Ja sam takodje u blizini Frankfurta 😊
Zabrinutajesi li ti dobila zabranu rada?
Koja je razlika u hr zabrana rada ili komplikacije?
Ja sam takodje u blizini Frankfurta 😊
Zabrinutajesi li ti dobila zabranu rada?
Gdje tacno?, ako se smije znati😊, ne, ja svakako ne radim vec par mjeseci,.. Domacica Sam 😂😂
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Curke, ja samo sta san se pozalila sve me sustiglo.
Rucala san i uzela iza neku cokoladicu, takva me mucnina drzi, da povratim spasila bi se, zeludac mi je u grlu, a prid ocima samo ta cokolada i automatski mi dize zeludac. Bljakkkk 🤢🤮🥵
💞girl💞
Jutro cure kako ste? 😊
Dali ima možda koja mama, trudnica da je u DE i da se razumije malo u zakone kod trudnica? Pisala sam u grupi Mame i trudnice u Njemačkoj ali tema nije aktivna već par mjeseci pa nema odgovora 🥴 imam svega par pitanja, hvala 😍 znam da nije za ovu temu ali molim vas ako ima koja da se javi ❤️
Ja sam istoo iz De. Iz kojeg ste mjesta u De curke?
Ja sam Munchen 😃
Ja sam okolica Munchena.. 🙈🙈🙈
Zabrinuta ja sam u Gelnhausenu, nekih 30tak km od Frankfurta.
Zara eto ti sad haha bas mi je drago 😂
Bebac zabrana rada se ovdje daje onim zenama cije radno mjesto je previse rizicno za jednu trudnicu i moze ugroziti trudnocu, a pri tome poslodavac nema nista drugo da joj ponudi za rad.
Aha. Kuzim ☺️
Hehehhe neka vas i vama malo problema kao nama😂 ja rade povratim nego da me mucnine drze cijeli daaan. A povracam svaki drugi cca a mucno mi svaki dan od 10-11 do navecer 🤮🤮🤮🤮
Niki kada dobijes zabranu rada, nebitno je li pd doktora ili poslodavca, primas 100% svoju platu do 6 sedmica prije poroda kada ulazis u Mutterschutz. To je tvoja prosjecna plata koju si primala u zadnjih godinu dana. Tek kada udjes u Elternzeit, tada dobivas 66 ili 67% od svoje prosjecne plate godinu dana.
Okii, hvala puno ❤️
Opet ja 😂 dali znaš možda šta bude sa resto godišnjim? Ostalo mi je još 10 dana, dali to propada ili se isplaćuje?
Niki nista ne propada, trebala bi se dogovoriti s poslodavcem kako ce ti to isplatiti ili poslije Elternzeita dati da iskoristis. Sva prava koja si imala kao radnik, imas i sad, a i za vrijeme Elternzeita. Mislim ako si primala Urlaubsgeld ili Weihnachtsgeld dok si radila, moraju ti nastaviti isplacivati i sada.
Cure, kako da ubacim sličicu za praćenje trudnoće u kućicu za potpis?
Naime, potpis sam uspjela ubaciti, kao što vidite, ali ne uspijevam to učiniti sa slikom. Što da napravim?
Na 30 i nekoj stranici imas slike korak po korak kako napraviti
Uspjela sam! Hvala ti puno! Ubacila sam tracker u potpis. Baš sam se gnjavila dosta dugo sa time :)
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji