Čestitke curama kojima je pregled super prošao i želim svima školsku trudnoću 🙂
Nas pregled čeka za 4 dana i jedva čekam jer sam bez i jednog simptoma i onda stalno tražim neki dokaz da je sve u redu 🤭 Jedino sto mogu izdvojit je odlazak po noći na wc do 4 puta i onda prevrtanje po krevetu jer nemogu zaspat kasnije; ostalo je sve normalno. 🙉 zadnji puta mi je doktorica rekla dokle god nema bolova i krvarenja sve je normalno i uživajte u trudnoći; ali psiha uvijek nešto kopa i traži “dokaze” da se sve odvija kako bi trebalo.
Dora i meni je malo sporije, možda ćemo uskoro novu grupu - nastavak morati otvoriti...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora i moj ginekolog ima neki uzv iz proslog stoljeca i mi smo si uplatili 4D pa cu ici krajem 1.mj.
Ante 💙 Maro 💙
Znaci pri pojedinim pokretima osjetim takvu ostru bol u podrucju trtice i to s desne strane da imam dojam ko da ce mi nesto u tom dijelu puknut.
Inace okej podnosim bol i dokt.kaze da je to normalno u trudnoci...al opet, ovo me toliko probode iza, bas ostra bol da ne znam kak ce to bit s vremenom bolje. Ko da je s vremenom sve ostrija bol.
Ima koja od vas takve ostre bolove iza, u trticnom dijelu?
Cure jeste vidla da se od 1.4. 2020. Mijenja porodiljna naknada. Produžuje se drugih 6 mjeseci i smanjuje se potrebno vrijeme za ispunjava tih uvijeta.
Mene je baš drago,jer nemam trenutno prijavu i primam naknadu sa burze ( trebala bi ic radit u 3 mjesecu).
jer mi nikako nije bilo jasno kako se moze imat manja plaća a dobiješ još to malo slatko biće kojoj trebaš I želiš kupit sve i svašta i to košta.
U kakvim ste vi situacijama ?
Beata, mene non stop nesto boli, ali uvijek sve ispadne dobro..nisam imala jos tako ostru bol, ali malo prati, ako ti ne bude prolazilo ili se bude pojacavalo, javi se doktoru da budes mirna i da te naruci ponovno na pregled ako je potrebno..premda, danas si bila pa moguce da ti je od pregleda? Mene je zadnji put tako misic ukocio u guzici s desne strane pa do pola bedre, nisam mogla normalno ni sjedit ni hodat ni nista i tako drzalo par dana
Nella, da trebali bi dic sa sadasnjih 3900 na 5600, nadam se da ce to stvarno izglasat..meni ce i to i dalje bit manje od place, al gle, opet vise nego prije pa super! Jos kad bi digli za 3.trudnocu i blizance iza 12.mj na neki iznos veci od 2800, to bi bilo super!
Cure jeste vidla da se od 1.4. 2020. Mijenja porodiljna naknada. Produžuje se drugih 6 mjeseci i smanjuje se potrebno vrijeme za ispunjava tih uvijeta.
Mene je baš drago,jer nemam trenutno prijavu i primam naknadu sa burze ( trebala bi ic radit u 3 mjesecu).
jer mi nikako nije bilo jasno kako se moze imat manja plaća a dobiješ još to malo slatko biće kojoj trebaš I želiš kupit sve i svašta i to košta.
U kakvim ste vi situacijama ?
Daaaaa, superrrr,vidjela sam. Ja radim ne neodredeno
💙
Znaci pri pojedinim pokretima osjetim takvu ostru bol u podrucju trtice i to s desne strane da imam dojam ko da ce mi nesto u tom dijelu puknut.
Inace okej podnosim bol i dokt.kaze da je to normalno u trudnoci…al opet, ovo me toliko probode iza, bas ostra bol da ne znam kak ce to bit s vremenom bolje. Ko da je s vremenom sve ostrija bol.
Ima koja od vas takve ostre bolove iza, u trticnom dijelu?
Ja ti imwm problem s trticom tjednima, kad hodam najgore i kad se na desnu nogu oslonim
💙
Cure koliko sam ja shvatila 5600 kn je gotova stvar?!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji