Ja isto ratujem sa TSH 😮Jutros sam podigla nalaz, 4,60🙆♀️Odmah sam se prestrasila jer mi je to sa podignutom terapijom, prethodni nalaz je 4.80 bio, znaci da mi vec 4-5 tjedana stoji tako za trudnocu visok TSH. Moj endokrinolog se isto cudi kako mi ne pada nikako… Sad sam dobila jos visu terapiju i preporuku da mirujem sto vise mogu 🤷♀️
Ja moram to ic vadit.
Jesi ti iz ZG? Gdje si to išla vadit?
Meni je dala uputnicu, al vise nisam popamtila gdje šta moram. Jel u Petrovu mogu?
Znam da mi je rekla da se nešto za Vinogradsku moram čekat :/...
Ja isto ratujem sa TSH 😮Jutros sam podigla nalaz, 4,60🙆♀️Odmah sam se prestrasila jer mi je to sa podignutom terapijom, prethodni nalaz je 4.80 bio, znaci da mi vec 4-5 tjedana stoji tako za trudnocu visok TSH. Moj endokrinolog se isto cudi kako mi ne pada nikako… Sad sam dobila jos visu terapiju i preporuku da mirujem sto vise mogu 🤷♀️
Ja moram to ic vadit.
Jesi ti iz ZG? Gdje si to išla vadit?
Meni je dala uputnicu, al vise nisam popamtila gdje šta moram. Jel u Petrovu mogu?
Znam da mi je rekla da se nešto za Vinogradsku moram čekat :/…
Tsh, opcenito hormone stitnjace NE vade u petrovoj, mozes u vinogradskoj i vuk vrhovec sigurno! Negdje cak i u ovim labosima doma zdravlja, ali neki dr. tvrde da su ti labosi nepouzdani oko ovog konretno i da je najbolje vadit bas u bolnici
Pozdrav curke, nadam se da ste sve dobro!
Ja bila mako u gradu, u šetinjici, na cugi. I eto izađe mi herpesić na usni, mažem ga propolisom čistim alkoholnim. Jeste ga vi imale i s čim ste ga mazale?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nella kad stigne javim, ja sam bas trazila ovako veliki i nasla ode, sad kad stigne javim kakav je (neke zene su pisale da je odlican, neke da im je dosa manji/tanji) nego na slici.
U svakom slucaju javim.
💞girl💞
Rose čestitke na dečkićuValentina meni je tsh bio bliže 5, doktorica me nije htjela staviti na terapiju, kao njoj je okej, išla sam privatno i na terapiji sam, sljedeći tjedan idem na kontrolu.tako da svakako odi po drugo mišljenje.
Curke, moram vam se izjadati, ja sam tako ljuta na kolegicu s posla, nitko ne zna da sam trudna,skupa smo u uredu, a ona već dva dana dolazi bolesna, kašlje, kiše, još danas zove mamu i kaže joj da joj je i herpes iskočio i da neće joj doć u posjetu, možda tek u nedjljeu i da će staviti maskicu, baš sam ljuta, a tu dolazi bolesna, čak i da nisam trudna nije u redu. dva puta sam joj i rekla zašto je takva došla, samo je šutila.
A druga me naljutila jer je došla ipita me jesam trudna ili sam puno graha jelazbilja sam zadnjih dana napuhana, ne idem redovito na wc, sva se osjećam ko balon, samo sam joj komentirala da su bili blagdani i da sam puno jela, a ona je rekla jeej, a sad očekujem da će cijela firma znati, a ova moja što je sa mnom u uredu kad je izašla me pitala da li sam trudna i da je ona znala, njoj sam isto odgovorila. baš su mi digle tlak
sorry na dugom postu
Hej.
Da, na zalost, nemaju ljudi bas razumijevanja.
I mene je tako pitala jedna bez pardona,kao da smo ono najbolje.
Samo smireno, a ovu kraj tebe istuci😁😁
Salim se naravno, ali probaj joj nekako malo zustrije dati do znanja. Luftaj sobi stalno…
A da, ljudi pitaju svasta, sad je pitanje dana lad ce sbi znati, htjela sam joa malo procekat, jer mi ugovor istice krajem 4. A mozda prije toga uspiju riejsiti za stalno, a ako se sazna sas, pitanje kako ce sw odigrati, ali sga je tu je.
A prozor mi je akoro cijelo vrijeme bio otvoren, za cudo nije me pitala zasto i 2 puta sam joj rekla da nije trebala takva dolazit 😂
Vrhunac svega je sto mi je sad na odlasku rekla da joj kcer i zet imaju gripu. Ali ne brine se ona, jer se cijepila 🤦♀️
Baby girl 💜
Ajme curke sorry na krivom tipkanju. Sad tek vidim kako sam pisala. A sve brzina
Baby girl 💜
sad sam išla i po nalaze, što mne ginekolog poslao, za TORCH. pa ako ima koja iskustva jer sam i od nalaza luda, dakle virus rubela igg protutijaela - pozitivna, citomegalovirus protutijela pozitivna, i herpse simplex virus tip 1 i 2 igg protutijela - pozitivno.
Sva igm protutijela su negativna.
ginekolog mi je na godišnjem, na pregled idem 9.1. i zabrinjava me nalaz. nešto sam našla po internetu, alo ako koja ima iskustva
Znaci da si preboljela ili si se cijepila, a za rubeolu smo se cijepili
💙
Meni je radila moja briseve i papu s nekih 12 tjedana. Imam ureaplasmu, ali je rekla da se to u skand. zemljama niti ne liječi, ima ju 70% žena, kod nas u HR se liječi i dala mi sumamed isto za jedan dan da popijem.
Mislim da ćemo sad idući put ponoviti briseve.
dana, sada vjerojatno sve uzimaš više srcu nego inače, ali nemoj gledati tako. Primjerice, ja nikad nisam ostala doma dok me potpuno ne svlada, nos mi curi cijelu zimu.. Jednostavno, takav sam tip da bolovanje koristim samo u krajnjoj nuždi, a opet da znam da imam trudnicu blizu sebe, naravno da bih pazila i sklanjala se od nje i nosila tu masku.
Nemoj me krivo shvatiti, samo nisu ni drugi uvijek krivi, a mi smo u ovom razdoblju dosta osjetljivije.
Meni je radila moja briseve i papu s nekih 12 tjedana. Imam ureaplasmu, ali je rekla da se to u skand. zemljama niti ne liječi, ima ju 70% žena, kod nas u HR se liječi i dala mi sumamed isto za jedan dan da popijem.
Mislim da ćemo sad idući put ponoviti briseve.
dana, sada vjerojatno sve uzimaš više srcu nego inače, ali nemoj gledati tako. Primjerice, ja nikad nisam ostala doma dok me potpuno ne svlada, nos mi curi cijelu zimu.. Jednostavno, takav sam tip da bolovanje koristim samo u krajnjoj nuždi, a opet da znam da imam trudnicu blizu sebe, naravno da bih pazila i sklanjala se od nje i nosila tu masku.
Nemoj me krivo shvatiti, samo nisu ni drugi uvijek krivi, a mi smo u ovom razdoblju dosta osjetljivije.
Ma istina da. Ni ja ne ostajem doma za svaku sitnicu. Mene je vise naljutilo to sto kod mame i svekra ne zeli ici jer su i ona i muz bas bolesni, a na posao dolazi. Znam da su roditelji vazniji, alio opet. Ona se gusi u kaslju. Ovo bas vidis da nije prolazno, ali da sam osjetljivija jesam, vidi se 😂
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji