučaju, želim da ti noćna mora sto prije završi da možeš krenuti dalje. ❤️ Bit će sve dobro. I to će sve proći i nova sreća će doći. 😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Betty, ja držim fige i iskreno se nadam da će sutra na pregledu sve ipak biti u redu i da ćeš nas razveseliti sa sretnim vijestima!
Ma nece draga,ja se samo nadam docekati sutrašnji pregled i dogovoriti kiretazu da budem spremna,nataste i da me uspavaju...i da sve cim prije zaboravim i krenem dalje...jos kad bi usput mogli rijesiti miom nitko sretniji,za 6mj bi pokusali opet...
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Nadanikad ne znas zbog cega je to tako trebalo biti i zasto je beba prestala s razvojem. Zato nemoj misliti da si mogla na to uticati, jednostavno se moralo tako desiti, ne mozemo ni mi sve sprijeciti. Zelim ti sto brzi oporavak, da se samo ocisti, bez kiretaze i brzo kod muzica u krevet 😊 mi te cekamo 🤗
Hvala na lijepim željama. 🥰
Nadam se da ću vam se uspjeti opet pridružiti, osim ako ne završim u jesenskim bebama. 😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure evo mene opet malo, imam termin 18.11. Za pregled, neznam kako cu dotad izdrzati, nemam vec neko vrijeme nikakvih simptoma trudnoce, ponekad su mi grudi osjetljive, nocu idem u wc i mucnina mi dode svaki put kad sam gladna, prestaje cim jedem.Sta mislite jel sve u redu? Jel treba ovako biti ili koliko dugo traju simptomi trudnoce?
To je sve individualno. Netko ih ima od početka do kraja, netko malo, netko nimalo, kao i ja sada. Kako je nama ženama teško Bože moj. Nikada mira nemamo.😕
Nada i Betty držite se ❣️❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji