LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    30. Prosinac 2019. 08:09

Raffaella hvala na odgovoru, nadam se da je rano, da prva trudnoca je, 12+3 sam, po uzv 13+1...bas brinem, a pregled tek13.

💙

Rose1
    30. Prosinac 2019. 08:10

mimoza

Dora sretno na pregledu i javi kako su mrvice 🤗
    Jutro cure, jeste li dobro spavale?

Ja super spavala, ranije se budim, ali odlicno spavam

💙

• Bebac24
    30. Prosinac 2019. 08:19

Rose1

Raffaella hvala na odgovoru, nadam se da je rano, da prva trudnoca je, 12+3 sam, po uzv 13+1…bas brinem, a pregled tek13.

Rano je, ne brini. Prva trudnoca se pokaze puuuno kasnije u vecini. Sve smo mi indovidue. 
    Ja u prvoj sam trbuscic imala sa 4-5 mj i to ono maalo. A sad od 12 tt imam trbusinu 😂😂😂

• Bebac24
    30. Prosinac 2019. 08:21

Kad imate kratak dah pijte hladnije vode 🙂 nije nista opasno ali je neugodno. Isto kad vam srce lupa, hladna voda, i naprezite se par puta kao da idete na veliku nuzdu i zadrzite dah 😘 evo ja se spremam , idemo u Pulu moram kod endo. Bas me nervira to sta ne mogu telefonski rjesavati nego po ovoj zimi za 5 minuta tamo moram putovati 🙄
    Sretno svim n pregledima danas 😘

• Lela0211
    30. Prosinac 2019. 08:40

Evo ja se vratila sa pregleda. Sve je super. Trudna sam 9 tjedana.Moram vaditi urinokulturu opet. I narucena sam 20.1.2020. Smršavila sam pola kile. Drage moje, sretno na pregledima!  

Rose1
    30. Prosinac 2019. 09:00

Bebac hvalaaa🤗
    Lela drago mi je da je sve superrr

💙

Zaraa
    30. Prosinac 2019. 09:23

Lela super, fala Bogu ❤
    Raffaella ista stvar, ja se dizem umornija nego legnem. Budim se minimalno 2 puta priko noci na wc, a u meduvremenu se stalno okrecen, otvaran oci, gledan koliko je sati.
    Zaboravila sam sta znaci naspavat se, a svi mi kazu ajde uzivas, ne radis od 10og miseca. Ja nikad umornija, ni posle 8h na poslu nebi bila ovako zguzvana.

💞girl💞

Bezzo1991
    30. Prosinac 2019. 09:25

Cure, sretno na pregledima danas. ♥️
    Hahaha Zara, i ja čekam kad ću zablistat međutim samo blijedim, ništa od blistanja; prištevi, bolovi, umor, leđa bole. Ko da ću bit nona svom ditetu, a ne mama. Valjda će to doć na svoje nekad ubrzo. 

• anav05
    30. Prosinac 2019. 09:34

Lela, čestitam i dobro dosla :-)
    Joj, ja sam se jedva jutros probudila na posao...ali, evo me, vrijedna sam.

ena0206
    30. Prosinac 2019. 10:06

Hvala cure moje na porukama podrske. Divne ste ❣️
    Sretno svima na pregledima, cekamo lijepe vijesti danas od vas. 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.