LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    03. Siječanj 2020. 14:54

Ajde super da si ipak otisla, sigurno si sad mirnija  

03. Siječanj 2020. 15:06

Cure, ima li koja iz Splita da mi kaze di je hitni ginekoloski prijem? Jel idem u zgradu rodilista ili? 

dana130
    03. Siječanj 2020. 15:14

Rose čestitke na dečkiću 
    Valentina meni je tsh bio bliže 5, doktorica me nije htjela staviti na terapiju, kao njoj je okej, išla sam privatno i na terapiji sam, sljedeći tjedan idem na kontrolu.tako da svakako odi po drugo mišljenje.
    Curke, moram vam se izjadati, ja sam tako ljuta na kolegicu s posla, nitko ne zna da sam trudna,skupa smo u uredu, a ona već dva dana dolazi bolesna, kašlje, kiše, još danas zove mamu i kaže joj da joj je i herpes iskočio i da neće joj doć u posjetu, možda tek u nedjljeu i da će staviti maskicu, baš sam ljuta, a tu dolazi bolesna, čak i da nisam trudna nije u redu. dva puta sam joj i rekla zašto je takva došla, samo je šutila.
    A druga me naljutila jer je došla ipita me jesam trudna ili sam puno graha jela  zbilja sam zadnjih dana napuhana, ne idem redovito na wc, sva se osjećam ko balon, samo sam joj komentirala da su bili blagdani i da sam puno jela, a ona je rekla jeej, a sad očekujem da će cijela firma znati, a ova moja što je sa mnom u uredu kad je izašla me pitala da li sam trudna i da je ona znala, njoj sam isto odgovorila. baš su mi digle tlak 
    sorry na dugom postu

Baby girl 💜

dana130
    03. Siječanj 2020. 15:16

sad sam išla i po nalaze, što mne ginekolog poslao, za TORCH. pa ako ima koja iskustva jer sam i od nalaza luda, dakle virus rubela igg protutijaela - pozitivna, citomegalovirus protutijela pozitivna, i herpse simplex virus tip 1 i 2 igg protutijela - pozitivno.
    Sva igm protutijela su negativna.
    ginekolog mi je na godišnjem, na pregled idem 9.1. i zabrinjava me nalaz. nešto sam našla po internetu, alo ako koja ima iskustva

Baby girl 💜

• lola777
    03. Siječanj 2020. 15:20

mmmmm

Cure, ima li koja iz Splita da mi kaze di je hitni ginekoloski prijem? Jel idem u zgradu rodilista ili?

Evo ja sam iz Splita i cesto na hitni ginekoloski. Ides u zgradu rodilista, udes na taj ulaz i odmah desno ti je hitni ginekoloski. Vidi se omah s ulaza.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Ivcy1306
    03. Siječanj 2020. 15:23

Valentina ti i ja smo onda mozda i blizu. Ja sam ti blizu plitvica. 😉

03. Siječanj 2020. 15:26

lola777

mmmmm

Evo ja sam iz Splita i cesto na hitni ginekoloski. Ides u zgradu rodilista, udes na taj ulaz i odmah desno ti je hitni ginekoloski. Vidi se omah s ulaza.

Hvala puno

• anav05
    03. Siječanj 2020. 15:27

dana130

Rose čestitke na dečkićuValentina meni je tsh bio bliže 5, doktorica me nije htjela staviti na terapiju, kao njoj je okej, išla sam privatno i na terapiji sam, sljedeći tjedan idem na kontrolu.tako da svakako odi po drugo mišljenje.
    Curke, moram vam se izjadati, ja sam tako ljuta na kolegicu s posla, nitko ne zna da sam trudna,skupa smo u uredu, a ona već dva dana dolazi bolesna, kašlje, kiše, još danas zove mamu i kaže joj da joj je i herpes iskočio i da neće joj doć u posjetu, možda tek u nedjljeu i da će staviti maskicu, baš sam ljuta, a tu dolazi bolesna, čak i da nisam trudna nije u redu. dva puta sam joj i rekla zašto je takva došla, samo je šutila.
    A druga me naljutila jer je došla ipita me jesam trudna ili sam puno graha jelazbilja sam zadnjih dana napuhana, ne idem redovito na wc, sva se osjećam ko balon, samo sam joj komentirala da su bili blagdani i da sam puno jela, a ona je rekla jeej, a sad očekujem da će cijela firma znati, a ova moja što je sa mnom u uredu kad je izašla me pitala da li sam trudna i da je ona znala, njoj sam isto odgovorila. baš su mi digle tlak
    sorry na dugom postu

Hej.
    Da, na zalost, nemaju ljudi bas razumijevanja.
    I mene je tako pitala jedna bez pardona,kao da smo ono najbolje.
    Samo smireno, a ovu kraj tebe istuci😁😁
    Salim se naravno, ali probaj joj nekako malo zustrije dati do znanja. Luftaj sobi stalno...

• lola777
    03. Siječanj 2020. 15:29

Cure, mene zanima dali vam je doktor radio neke briseve u trudnoci i dali mozemo same traziti da ih naprave?
    2 mj prije trudnoce sam radila briseve na Clamidiju, Ureaplasmu, Streptoccocus. Naden je samo Sterptokokus, ali on nije upitan u trudnoci. Bitno je na porodu primati antibiotik.

Brinu me ova dva prva. Isto tako imam upalu mjehura, urinoinfekt / boluckanja, mokrenja i sl. Dalo mi je antibiotik koji se pije samo jedan dan Urifos prah i sad me strah da to nije dovoljno. Bol je manja, ali isto se javlja. A kad boli, ja sam jos zabrinutija nego inace. Samo cekam kad ce me nesto zaboliti.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Nella....
    03. Siječanj 2020. 15:32

Zaraa

https://s-mania.com/v1/hr/visenamjenski-jastuk-za-mame/
    Ja sam si upravo narucila ovaj jastuk za mame, cini se top, kad stigne javim dojmove…

Ajde plizz javi :)
    Mene isto zanima, htjela bi si uzeti ( ne sad kasnije ) al mi nekako izgledaju ogromni il ovi moraju takvi biti ? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.