LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Siječanj 2020. 16:10

Daisy100

Drage cure evo i mene s pregleda! Po zadnjoj mengi sam 11 tjedana, ali po uzv je bebac veci za 6 dana. Nuhalni nabor je 0,6 cm, izvadila sam krv za nifty, rezultati ce doci kroz 10 dana.
    Jedino mi je rekla da vjetojatno imam bakterije neke i poslala me raditi urinokulturu, nadam se da nije nista strasno.

Odlicnooo!!! Zasto misli da imas bakterije?

💙

Amelie 1
    02. Siječanj 2020. 16:18

Rose nemam pojma, mozda po iscjedku ili mirisu...

Trancie
    02. Siječanj 2020. 16:21

Ja sam preko tog Ethernal uzimala tetre i super su; također maloj ljetnu vreću za spavanje isto je baš dobra bila

Vrapčić123
    02. Siječanj 2020. 16:43

Daisy drago mi je da je sve ok na pregledu prošlo. A bakterija će proći 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    02. Siječanj 2020. 16:54

TiKi92

Dana sa stranice Ethereal. Svi proizvodi su im hrvatskog porijekla, nisu preskupi i sve je bas kvalitetno. Planiram i posteljinu i tetrice od njih naruciti. Kao poklon uz jastuk su mi poslali slincek platneni i tetricu, tetrica je bas velika i super materijala. Bas sam zadovoljna.
    Lola cestitam na super pregledu 🥰

Upravo narucila na njihovoj stranici. Hvala 😀
    Daisy super za dobar pregled. A bakteriju i ako imas, rijesit ce se 😀

Baby girl 💜

• lola777
    02. Siječanj 2020. 17:11

Daisy100

Drage cure evo i mene s pregleda! Po zadnjoj mengi sam 11 tjedana, ali po uzv je bebac veci za 6 dana. Nuhalni nabor je 0,6 cm, izvadila sam krv za nifty, rezultati ce doci kroz 10 dana.
    Jedino mi je rekla da vjetojatno imam bakterije neke i poslala me raditi urinokulturu, nadam se da nije nista strasno.

Daisy nuhalni je super, koliko imas godina pa si radila Nifty. Ja sam radila Panorama test jer imam 43 god. i nisam zelila raditi amnio.
    Gljivicama i raznim upalama sam sklona, evo i sad na staru god. sam primala antibiotik jer imam upalu mjehura. Sta se vise pazim to gore. 
    Kako se vi osjecate u trudnoci, kako provodite dane, jeste li opustene i uzivate ili jedva cekate bebicu u ruke i zaboraviti na trudnocu i stresove koje ona nosi

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

ena0206
    02. Siječanj 2020. 17:12

Ethereal ima stvarno super stvari. Ja isto planiram naruciti posteljinu i tetre kod njih..
    Ja cijeli dan osjecam mjehuriceee.. Evo sluzbeno mogu reci da je to beba. Nisko je dolje ispod pupka mozda 2, 3 prsta. 😍

Dora4
    02. Siječanj 2020. 17:36

Cestitam na dobrim pregledima danas! 
    Curke, ima koja mozda savjet?
    Dakle, u ponedjeljak sam bila kod ginica i tad me skinuo sa duphastona i smanjio utrosetan sa 3x2 na 1x2 (taman sam tocno tako krenula i tjedan prije krvarenja pa su mi na hitnoj sve vratili i onda je on sad /2tjedna iza krvarenja/ opet vratio na samo utrogestan prije spavanja 1x2tbl)...sve je okej, ne smeckarim nego tu i tamo malo, to je rekao da ce tak bit i da ne brinem, da je sve u redu..
    Medjutim, danas vec u 2 navrata kad se obrisem mi je onako kao mrvica sluzavo i tanka crtica kao zilica, crvenkasta, ali nije krv...
    Sto mislite jel mogu na svoju ruku pocet ipak piti taj jedini, vecernji utrogestan ili da ga svejedno stavljam vaginalno?
    Imam osjecaj kao da je ta sluzavost i ta zilica upravo od tog ceprkanja dolje?!?! 🙈

Alisanazemlji
    02. Siječanj 2020. 18:30

Curke, super za uspješne preglede!🤩
    Evo, ja se ne mogu se požaliti. Zbilja nemam nikakvih fizičkih tegoba osim mučnina i povremeno umjerenih glavobolja.  Ipak, čini mi se da mi se mučnine lagano smanjuju. Čak nisam ni umorna koliko sam prije bila...
    Jedino se sad rješavam gljivica i nadam se da hoću uskoro zahvaljujući vaginaletama... 
    I počela me loviti prehlada. Cure, koliko lupoceta dnevno u trudnoći je dozvoljeno?
    Netko je pitao da li su se kome glavobolje pojavile u drugom tromjesečju. Evo meni, s tim da prije trudnoće nikad nisam imala problema s time... 

Curka je ❤

Amelie 1
    02. Siječanj 2020. 18:36

Hvala cure! Sad jos docekat nifty😅
    Lola imam 31, ali u prosloj trudnoci je bebi bio nuhalni 6mm i nije dobro zavrsilo, pa sam zbog toga isla.
    Raffaella to mi je bas cudno, da ti nist nije rekao.,, mozda je mislio da ces na svoju ruku neko testiranje odradit ili trazit. Po meni je taj nuhalni jako vazan podatak, a s druge strane mozda ja imam ptsp od toga pa mi je ultra vazno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.