LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    30. Prosinac 2019. 10:22

Bezzo dobro si rekla, koda cu bit baba, di je trudnicki sjaj nesta? Mislim da je to samo mit, navlakusa 😂
    Ali dobro nema veze, istrpit cemo jos koji misec 💪

💞girl💞

Vrapčić123
    30. Prosinac 2019. 10:23

Rose koliko sam shvatila to uopće nije zabrinjavajuće osobito ajo ti je prva trudnoća. Još smo u ranoj trudnoći. Bitno je na pregledu da je sve ok.
    Zaraa dobro je pročitati da je sve ok, no tako sam i mislila da je nešto. Treba se pokušati opustiti koliko može... Znači u sjedeći položaj i pijuckati hladnu vodu. A bebe će nas isprepadati dobro, jel da? 😂😂
    Lela drago mi je da je sve ok! 😍
    Rafaella ja spavam ok, no ubiše me u pojam snovi ludi nebulozni, baš me iscrpljuju 😂😂😂
    Bezzo i Zaraa i ja čekam to blistanje 🙄 Al sam sve grđa 😂 Blijeda i tu i tam koji prištić, tak da definitivno nisam jedna od onih koji blista u trudnoći 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zaraa
    30. Prosinac 2019. 10:57

Vrapcic jucer u centru srila par poznanika svi me pitaju sta si ti tako blida, jel te boli? 
    A muz me uvjerava da nikad lipsa nisan bila, pogledom sam ga ubila 😂😂😂 ti ces mene zaje.... vidin ja sama u ogledalo hehe

💞girl💞

Vrapčić123
    30. Prosinac 2019. 11:15

Zaraa joj baš si me nasmijala 😊 Neka, ajd bar ti je muž kulturan, a čuj možda si ti njemu sada baš lijepa 😍 A sebi nisi 😁

Ivcy1306
    30. Prosinac 2019. 11:17

Jutrooo curke! 
    Sretno danas na pregledima i da nam javite lijepe vijesti😊 
    Kako ste? Evo kod nas napokon sunce, pa sam i sama koda malo zivnula, jedva cekam proljece, toplo vrijeme i cvrkut pticica.. ovo je tako deprimirajuce. 
    Kud cete za novu curke? Moj muz kaze da cemo u krpanovo selo (krevet)🤣 mislim od kad nam se mali rodio stalno smo u krpanovom selu tako da nisam ni ocekivala nista drugo🤷‍♀️  
    ..

Rose1
    30. Prosinac 2019. 11:22

Mi cemo ove godine samo do pritelja, naa 10ak i to je to

💙

Vrapčić123
    30. Prosinac 2019. 11:22

Cure ja mislila da je povraćanje završilo kod mene, no kako stvari stoje mogla bih povraćati danas... Mučnina baš... 🙄🙄🙄

Rose1
    30. Prosinac 2019. 11:23

Zaraa

Vrapcicjucer u centru srila par poznanika svi me pitaju sta si ti tako blida, jel te boli?
    A muz me uvjerava da nikad lipsa nisan bila, pogledom sam ga ubila 😂😂😂 ti ces mene zaje…. vidin ja sama u ogledalo hehe

Hahaha bas ti je dobar muzic😉

💙

Zaraa
    30. Prosinac 2019. 11:38

Vrapcic, Rose a sta ce od mene, vidi da sam cila žnj pa onda ide malo tjesit😂
    Joj meni je rigoleto i mucnina stalo, fala Bogu!!! Samo umor, al to prepisujen utrogestanu i dufastonu.
    Nego sta mene muci, zeljezo i tlak su mi odlicni, ali osjecan neku slabost kad stojim na nogama, koda cu past u nesvist, neznan zasto to? Triban li mozda do doktora opce prakse, ima li to veze sa trudnocom, sta je, al to me bas muci...

💞girl💞

• Bebac24
    30. Prosinac 2019. 11:47

Ja sam dobro, sad cu se pohvalit pa cu opet povet kap zadnji put povracati ,ali nisam tjedan dana povracala napokon 🙂
    Mi bi trebali u restoran sa prijateljima ali muz danas ima probavne tegobe pa cemo vidjeti sta ce biti do sutra. 
    Mali ce bit kod svoje nonice 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.