A evo, i meni su krenule mučnine. Izdržive su, iako neugodne. Obično ih imam ujutro i navečer.. I dalje imam lagane grčeve u trbuhu, a grudi mi sve više bujaju 😁
I tak, nadam se da mučnine neće prerasti u povraćanja! 😑
Curka je ❤
Dobro jutro cure, evo meni dan danas malo bolje krenuo od jucerasnjeg.
Jucer cijeli dan sam povracala, tek navecer se smirilo, tako se iscrpljeno osjecam.
Kako ste vi? Ima li sutra tko pregled? Ja idem na vadjenje krvi, dao mi je za kks, testove senzibilizacije, tpha i tsh.
Dobro jutro cure, evo meni dan danas malo bolje krenuo od jucerasnjeg.
Jucer cijeli dan sam povracala, tek navecer se smirilo, tako se iscrpljeno osjecam.
Kako ste vi? Ima li sutra tko pregled? Ja idem na vadjenje krvi, dao mi je za kks, testove senzibilizacije, tpha i tsh.
Jutro, samo da tako i ostane ☺️
Ja sinoc napekla palacinka za goste, i jutros se probudila i navalila 😂
Mi sutra moramo sa malim u bolnicu kod oftamologa na kontrolu, pa ja kod ortodonta na kontrolu, samo se nadam da necu povracati i da to uspijem odraditi
Jutro. Ja imam noćne more već 4 noći. Sinoć sam sanjala da sam opet imala spontani. Užas!
Ja ću se sutra javiti dr., ipak se vraća s godišnjeg dan ranije. Ne vjerujem da će me pregledati, ali čisto da zna za plusić jer ipak sam nedavno imala spontani pa da zna, i ako mi nešto treba prepisati da mi prepiše.
Jutro. Ja imam noćne more već 4 noći. Sinoć sam sanjala da sam opet imala spontani. Užas!
Ja ću se sutra javiti dr., ipak se vraća s godišnjeg dan ranije. Ne vjerujem da će me pregledati, ali čisto da zna za plusić jer ipak sam nedavno imala spontani pa da zna, i ako mi nešto treba prepisati da mi prepiše.
Zao mi je Mrvicak za nocne more, ali to je nasa podsvjest i protiv toga ne mozemo. Nazovi je da svakako jer ipak je drugacija situacija. Kako si ti inace?
Inače sam odlično. Nemam nekih velikih simptoma. Jučer me bolio donji dio leđa, danas ne. Naduta sam i dalje, ali ništa strašno. Grudi me počele boljeti samo na dodir. Ma ekstra sam
Dobro jutro curke.
Mrvičak to je baš podsvijest i strah od toga.
Nazovi doktoricu jer kod tebe je specificna situacija i nadam se da ce imati razumijevanja.. Zelim da ti nocne more sto prije prodju i da pregled bude dobaar i da uzivas u svojoj trudnoci.
Ja sutra imam pregled. 😊 Nadam se da ce sve biti dobro. Previse povracam. Po cijeli dan. Evo i jutros cim sam stala na noge trcala sam povratitit...
Dobro jutro curke.
Mrvičak to je baš podsvijest i strah od toga.
Nazovi doktoricu jer kod tebe je specificna situacija i nadam se da ce imati razumijevanja.. Zelim da ti nocne more sto prije prodju i da pregled bude dobaar i da uzivas u svojoj trudnoci.
Ja sutra imam pregled. 😊 Nadam se da ce sve biti dobro. Previse povracam. Po cijeli dan. Evo i jutros cim sam stala na noge trcala sam povratitit…
Joj, stvarno ne znam kako je to kada se povraca jer u nijednoj trudnoci me niti mucnina nije dotakla. Želim ti samo da ti sto prije prođe i da krenes uzivati sa svojom malom mrvicom
Jutro…. Lose vijesti kod mene… Upravo sam primjetila prilikom male nuzde neki cudan jedva primjetan smedji trag, a potom i malo zuckaste sluzi… Grceve nemam…
Doktora mi nema do 12.11… Trebam li se brinuti, je li koja od vas imala nesto slicno??
Da odeš na hitnu?
Jutro…. Lose vijesti kod mene… Upravo sam primjetila prilikom male nuzde neki cudan jedva primjetan smedji trag, a potom i malo zuckaste sluzi… Grceve nemam…
Doktora mi nema do 12.11… Trebam li se brinuti, je li koja od vas imala nesto slicno??
Da odeš na hitnu?
Vjr je ništa, al svejedno
Sortiraj odgovore
Najstariji