Raffaella hvala na odgovoru, nadam se da je rano, da prva trudnoca je, 12+3 sam, po uzv 13+1...bas brinem, a pregled tek13.
💙
Dora sretno na pregledu i javi kako su mrvice 🤗
Jutro cure, jeste li dobro spavale?
Ja super spavala, ranije se budim, ali odlicno spavam
💙
Raffaella hvala na odgovoru, nadam se da je rano, da prva trudnoca je, 12+3 sam, po uzv 13+1…bas brinem, a pregled tek13.
Rano je, ne brini. Prva trudnoca se pokaze puuuno kasnije u vecini. Sve smo mi indovidue.
Ja u prvoj sam trbuscic imala sa 4-5 mj i to ono maalo. A sad od 12 tt imam trbusinu 😂😂😂
Kad imate kratak dah pijte hladnije vode 🙂 nije nista opasno ali je neugodno. Isto kad vam srce lupa, hladna voda, i naprezite se par puta kao da idete na veliku nuzdu i zadrzite dah 😘 evo ja se spremam , idemo u Pulu moram kod endo. Bas me nervira to sta ne mogu telefonski rjesavati nego po ovoj zimi za 5 minuta tamo moram putovati 🙄
Sretno svim n pregledima danas 😘
Evo ja se vratila sa pregleda. Sve je super. Trudna sam 9 tjedana.Moram vaditi urinokulturu opet. I narucena sam 20.1.2020. Smršavila sam pola kile. Drage moje, sretno na pregledima!
Lela super, fala Bogu ❤
Raffaella ista stvar, ja se dizem umornija nego legnem. Budim se minimalno 2 puta priko noci na wc, a u meduvremenu se stalno okrecen, otvaran oci, gledan koliko je sati.
Zaboravila sam sta znaci naspavat se, a svi mi kazu ajde uzivas, ne radis od 10og miseca. Ja nikad umornija, ni posle 8h na poslu nebi bila ovako zguzvana.
💞girl💞
Cure, sretno na pregledima danas. ♥️
Hahaha Zara, i ja čekam kad ću zablistat međutim samo blijedim, ništa od blistanja; prištevi, bolovi, umor, leđa bole. Ko da ću bit nona svom ditetu, a ne mama. Valjda će to doć na svoje nekad ubrzo.
Lela, čestitam i dobro dosla :-)
Joj, ja sam se jedva jutros probudila na posao...ali, evo me, vrijedna sam.
Hvala cure moje na porukama podrske. Divne ste ❣️
Sretno svima na pregledima, cekamo lijepe vijesti danas od vas. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji