Dobro jutro, kako ste spavale? Ima li mucnina ili se danas pak smirilo?
Yvette, Amy sretno na pregledima i javite nam kako je proslo
Jutrooo, glad hvata i ne pita😀, sto ce nakon biti vidjet cemo. Nadam se bez povracanja. Ja sam extra spavala uz par budjenja da pokrijem malog ali sve u svemu sam se probudila odmorna. Kisa je tako lijepo padala, bas ono za uzivanciju a sad evo se sunce pojavljuje.
Jutro cure, kako ste? Meni je sutra drugi pregled, bit će mi taman 6+4, nadam se da će se srčeko čuti ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutroo.. Kod mene su mucnine postale kao reći "dobar dan".. Povracam od kada se ustanem pa dok ne legnem. Skuzila sam da mi je ujutro lakse kada pojem u krevetu nesto.. Super su vam oni TUC slani krekeri. Eee kako to pomogne.. Bar meni. :)
Danas imam i ja pregled. Drzite fige.. ❣️
Ma ja ne spavam i dalje kad moram na wc svakih sat-dva. Jutros mi je ok, ali meni ionako bude gore popodne. Nego... U obitelji imam curicu s Downom. Dr. me salje na probir, ali muz i ja bismo radije Nifty napravili. Sto mislite o tim testovima i sto je po vama bolje?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro curke... Evo meni jutros lagano roskasto smeđi iscjedak, ni nije smeđ nego onako, nije ni bijel ni smeđ... Pregled mi je u petak, prepalo me to, da li da se stepim do petka ili da zovem gin?
Jutro curke… Evo meni jutros lagano roskasto smeđi iscjedak, ni nije smeđ nego onako, nije ni bijel ni smeđ… Pregled mi je u petak, prepalo me to, da li da se stepim do petka ili da zovem gin?
Polly ja bih pozvala gin. Bolje I da GA dzaba zoves nego da razmisljas do petka.. Ne bih da te prepadam Ali kod mene nije dobro zavrsili, zato radije zovi.. Zelim ti da Bude sve ok, I da je to samo Jo's uvijek implantacijsko 🍀🍀❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Tiky Nifty, Harmony, Panorama su neinvazivni dijagnosticki testovi, a probir nije dijagnosticki vec statisticki. Npr. sve zene blizu 40. po defaultu imaju los nalaz probira samo radi godina.
Ja sam se vec narucila iduci tjedan na Nifty.
Danas na pregledu smo dobro, bebine mjere odgovaraju tjednu i danu te je micala rukicama i nogicama. Pao mi je kamen sa srca.
Jutro cure, ja san sinoc zavrsila na hitnu.
Bila sam super cili dan i navecer odma na wc, obrisem se, sok, izljev krvi, crvene, pomisan sa utrogestanom i sluzi ( ko ovulacijska sluz)
Pravac na hitnu (radi prijasnjih spontani koji su identicno pocinjali, jedina razlika je sto nije bilo boli).
Doli su me pregledali, ne vide odakle krvarenje, da iz maternice nije, plod na mjestu, cak su vidjeli i otkucaje, da njima izgleda sve uredu, da mirujen i javim se svom mpo doktoru (sutra mi je pregled)
Dosla sam doma, legla, i ne micen se.
Strah me kad osjetin kakav grcic, a opet nezelin panicarit bezveze jer san nekako u podsvjesti mirna da ce sve bit oke.
Eto, toliko od mene
Svim curama danas na kontroli sretno
Vrapcic, mi se skroz pratimo, i u danu trudnoce i po kontrolama 🤗
💞girl💞
Jutro curke… Evo meni jutros lagano roskasto smeđi iscjedak, ni nije smeđ nego onako, nije ni bijel ni smeđ… Pregled mi je u petak, prepalo me to, da li da se stepim do petka ili da zovem gin?
Zovi gin, ne cekaj petak s obzirom da nije stalo
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji