LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    30. Prosinac 2019. 11:59

Ivcy meni se bas svida krpanovo selo 😂 nekako se mogu zamislit da tu docekam novu, trenutno mi je ta opcija najprimamljivija. Kuma nas je zvala kod sebe, ali s obzirom da ja u 10 ipo vec budem "uslagirana" neznan bas kako bi taj docek izgleda 😂

💞girl💞

Amelie 1
    30. Prosinac 2019. 12:02

Lela super za pregled! Svim drugim curama koje danas imaju pregled, sretno!
    Koje ste sve pretrage odradile do 12. tjedna? 

Zaraa
    30. Prosinac 2019. 12:08

Daisy100

Lelasuper za pregled! Svim drugim curama koje danas imaju pregled, sretno!

KKS, urin, briseve, krvna grupa
    I kasnije tj u 12tjednu kombinirani.

💞girl💞

Rose1
    30. Prosinac 2019. 12:58

Zaraa

Daisy100

Lelasuper za pregled! Svim drugim curama koje danas imaju pregled, sretno!

KKS, urin, briseve, krvna grupa
    I kasnije tj u 12tjednu kombinirani.

Meni uz to iz krvi Torch, hepatitis, sifilis, hiv

💙

Beata
    30. Prosinac 2019. 13:11

Ivcy1306

Jutrooo curke!
    Sretno danas na pregledima i da nam javite lijepe vijesti😊
    Kako ste? Evo kod nas napokon sunce, pa sam i sama koda malo zivnula, jedva cekam proljece, toplo vrijeme i cvrkut pticica.. ovo je tako deprimirajuce.
    Kud cete za novu curke? Moj muz kaze da cemo u krpanovo selo (krevet)🤣 mislim od kad nam se mali rodio stalno smo u krpanovom selu tako da nisam ni ocekivala nista drugo🤷‍♀️
    ..

Evo bila danas na pregledu i beba lijepo raste, 31 mm. Od pocetka trudnoce do sad dobila sam pol kile. Moram i dalje mirovat jer sam na pocetku imala smedi iscjedak. Pijem duphastone i roidakal. 
    Od kad pijem roidakal stvarno primijetim da sam manje umorna, iako imam "cudne" snove. Pretpostavljam da je to od magnezija koji moze utjecat na san.

Za Novu smo muz i ja doma, odmor. Posebice me iritira kad sam negdje vani i vidim da netko smrca i kaslje i blizu mene je. Pocela sam se grozit kak ljudi koji imaju virozu, prehladu uopce ne razmisljaju da mogu lako zarazit druge. 

Nakon Nove bih trebala opet krenut radit, i tad i rec poslodavcu za trudnocu jer mi ginekolog preporucuje da odmah otvorim bolovanje...iako se ja ovako osjecam dobro i onog smedeg iscjetka vise nema.

Kad ste vi mislile rec na poslu za trudnocu i koje su od vas otvorile bolovanje a koje i dalje rade?

E i da, kupila sam si danas knjigu "Duhovni pristup radanju" cula sam sve najbolje o toj knjizi od zena koje su rodile. Veselim se odmoru i novom stivu :)

Amelie 1
    30. Prosinac 2019. 13:12

Zara i Rose hvala! 
    Mene od sveg toga nije slala na briseve... valjda bude.

Amelie 1
    30. Prosinac 2019. 13:15

Beata super da je sve ok na pregledu! 
    Ja dugo tu knjigu skicam, ako krenes citati, javi dojmove!
    Sto se tice bolovanja, ja sam mpo trudnica i jos od cekanja bete sam na bolovanju🙄

Dora4
    30. Prosinac 2019. 13:27

Lela i Beata super za dobre preglede!
    Evo i ja gotova, sve u redu, bebice super, ali na tom starom uzv se nista ne vidi, ja tamo jedva skuzim sto je glava, a sto zeludac, a kamoli da bi se spol vidio..mislim da cu se za anomaly narucit negdje privatno na neku zvjer od uzv da bolje vidim bebice  odahnula sam, smanjio mi je opet utrogestan na 200 navecer vaginalno i izbacio duphastone zbog povisenih jetrenih proba..drugo terapije sve standardno..
    Hvala vam curke na porukama sinoc, bas puno znaci to kad si izvrtis sto glupih filmova i svjestan si da su glupi, ali te drugacije trgne kad ti netko tko je u istoj situaciji kaze da ce bit sve dobro 

Beata
    30. Prosinac 2019. 13:35

Dora4

Lela i Beata super za dobre preglede!
    Evo i ja gotova, sve u redu, bebice super, ali na tom starom uzv se nista ne vidi, ja tamo jedva skuzim sto je glava, a sto zeludac, a kamoli da bi se spol vidio..mislim da cu se za anomaly narucit negdje privatno na neku zvjer od uzv da bolje vidim bebiceodahnula sam, smanjio mi je opet utrogestan na 200 navecer vaginalno i izbacio duphastone zbog povisenih jetrenih proba..drugo terapije sve standardno..
    Hvala vam curke na porukama sinoc, bas puno znaci to kad si izvrtis sto glupih filmova i svjestan si da su glupi, ali te drugacije trgne kad ti netko tko je u istoj situaciji kaze da ce bit sve dobro

Samo curke pripazite za te uvz jer 3D/4D nisu bas preporucljivi, pogotovo da se duze minuta koriste jer nije zdravo za bebu. Iako sam isprva mislila kaj ovaj s prastarim uvz moze vidjet, nakon sto sam procitala o stetnosti ovih, cak mi je i drago da ima prastari. Mislim da je cak Njemacka zakonom zabranila koristenje il planira zabranit. 

Beata
    30. Prosinac 2019. 13:38

Raffaella

Beata, cestitam na pregledu i lijepim vijestima! Ja si bas razmišljam isla sam u petak vaditi krv i bila je guzva u laboratoriju i neki deda stoji do mene i ni pet ni sest zakaslje se meni u facu, nit ruku stavio ni nista… I evo me danas prehladjene 😡
    Ja ne znam sta cu za novu, ali najvjerojatnije krevet i caj a mozda i zaspim..
    Trebala bi sad do 18og tjedna otici na triple test u zg ali se neckam jer hocu izbjeci bolnice i previse ljudi zbog gripe i ostalih bolestina… Nekako sam do sad govorila kak me to ne zanima znati ali sad kad se priblizilo vrijeme za test malo si razmisljam.. Opet, ionako se ne moze nista promjeniti da i jest nepovoljan rezultat testa, zar ne?

A svi ti testovi su na temelju vjerojatnosti, tako da uvijek postoji mogucnost i drugacijeg rezultata testa.

I meni je grozno ic po tim bolnicima al se kljukam cajevima te mjesavinom meda, dumbira i limuna (to si stavim u caj za imunitet) pa strepim da ne pokupim nekaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.