LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    30. Prosinac 2019. 17:43

Ja isto imam razlicite vrste boli, nekad su bile intenzivnije, sad malo manje boli, ali isto zna boliti. Doktori kazu da su sve te boli normalne, a normalno da mi nije drago da ista boli. Znam da me je oko 15/16 tj tako jako probadalo u preponama i rodnici, kazu da se zdjelica siri.Mozda tebe boli u trtici od tog sirenja.

A dalivam se desi da nakon setnje, ponekad osjetite kao da vam se nesto ukocilo u utrobi / par cm od pupka lijevo i desno Znaci ne stisne mi se cijeli stomak nego bas neki osjecaj da me malo zakocilo u tom dijelu.
    Joj bas mi je neugodno koja pitanja imam.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    30. Prosinac 2019. 17:46

Vrapcic123

Cure koliko sam ja shvatila 5600 kn je gotova stvar?!

I recite mi, imam na neodredjeno ugovor, placa oko 4500, na komplikacijama dobijem 4200 kn. Jeli znaci da cu ja i dalje dobivati iznos pune place 4500 kn ili tih 5600 kn

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Trancie
    30. Prosinac 2019. 17:50

Bit ce ti prosjek zadnjih 6 ili 3 place mislim, a ko imaplacu5600 i vase ce dobivat max 5600

Ivcy1306
    30. Prosinac 2019. 18:05

Cure sto da kazem, ja sam imala placu 4760kn, platnu listu nisam vidjela dok nisam isla predavat za komplikacije a onda sok.. cijelo ovo vrijeme kako radim sam na jb minimalcu a ostatak mi pravda kroz gorivo, gablec bla bla, tako da sav moj trud i rad koji su ulozeni da bi uopce dosla do stalnog posla nakon punih 12godina rada je pao u vodu s tim saznanjem da sam na minimalcu. Ja da sam to znala, radila bi na manjoj prijavi za vecu lovu al bi onda bar imala zaradu, ovako nemam nista s obzirom da mi muz nema stalni posao nego je sezonac i do iduce godine 5.mjeseca nece imat nista. To je nasa zalost i tuga.  Trenutno nas 3 zivimo eto od tih mojih komplikacija ali ne zalim se. Tako je kako je. Kad se mali rodio nijedno nije imalo primanja pa smo opet uspjeli. Bit ce to sve ok. 

Zaraa
    30. Prosinac 2019. 18:09

Ja se u to ne razumin bas, imam bruto  5040kn, place bi dobivala cca 4500-4800 ovisno o vikendima, blagdanima.
    Sad sa.komolikacija dobila 3700.
    Znaci ne ulazim u taj prosjek za 5i nesto vec ostaje stari porodiljni koji je ___ koliko? Uopce neznam...

💞girl💞

Nella....
    30. Prosinac 2019. 18:23

Koliko sam uspijela pohvatat oni gledaju prosjek zadnjih 6 mjeseci plaće. ( neznam ako si na komplikacija dali i to ulazi, po pravilu nebi trebalo jer traže 6 mjeseci prosjek plaće) 
    Ali naknada ne moze biti veća od 5600 kuna.
    Ako ti je plaća (neto) 7000 imaš 5600.
    Ako ti je plaća 5600 imaš 5600
    Zara Ako ti je plaća 4500- naknada 4500
    ( sad neznam ako ti je bruto 5040 kolika ti je plaća)
    S tim ako i nisi trenutno u radnom odnosu moraš imat 9 mjeseci neprekidno ili 12 mjeseci s prekidima u zadnjih 24 mjeseca. Ali čitam da će i drugim 6 mjeseci biti ista naknada. Prije je bila 6 mjeseci 70 posto a ostalih 6 mjesec još i manje.
    To ide od 1.4. 

Nella....
    30. Prosinac 2019. 18:27

lola777

Vrapcic123

Cure koliko sam ja shvatila 5600 kn je gotova stvar?!

I recite mi, imam na neodredjeno ugovor, placa oko 4500, na komplikacijama dobijem 4200 kn. Jeli znaci da cu ja i dalje dobivati iznos pune place 4500 kn ili tih 5600 kn

Koliko sam ja shvati pune plaće...
    Ali ja misli da se gleda plaća a ne komplikacije...

Zaraa
    30. Prosinac 2019. 18:33

Nella ja sam na neodredeno vec 6 godina u istoj firmi pa cisto pitam da znam otprilike mogu li se nadat makar ko placi cca 4500.

💞girl💞

Beata
    30. Prosinac 2019. 18:34

Nella_13.08. sve si dobro objasnila. Znaci uzima se neto iznos place (ne bruto i tu ne ulaze dodaci na placu kao sto su prijevoz, topli obrok...).

• lili11
    30. Prosinac 2019. 18:45

Ivcy1306

Cure sto da kazem, ja sam imala placu 4760kn, platnu listu nisam vidjela dok nisam isla predavat za komplikacije a onda sok.. cijelo ovo vrijeme kako radim sam na jb minimalcu a ostatak mi pravda kroz gorivo, gablec bla bla, tako da sav moj trud i rad koji su ulozeni da bi uopce dosla do stalnog posla nakon punih 12godina rada je pao u vodu s tim saznanjem da sam na minimalcu. Ja da sam to znala, radila bi na manjoj prijavi za vecu lovu al bi onda bar imala zaradu, ovako nemam nista s obzirom da mi muz nema stalni posao nego je sezonac i do iduce godine 5.mjeseca nece imat nista. To je nasa zalost i tuga. Trenutno nas 3 zivimo eto od tih mojih komplikacija ali ne zalim se. Tako je kako je. Kad se mali rodio nijedno nije imalo primanja pa smo opet uspjeli. Bit ce to sve ok.

Kod mene ista stvar..samo što sam ja znala za to, al ne smiješ ništa reć jer naravno da kod nas ide po onoj staroj "ako ti nećeš tako ima ko hoće"..i sad ti sjedi radi i šuti..

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.