LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    02. Studeni 2019. 11:34

Minnie8

Zaraa

6+1
    Ma sve znan, al nekako… opecena prijesnjim iskustvima, volila bi bar malo, samo da znam da je sve ok 🙏
    Vise simptoma sam imala u vrime ocekivane m nego sad 😐

Meni je također kao i tebi, a jednako smo trudne. Malo mi je bilo mučno početkom tjedna, ali i to je prestalo. Ja se nekako nadam da će se tako i nastaviti da mogu normalno raditi i funkcionirati

Da li ste vi plaćale prvi pregled kod ginekologa? Meni je napravljen vaginalni pregled i UZV te naplaćeno 100kn, s time da sam naručena ponovno na pregled za dva tjedna te mi je rečeno da će mi tada izraditi trudničku knjižicu, a čula sam da je pacijentici prije mene ta knjižica isto naplaćena 100kn. Zanima me da li je to uobičajeno.

Ja u prosloj trudnoci nista nisam placala, a ni sada na pregledu nisam placala. 

Lordy
    02. Studeni 2019. 11:34

Meni je prije 8g svaki uzv naplaćen po 50kn...naravno bez računa😂,a sad na prvi pregled idem za 3 tjedna.

URL = https: //lilypie.com]

Zaraa
    02. Studeni 2019. 11:36

Uh, rekla mi je moja kuma, ti ces bit mirna tek kad rodis. I slazem se sa njom. Da me bar uspavaju i probude kad triba rodit 🤣
    Nase bebice nas vec zezaju, a nisu se jos ni rodile 🤗
    E da, i meni bude malo izrazenije navecer, tipa mokrim cesce, a priko dana nista.

Ja vam nekako jedva cekam utorak i toliko se nadam da ce se srce cut, ajme
     Jos oko mene svi trudni, i svima je ovo drugo, trece dijete i svi pricaju o tome najnormalnije (termini su svima u 6 mj) samo ja imam strah to iti spomenit jer se bojim ako se ja poveselim da ce krenit nizbrdo. 
    Jos rodica trudna sa drugim, a prvi put smo skupa isto bile trudne, samo u mene nije dobro zavrsilo. I sad opet, koda se ponavlja sudbina, nadam se sa sretnim zavrsetkom.

💞girl💞

Polly
    02. Studeni 2019. 11:37

Zaraa

Jutro cure znan da ce sad vecina poludit al ja vam malo zavidim na simptomima, u mene nista.
    Ni mucnine ni povracanja.
    Stanen i mislin se, jesan li ja uopce trudna.
    Da mi je samo jedna mala mukica da znan da je sve oke. 😓

Tako i kod mene, ja se brinem šta ništa ne osjetim, ni najmanji grč, simtomi nula bodova osim strašno bolnih cica 🙄 Valjda je prerano za išta, 3 tj sam negdje od začeća, a 6. tjedan od menge... 

Orhideja13
    02. Studeni 2019. 11:54

Zaraa

Uh, rekla mi je moja kuma, ti ces bit mirna tek kad rodis. I slazem se sa njom. Da me bar uspavaju i probude kad triba rodit 🤣
    E da, i meni bude malo izrazenije navecer, tipa mokrim cesce, a priko dana nista.

Jos oko mene svi trudni, i svima je ovo drugo, trece dijete i svi pricaju o tome najnormalnije (termini su svima u 6 mj) samo ja imam strah to iti spomenit jer se bojim ako se ja poveselim da ce krenit nizbrdo.
    Jos rodica trudna sa drugim, a prvi put smo skupa isto bile trudne, samo u mene nije dobro zavrsilo. I sad opet, koda se ponavlja sudbina, nadam se sa sretnim zavrsetkom.

I ja imam u utorak prvi pregled.. Nadam se da ce biti sve ok.. Da cemo uspjeti ovaj put 🙏 obavezno pisi 😊

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Zaraa
    02. Studeni 2019. 12:06

Zabrinuta_7

Zaraa

I ja imam u utorak prvi pregled.. Nadam se da ce biti sve ok.. Da cemo uspjeti ovaj put 🙏 obavezno pisi 😊

Iz tvojih usta u Bozje usi 🙏 

💞girl💞

Zaraa
    02. Studeni 2019. 12:06

Polly

Zaraa

Jutro cure znan da ce sad vecina poludit al ja vam malo zavidim na simptomima, u mene nista.

Tako i kod mene, ja se brinem šta ništa ne osjetim, ni najmanji grč, simtomi nula bodova osim strašno bolnih cica 🙄 Valjda je prerano za išta, 3 tj sam negdje od začeća, a 6. tjedan od menge…

Ista stvar, apsolutno.nista. 
    Nikakav grc, nista. Cak mi je i probava uredna. 

💞girl💞

niki93
    02. Studeni 2019. 12:18

Zabrinuta_7

niki93

Jutro cure kako ste? 😊
    Dali ima možda koja mama, trudnica da je u DE i da se razumije malo u zakone kod trudnica? Pisala sam u grupi Mame i trudnice u Njemačkoj ali tema nije aktivna već par mjeseci pa nema odgovora 🥴 imam svega par pitanja, hvala 😍 znam da nije za ovu temu ali molim vas ako ima koja da se javi ❤️

Ja Sam u De.. Pitaj ako Budem znala rado odgovorim😊

Znači ovako 😂 prva trudnoća, bila sam na prvom pregledu sa 5 tjedana i gin mi je pisao prvo 2 tjedna bolovanja jer radim fizički teško, sljedeći pregled mi je 12.11. i rekao je da najvjerojatnije će mi pisati beschäftigungsverbot. E sada mene zanima kakva je onda procedura kod primanja novca? Neki mi kažu 70% neki 100% 🤨 i kažu da je razlika kada ti gin piše zabranu nego kad ti firma da zabranu 😳 pa ako mi može netko objasniti. Da napomenem da imam puno radno vrijeme i ugovor na neodređeno. 

02. Studeni 2019. 12:23

Zaraa

Joj ja sam isto takva. Sve osluškujem. U prošloj trudnoći su me bar grudi bolile, a sada ni to 

mimoza
    02. Studeni 2019. 12:31

Niki kada dobijes zabranu rada, nebitno je li pd doktora ili poslodavca, primas 100% svoju platu do 6 sedmica prije poroda kada ulazis u Mutterschutz. To je tvoja prosjecna plata koju si primala u zadnjih godinu dana. Tek kada udjes u Elternzeit, tada dobivas 66 ili 67% od svoje prosjecne plate godinu dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.