Dora sritno na pregledu. Ma sve budemo lude i ufilmamo svakakve filmove dan prije kontrole... onda legnen na stol i umiren, kad mi rece srcana akcija pozitivna, odanen. Dalje nista ne cujem 😂
💞girl💞
Hvala drage moje, javljam se kad zavrsim
Zaraa, ja sam tocno tako vise lijevo pocela osjecat da mi je tvrdji trbuh, cak i ujutro, muz isto primjeri da je drugacije nego prije, on svaki dan mazi i ljubi pa sam sigurna da nije samo moja zelja nego je sam prvi iskomentirao jel nam to bebe stizu u trbuh
Dora ajde onda vjerojatno je, nevirujen da "umisljamo" obe.
Tocno ta liva strana mi je "osjetljivija" i napuvanija nego desna strana i tu "nesto" osjetim heh.
I mahinalno stavljam ruku stalno na taj dio kad se obracam bebi...😍
💞girl💞
E sad kad odvrtim film, meni ti nekad ne moze vaginalnim.uzv doc do bebica jer mi je jajnik jako uvecan jos stimulacije i onda sam zapravo vec 2x isla i abdominalno i uvijek gleda vise tocno tu lijevo di i ja nekako mislim da su se ocito smjestile i idu gore, bit ce ih za koji mjesec i pod rebrima..di je proletilo vec 3 i po mjeseca?! hahaha kad cu se konacno opustit i uzivat?! Mozda sutra
i onda jos koji dan ..jaooooo
Idem lec lijepe moje, sve ne bi li cim prije doslo podne i taj pregled 🙈 laku noc
Ena206 u silini ispisanih stranica nisam ni shvatila da si završila u bolnici? Kakve si bolove imala pa završila u bolnici? Sada si ok?
Imala sam najprije kao neki lagani pritisak kada sam isla sjesti.. A kasnije se pretvorilo u bas jaki prtisak kao da ce mi sve dolje ispasti iz mene. Nisam mogla ni hodati ni sjediti. Nakon toga mi je pocelo bas jako sijevati.. Trajalo je 6 dana i nisam vise htjela cekati i otisla sam na hitnu. Rekli su mi da sam trebala i ranije doci.. I da ubuduce ne cekam toliko jer mi je prva trudnoca i kad god osjetim neku vecu bol da dodem jer kao nemam iskustva da bih prepoznala o kojoj se boli radi.
Dora sretnoo sutra, bit će sve super, jedva čekam da nam javiš 😊😊🤞🏼
Zara ja mažem uljem protiv strija od Olivala već 2 tjedna trbuh i cicke, onako preventivno počela jer sam sklona strijama, bokovi iscrtani od debljanja i mršavljenja, al meni su čak i simpa 😊 Barem da po trbuhu ne izbije jako..
Ja jedino šta osjećam jer tu i tamo zatezanje i kao nekakvo lagano žarenje (to mi vuče na trbušne mišiće), nekad ispod pupka, nekad iznad, više ne znam gdje mi je koji organ uopće i šta točno osjećam 😕
Ena tek sam sad povatala tvoje poruke, cek sta je na kraju bilo. Tj od cega je ta bol bila.
Ajme.toga se ja uvik bojin, kako znat jeli bol normalna, a kad reagirat...
Polly ja isto ponekad osjecam bol misica abdomena, vjerojatno je to posljedica rastezanja... ali se bojin ovih drugih bolova i probadanja, ja odma mislin da nesto nije uredu.
Neko je spominja da nemoze doc do zraka, upravo mi se to desilo, toliko san se uspanicila da mi se srce uzlupalo ajme, koda nisan mogla napunit cila pluca zrakom nego nekako plitko disala 😑 uzasan osjecaj.
💞girl💞
Enatek sam sad povatala tvoje poruke, cek sta je na kraju bilo. Tj od cega je ta bol bila.
Ajme.toga se ja uvik bojin, kako znat jeli bol normalna, a kad reagirat…
Pollyja isto ponekad osjecam bol misica abdomena, vjerojatno je to posljedica rastezanja… ali se bojin ovih drugih bolova i probadanja, ja odma mislin da nesto nije uredu.
Neko je spominja da nemoze doc do zraka, upravo mi se to desilo, toliko san se uspanicila da mi se srce uzlupalo ajme, koda nisan mogla napunit cila pluca zrakom nego nekako plitko disala 😑 uzasan osjecaj.
Zaraa koliko sam čitala o 2. tromjesečju to je sve normalno. I da nam bebice uzimaju više zraka nego do sad i da se sve još jače rasteže jer realno tek sad kreće ubrzani rast bebe. Mene zabrine kad ništa ne osjetim, želim nešto bilo šta osjetiti i onda kad se pojavi to kratko zatezanje ili probadanje me opet strah jel sad pak sve okej 😅
Enatek sam sad povatala tvoje poruke, cek sta je na kraju bilo. Tj od cega je ta bol bila.
Ajme.toga se ja uvik bojin, kako znat jeli bol normalna, a kad reagirat…
Pollyja isto ponekad osjecam bol misica abdomena, vjerojatno je to posljedica rastezanja… ali se bojin ovih drugih bolova i probadanja, ja odma mislin da nesto nije uredu.
Na kraju sam ostala bez magnezija, i sve se unutar zgrcilo do to mjere da sam ostala jos dva dana kuci nebi mogla ni hodat...Sada pijem 2 puta dnevno magnezij 300.. I sada sam super. Kao nova.. i prije sam uzimala vitamine ali ocito ne dovoljno.
Daaa,zato sam odlucila ubuduce ne riskirati vise, jer i sam doktor je rekao bolje da dodes nego da bude prekasno.
Ena nadam se da ćete i bebica i ti sada biti ok i ne ponovilo se više nikada! E da mi je netko rekao da je s trudnoćom ovoliko šokova ne bih vjerovala, ja sam mislila to malo povraćaš na početku i kasnije bude sve ok, onda rodiš i eto ga... Jao kak sam bila u zabludi velikoj... 🙄🙄
Zaraa daaa, to s plućima i plitkim disanjem je katastrofa. Vrlo neugodan osjećaj. Meni se svakih par dana ponavlja i to kada sam opuštena, ajd da sam u nekom stresu, nego opušteno ležim i krene.... 😳😳
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji