Jutro. Ja imam noćne more već 4 noći. Sinoć sam sanjala da sam opet imala spontani. Užas!
Ja ću se sutra javiti dr., ipak se vraća s godišnjeg dan ranije. Ne vjerujem da će me pregledati, ali čisto da zna za plusić jer ipak sam nedavno imala spontani pa da zna, i ako mi nešto treba prepisati da mi prepiše.
To je psiha i protiv toga nemozes.
Ja sam isto vec u par navrata sanjala da san prokrvarila da je gotovo.
To je normalno jer se brines i priko dana nezelis miskit na to, baziras se na druge stvari i onda mozak odradi svoje navecer.
Ali preventivno otidi, mozda da ti da nesto za ocuvanje trudnoce ( ako je dosad bilo vec ruznih scenarija).
💞girl💞
Raffaella smiri se i lezi, miruj, ako stane super, ali miruj, ako se pojaca iti malo pravac na hitnu.
Cure ja i sinoc legla u krevet i prid ocima mi neke kobasice sta san spremala muzu za veceru, koda mi je miris usa u nos, uzasno mi je bilo, muka, sve mi stoji u grlu al nikako da krene dalje.
Zasad sam ok al se bojim ista marendat da nebi ispocetka jer me jucer drzalo cilo popodne i vecere.
Eto, urekla samu sebe.
Drage moje mucnine, sad sam se uvjerila da sam "trudna" sad mozete otic, hvalaaa.
💞girl💞
Jutro…. Lose vijesti kod mene… Upravo sam primjetila prilikom male nuzde neki cudan jedva primjetan smedji trag, a potom i malo zuckaste sluzi… Grceve nemam…
Doktora mi nema do 12.11… Trebam li se brinuti, je li koja od vas imala nesto slicno??
Kod mene, nista strasno, ostatci implantacije. Malo lezi i polako danas. U slučaju da se pojača ili krenu bolovi odi dr. Mozda bi bilo dobro da ti da malo progesterona, bar do 12.tjedna. Meni se dogodilo iako sam tad bila na utrogestanu 3x2. Nema pravila, dr. mi je rekla sve dok ne boli i dok se ne pojačava i mijenja boju je normalno. Rasteze se maternica, moze i neka zilica puknuti. U svakom slučaju spomeni dr. na pregledu da provjeri da nemas neki hematom ili polip.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Raffaella, joj znam kako ti je. 😔 i ja prolazim kroz isto. Meni smeđi iscjedak još traje od četvrtka. Pijem Duphaston i Normabel... Ako ti se pojača, pođi na hitnu da dobiješ terapiju sto prije. Miruj i samo budi pozitivna. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, znam da se ovo pitanje već postavljalo, ali opet mi nije jasno. Da li računate tjedne trudnoće od 1.dana M ili računate tjedan od 1.dana M kao nulti tjedan?? Ako mi je zadnja M bila 1.10, jesam li trudna 4+5 ili 5+5?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Dobro jutro cure, evo meni dan danas malo bolje krenuo od jucerasnjeg.
Jucer cijeli dan sam povracala, tek navecer se smirilo, tako se iscrpljeno osjecam.
Kako ste vi? Ima li sutra tko pregled? Ja idem na vadjenje krvi, dao mi je za kks, testove senzibilizacije, tpha i tsh.
Ja ću sutra zvati doktoricu da se naručim za prvi pregled! Malo me frka svega, ali nadam se da će biti sve u redu ❤️
Curka je ❤
Cure, znam da se ovo pitanje već postavljalo, ali opet mi nije jasno. Da li računate tjedne trudnoće od 1.dana M ili računate tjedan od 1.dana M kao nulti tjedan?? Ako mi je zadnja M bila 1.10, jesam li trudna 4+5 ili 5+5?
Uvijek od prvog dana zadnje m
4+5, ali si usla u peti tjedan.
Dobro jutro cure, evo meni dan danas malo bolje krenuo od jucerasnjeg.
Jucer cijeli dan sam povracala, tek navecer se smirilo, tako se iscrpljeno osjecam.
Kako ste vi? Ima li sutra tko pregled? Ja idem na vadjenje krvi, dao mi je za kks, testove senzibilizacije, tpha i tsh.
Ja ću sutra zvati doktoricu da se naručim za prvi pregled! Malo me frka svega, ali nadam se da će biti sve u redu ❤️
Alisa bit ce sve ok, vidjet ces. Ja sam bila sa 5+4 i vidila se samo gv i zv, plod jos nije ali me narucio za 21.11.pa cemo vidit opet. Kako god bit ce sve ok, vidjet ces. Uzivaj koliko mozes.
Ja danas bez povracanja pa koda sam krila dobila, sve mi je super 😀, jucer mi zato bilo koma.
Sortiraj odgovore
Najstariji