LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    02. Studeni 2019. 07:42

Alisanazemlji

Cure, kako da ubacim sličicu za praćenje trudnoće u kućicu za potpis?
    Naime, potpis sam uspjela ubaciti, kao što vidite, ali ne uspijevam to učiniti sa slikom. Što da napravim?

Na 30 i nekoj stranici imas slike korak po korak kako napraviti

🌼TiKi🌼
    02. Studeni 2019. 07:53

Ja cu doma probati jogu kad prođe tih prvih 12.tj. Ima hrpa online satova joge pa zasto ne. 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    02. Studeni 2019. 08:02

Meni je dozvoljno bavljenje sportom, osim ekstremnog sporta 😂 ali to doktori odredjuju individualno, tako da je najbolje konsultacija s njima. Ja jedino praktikujem hodanje i brzi hod, inace radim pa nemam bas puno slobodnog vremena. 

02. Studeni 2019. 08:46

Cure kako ste vi jutros? Ja prijavljujem bol u donjem dijelu leđa ne boli jedino u sljedećem položaju i nadutost. Trbuh mi je kao da sam u 25 tjednu 

Lordy
    02. Studeni 2019. 08:57

Ja sam u ok stanju,ako bude kao i prva trudnoća onda neću niti jednom povratit,niti ću se osjećat trudno,jedino zadnja 3 mjeseca tromo i teško.Živi bili pa vidili.Posteljica mi je bila sprijeda,pa sam i bebu slabo osjetila.

URL = https: //lilypie.com]

Lordy
    02. Studeni 2019. 09:16

Raffaella

Raffaella

Izgleda da nista od mojih ambicija kaj se tice vjezbanja… Probudila sam se s takvom mucninom i slaboscu… dezuram u wc-u a cim se maknem od skoljke ko da cu dusu ispovracati…
    https://lbdf.lilypie.com/decup1.png

Cure sad kad ste napravile sliku uđite ponovno u moj lilypie,stisnite na njega,preuzmu kvačicu,stisni forum,stisni pseudo... I kopiraj ponovno u potpis na forum/oni od prije izbriši i zaljepi novi

URL = https: //lilypie.com]

• Bebac24
    02. Studeni 2019. 09:25

Mrvicak , joj ja sam jucer jedva stigla doma sa groblja i dusu bacila van. Cijelo popodne lezala , a dan prije pozvala sestru i njene kod nas. Jedva jucer to odradila navecer, muz radio veceru. 
    Tako da vise nista ne planiram dan ranije. Ja sam u vecini ujutro do 11-12 ok i onda krecu mucnine, povracanje. Sad mi se spava jako. Mali se probudio u 6 prije 7 bili vec na kaucu. Evo sad odspavala pola sata. Ufff

🌼TiKi🌼
    02. Studeni 2019. 09:31

Ja ne povraćam sva sreća, samo mi bude muka, obicno poslijepodne, ujutro samo ako pregladnim. Tak mi je od 6.tj...pa se nadam da ce uskoro prestati. Inace sam uzasno sto se tice raspolozenja, od uvjerenja da me muz vara jer sam to sanjala nedavno pa do toga da sam ljuta na cijeli svijet, neke negativne emocije uglavnom. Uzas... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    02. Studeni 2019. 09:32

Jako mi je zao vas koje imate povracanje. Toga sam se najvise bojala i na srecu me je zaobislo, samo su mucnine poslijepodne prisutne, ali to se da trpiti.

• Bebac24
    02. Studeni 2019. 09:45

TiKi92

Ja ne povraćam sva sreća, samo mi bude muka, obicno poslijepodne, ujutro samo ako pregladnim. Tak mi je od 6.tj…pa se nadam da ce uskoro prestati. Inace sam uzasno sto se tice raspolozenja, od uvjerenja da me muz vara jer sam to sanjala nedavno pa do toga da sam ljuta na cijeli svijet, neke negativne emocije uglavnom. Uzas…

Joooj i ja sam to sanjala al smo se mi oboje smijali na to 😉 jucer sam bila naelektrizirana od jutra, doslovno sam ludila na sve na malog, muza, na mamu kad sam je vidila uh. Sama sebi sam isla na zivce. Stvarno mi je ova trudnoca za 1000% drugacija od prve 🙁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.