Beata, Dora super na odlicnim vijestima. Samo rastite!
Sto se tice bolovanja, ja sam se osjecala koma dok sam radila ali moj posao zahtjeva jaaaako puno setnje, dnevno je to znalo biti i po 17km, ovisno o danu i programu koji tad imamo i tu ima uzbrdo, nizbrdo, stepenica i svega i osjetila sam da ne mogu, tako da sam najprije iskoristila godisnji a nakon godisnjeg mi otvorio komplikacije i dobro da je jer eto unatoc tome sam prokrvarila kad sam mislila da sam sigurna. Sad vise manje odmaram koliko mogu uz trogodisnjaka, srecom i on je dosta pametan i zna da ga nesmijem vise nosit itd.pa nekako izfrzavamo ali da je dosadno je, u smislu da kad sam radila mi je dan bio totalno ispunjen, sad kao imam vremena i za sebe pa ne znam kud bi sa sobom🤣
Cestitke curama koje su pro[le preglede, mene ceka za 2 dana i bit ce 3D ili 4 D. To idem u privatnog ginekologa jer moja dr ima obicaj da se oko 18 - 22 tj napravi taj anomaly scan. Od pretraga sam radila Panorama genetski test, KKS i urin, urinokulturu, Rh faktor.
Ja danima prije pregleda nisam svoja jer stalno razmisljam hoce li biti sve u redu, jeli cerviks u redu i sl. U prvoj trudnoci sam imala punooo uzv svako 2 tj., plus oni u privatnika tako da ako kazu lijecnici da ne stete onda valjda nisu. Ma i mobiteli i laptopi stete, ali nista ne moze platiti onaj mir kad se uvjeris da je sve dobro nakon pregleda.
Zavidim onim dotjeranim, mirnim i stalozenim trudnicama koje bas gustaju u svemu. Mene uvijek nesto boli, pa puste misli po glavi, a a sam dotjerna i sredjena nisam
Beata ja sam citala tu knjigu sa mojoj prvom curom prije 6,5 god i knjiga je svakako vrijedna i poucna. Ako uspijem doci do nje i sad bi je rado citala.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cestitke curama koje su pro[le preglede, mene ceka za 2 dana i bit ce 3D ili 4 D. To idem u privatnog ginekologa jer moja dr ima obicaj da se oko 18 - 22 tj napravi taj anomaly scan. Od pretraga sam radila Panorama genetski test, KKS i urin, urinokulturu, Rh faktor.
Ja danima prije pregleda nisam svoja jer stalno razmisljam hoce li biti sve u redu, jeli cerviks u redu i sl. U prvoj trudnoci sam imala punooo uzv svako 2 tj., plus oni u privatnika tako da ako kazu lijecnici da ne stete onda valjda nisu. Ma i mobiteli i laptopi stete, ali nista ne moze platiti onaj mir kad se uvjeris da je sve dobro nakon pregleda.
Zavidim onim dotjeranim, mirnim i stalozenim trudnicama koje bas gustaju u svemu. Mene uvijek nesto boli, pa puste misli po glavi, a a sam dotjerna i sredjena nisamBeata ja sam citala tu knjigu sa mojoj prvom curom prije 6,5 god i knjiga je svakako vrijedna i poucna. Ako uspijem doci do nje i sad bi je rado citala.
Ostalo je jos svega par primjeraka u knjizari sv.Antun na Kaptolu. Bila u Verbumu i Teoviziji, al nemaju vise primjeraka jer se sve prodalo. Cekaju da im stignu novi primjerci.
Bezzodobro si rekla, koda cu bit baba, di je trudnicki sjaj nesta? Mislim da je to samo mit, navlakusa 😂
Ali dobro nema veze, istrpit cemo jos koji misec 💪
Meni je muž jucer rekao da blista ko da sam trudna.. 😂 A ja sebi ista... 😊
Beata ma nisam cak ni mislila na 3d ili 4d nego na uzv iz ovog stoljeca barem hahaha
Dora i Beata drago mi je da je dobro sve proslo 💚💚
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
♥️♥️
Cure jel i vama danas steka forum? Jako dugo mi salje poruke i ne mogu normalno listat po stranicama? Na mobitelu sam, ali uvijek sam na njemu pa ne pripisujem tome..
Ej Curke, ja sam evo bila na prvom pregledu.
Bas sam jučer bila jako zabrinuta i samo sam jela i spavala, valjda briga neka...
Pregled je prošao super, sve je uredu čuje se ❤️ :).
Od tog cijelog uzbuđenja ja nisam znala šta da ju pitam, bas se super osjećam, i nadam se da će tako ostat. Pa mi je rekla da slušam svoje tijelo. Malo mi je čudno to jer stalno nešto čekam i a ono super sam.
Jedino mi je pomaknula očekivani porod na 20.08.
Tako da sam sad u 6+.
E i prehranu rekao mi je da odem na Plivu stranicu i po toj dijeti jedem.
Drago mi je za curke koje su danas bile na pregledu i da je sve uredu
Nella super, bas mi je drago vidjeti koliko dobrih pregleda danas, lijepo godinu zatvaramo pozitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji