Yvette odlično za pregled👍.Cure koje povraćate kako stojite s kilažom?
URL = https: //lilypie.com]
Cure, ja se nažalost odjavljujem iz grupe. 😔
Moj smeđi iscjedak nije dobro završio. Od sinoć imam jake menstrualne grčeve i jutros je počelo pravo krvarenje... Spontani je u tijeku. Cim se malo oporavim od svega, idem opet u nove pobjede.
Vama želim svu sreću i uredne i zdrave trudnoće! ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Moj smeđi iscjedak nije dobro završio. Od sinoć imam jake menstrualne grčeve i jutros je počelo pravo krvarenje… Spontani je u tijeku. Cim se malo oporavim od svega, idem opet u nove pobjede.
Jao Nada, strasno Mi je zao 😥😥😥.. Znam da nema tu utjehe, Ali valjda je tako moralo biti. Daj si vremena, dobro se oporavi I onda u nove pobjede, Sa sretnim zavrsetkom ako Bog da 🍀🙏❤️🌈
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Moj smeđi iscjedak nije dobro završio. Od sinoć imam jake menstrualne grčeve i jutros je počelo pravo krvarenje… Spontani je u tijeku. Cim se malo oporavim od svega, idem opet u nove pobjede.
A joj, bas mi je zao, jos se nekako nadam da nije sve izgubljeno.... 😓😓😓
💞girl💞
Draga moja, drži se i samo hrabro dalje. Ja tebi želim svu sreću ovoga svijeta i da se što prije vratiš na temu. ❤️❤️
Ajme draga, tako mi je žao 😕😕 oporavi se što prije, šaljem ti veliku pusu ❣️❣️
Ja sam ok spavala, ali često mi se piški i psihički me strah ubija
Stalno sve osluškujem, diram grudi ne bi li malo zabolile, al nista od toga i sl. Bože izludit cu samu sebe. 😕
Nada, zao mi je jako! Brz oporavak ti zelim
Drage cure, vec neko vrijeme citam sve (sve sam procitala s ove teme) i drago mi je da vam se pridruzujem! Cestitke svima!
Malo sam cekala jer je tek pocetak... Danas zvala ginekologicu, prvi pregled ce biti u 7.tjednu.
Danas sam na 4+1. Prva trudnoca.
Ne povracam kao vecina vas, ali imam stalne bolove u trbuhu, onako kao sto boli pred M.
Mrvičak, ti i ja smo tu negdje😊
Dečkić💙
Nada, ajme baš me ovo pogodilo, strašno mi je žao :(((
Zaraa, pročitala sam i tvoje iskustvo s hitne, super što je sve dobro završilo, mogu misliti kako ti je bilo, ja bi umrla od straha!
Kod mene nikakvih simptoma, a valjda i kod mene podsvijest radi i sanjala sam da sam bila na pregledu, ali da nije bilo otkucaja. Grozno.
Kad ste vi išle na 1. pregled?
Tražila sam kad sam išla u 1. trudnoći i vidim da sam bila privatno sa 7+1, a kod socijalnog sam bila naručena tek sa skoro 9!!
Sad mi je 5+2, a naručena sam 19., tad će mi biti 7+3. Baš mi je dugo čekati, nekako sam cijela na iglama.
Sortiraj odgovore
Najstariji