6+1
Ma sve znan, al nekako… opecena prijesnjim iskustvima, volila bi bar malo, samo da znam da je sve ok 🙏
Vise simptoma sam imala u vrime ocekivane m nego sad 😐
Meni je također kao i tebi, a jednako smo trudne. Malo mi je bilo mučno početkom tjedna, ali i to je prestalo. Ja se nekako nadam da će se tako i nastaviti da mogu normalno raditi i funkcionirati
Da li ste vi plaćale prvi pregled kod ginekologa? Meni je napravljen vaginalni pregled i UZV te naplaćeno 100kn, s time da sam naručena ponovno na pregled za dva tjedna te mi je rečeno da će mi tada izraditi trudničku knjižicu, a čula sam da je pacijentici prije mene ta knjižica isto naplaćena 100kn. Zanima me da li je to uobičajeno.
Ja u prosloj trudnoci nista nisam placala, a ni sada na pregledu nisam placala.
Meni je prije 8g svaki uzv naplaćen po 50kn...naravno bez računa😂,a sad na prvi pregled idem za 3 tjedna.
URL = https: //lilypie.com]
Uh, rekla mi je moja kuma, ti ces bit mirna tek kad rodis. I slazem se sa njom. Da me bar uspavaju i probude kad triba rodit 🤣
Nase bebice nas vec zezaju, a nisu se jos ni rodile 🤗
E da, i meni bude malo izrazenije navecer, tipa mokrim cesce, a priko dana nista.
Ja vam nekako jedva cekam utorak i toliko se nadam da ce se srce cut, ajme
Jos oko mene svi trudni, i svima je ovo drugo, trece dijete i svi pricaju o tome najnormalnije (termini su svima u 6 mj) samo ja imam strah to iti spomenit jer se bojim ako se ja poveselim da ce krenit nizbrdo.
Jos rodica trudna sa drugim, a prvi put smo skupa isto bile trudne, samo u mene nije dobro zavrsilo. I sad opet, koda se ponavlja sudbina, nadam se sa sretnim zavrsetkom.
💞girl💞
Jutro cure znan da ce sad vecina poludit al ja vam malo zavidim na simptomima, u mene nista.
Ni mucnine ni povracanja.
Stanen i mislin se, jesan li ja uopce trudna.
Da mi je samo jedna mala mukica da znan da je sve oke. 😓
Tako i kod mene, ja se brinem šta ništa ne osjetim, ni najmanji grč, simtomi nula bodova osim strašno bolnih cica 🙄 Valjda je prerano za išta, 3 tj sam negdje od začeća, a 6. tjedan od menge...
Uh, rekla mi je moja kuma, ti ces bit mirna tek kad rodis. I slazem se sa njom. Da me bar uspavaju i probude kad triba rodit 🤣
E da, i meni bude malo izrazenije navecer, tipa mokrim cesce, a priko dana nista.
Jos oko mene svi trudni, i svima je ovo drugo, trece dijete i svi pricaju o tome najnormalnije (termini su svima u 6 mj) samo ja imam strah to iti spomenit jer se bojim ako se ja poveselim da ce krenit nizbrdo.
Jos rodica trudna sa drugim, a prvi put smo skupa isto bile trudne, samo u mene nije dobro zavrsilo. I sad opet, koda se ponavlja sudbina, nadam se sa sretnim zavrsetkom.
I ja imam u utorak prvi pregled.. Nadam se da ce biti sve ok.. Da cemo uspjeti ovaj put 🙏 obavezno pisi 😊
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
I ja imam u utorak prvi pregled.. Nadam se da ce biti sve ok.. Da cemo uspjeti ovaj put 🙏 obavezno pisi 😊
Iz tvojih usta u Bozje usi 🙏
💞girl💞
Jutro cure znan da ce sad vecina poludit al ja vam malo zavidim na simptomima, u mene nista.
Tako i kod mene, ja se brinem šta ništa ne osjetim, ni najmanji grč, simtomi nula bodova osim strašno bolnih cica 🙄 Valjda je prerano za išta, 3 tj sam negdje od začeća, a 6. tjedan od menge…
Ista stvar, apsolutno.nista.
Nikakav grc, nista. Cak mi je i probava uredna.
💞girl💞
Jutro cure kako ste? 😊
Dali ima možda koja mama, trudnica da je u DE i da se razumije malo u zakone kod trudnica? Pisala sam u grupi Mame i trudnice u Njemačkoj ali tema nije aktivna već par mjeseci pa nema odgovora 🥴 imam svega par pitanja, hvala 😍 znam da nije za ovu temu ali molim vas ako ima koja da se javi ❤️
Ja Sam u De.. Pitaj ako Budem znala rado odgovorim😊
Znači ovako 😂 prva trudnoća, bila sam na prvom pregledu sa 5 tjedana i gin mi je pisao prvo 2 tjedna bolovanja jer radim fizički teško, sljedeći pregled mi je 12.11. i rekao je da najvjerojatnije će mi pisati beschäftigungsverbot. E sada mene zanima kakva je onda procedura kod primanja novca? Neki mi kažu 70% neki 100% 🤨 i kažu da je razlika kada ti gin piše zabranu nego kad ti firma da zabranu 😳 pa ako mi može netko objasniti. Da napomenem da imam puno radno vrijeme i ugovor na neodređeno.
Joj ja sam isto takva. Sve osluškujem. U prošloj trudnoći su me bar grudi bolile, a sada ni to
Niki kada dobijes zabranu rada, nebitno je li pd doktora ili poslodavca, primas 100% svoju platu do 6 sedmica prije poroda kada ulazis u Mutterschutz. To je tvoja prosjecna plata koju si primala u zadnjih godinu dana. Tek kada udjes u Elternzeit, tada dobivas 66 ili 67% od svoje prosjecne plate godinu dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji