Jutro cure kako ste? 😊
Dali ima možda koja mama, trudnica da je u DE i da se razumije malo u zakone kod trudnica? Pisala sam u grupi Mame i trudnice u Njemačkoj ali tema nije aktivna već par mjeseci pa nema odgovora 🥴 imam svega par pitanja, hvala 😍 znam da nije za ovu temu ali molim vas ako ima koja da se javi ❤️
Jutro curke, ja danas vec 6puta povracala. Osjecam se kao da me tenk pregazio, sto god probam pojesti sve mi leti van. Tako mi je bilo i s malim, 4mj sam povracala pa sam se nadala da sad barem necu ali eto, nije me zaobislo.
Jutro cure znan da ce sad vecina poludit al ja vam malo zavidim na simptomima, u mene nista.
Ni mucnine ni povracanja.
Stanen i mislin se, jesan li ja uopce trudna.
Da mi je samo jedna mala mukica da znan da je sve oke. 😓
💞girl💞
Zaraa, i ja sam tako mislila u prvoj trudnoci, pa kad su mucnine krenule sa 6-7 tjedana, pokajala sam se debelo, povracala sam po 5-6 puta, ama bas svaki dan, sve do 4-5 mjeseca. Mozes li zamisliti kakav mi je zivot bio? Pa samo sto nisam pod zemlju legla. Razumijem tvoju zabrinutost al bolje ti je da uzivas, ne povraca svako niti osjeca mucnine, mnogi da, al mnogi i ne :)
Jutro cure znan da ce sad vecina poludit al ja vam malo zavidim na simptomima, u mene nista.
Koliko si ti trudna? Mozda jos ima vremena za mucnine😉 , meni je s jedne strane ok sto su tu a s druge kad nesmijes vode popit odmah povraces je bas bljaaaaa😥
6+1
Ma sve znan, al nekako... opecena prijesnjim iskustvima, volila bi bar malo, samo da znam da je sve ok 🙏
Vise simptoma sam imala u vrime ocekivane m nego sad 😐
💞girl💞
Niki ja sam u Njemackoj, mozda mogu pomoci.
Zaraa ja sam ista bila kao ti i bila sam na pregledu 6+4tt i kaze doktorica da ce doci simptomi. Mislim cim sam kuci dosla poslije pregleda da su mi odmah pocele mucnine, tako da sacekaj jos malo. Ali gora je stvar kad imas mucnine i odjednom ti prestanu, to se meni desilo i bas sam se prepala, ali nakon 2-3 dana su se opet vratile. Tako mi se non stop sad desava, nekad su svi simptomi izrazeni, a nekad nista ne osjetim
Jutro cure kako ste? 😊
Dali ima možda koja mama, trudnica da je u DE i da se razumije malo u zakone kod trudnica? Pisala sam u grupi Mame i trudnice u Njemačkoj ali tema nije aktivna već par mjeseci pa nema odgovora 🥴 imam svega par pitanja, hvala 😍 znam da nije za ovu temu ali molim vas ako ima koja da se javi ❤️
Ja Sam u De.. Pitaj ako Budem znala rado odgovorim😊
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Zaraa isto Mi je tako, 😥.. Samo sto imam povremeno bolove I grudima, vise navece nego po danu 😏.. I bas me strah nekako sto nema tih mucnina, jer ni u prethodne dvije Koje su zavrsile nazalost spontanim nisam imala 😫.. Iako Sam ja tek 5+2..
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
6+1
Ma sve znan, al nekako… opecena prijesnjim iskustvima, volila bi bar malo, samo da znam da je sve ok 🙏
Vise simptoma sam imala u vrime ocekivane m nego sad 😐
Meni je također kao i tebi, a jednako smo trudne. Malo mi je bilo mučno početkom tjedna, ali i to je prestalo. Ja se nekako nadam da će se tako i nastaviti da mogu normalno raditi i funkcionirati
Da li ste vi plaćale prvi pregled kod ginekologa? Meni je napravljen vaginalni pregled i UZV te naplaćeno 100kn, s time da sam naručena ponovno na pregled za dva tjedna te mi je rečeno da će mi tada izraditi trudničku knjižicu, a čula sam da je pacijentici prije mene ta knjižica isto naplaćena 100kn. Zanima me da li je to uobičajeno.
Sortiraj odgovore
Najstariji