Ena uzas, fala Bogu sve je dobro proslo... 🙏❤
Ajme mogu mislit straja koji si pritrpila.
Polly da, ajme kad boli ajme kad ne boli. Neznan ni ja sama vise sta bi heh
Vrapcic uzasno, mene je toliko panika uvatila, skocila sam iz lezeceg polozaja, sila, pokusavan udahnut dovoljno ali neide. Stalno nesto malo, srce mi lupa 150 na sat, kroz glavu mi prolazi ajme ocu se ugusit, ocu li otic na hitnu, ocu li stic do hitne. Sad me tako glava boli...
Bas govori muzu, nebi da me Bog pokara, ali prije kad bi cula neku zenu da kaze sa joj je trudnoca bila uzasna, to mi je bilo grozno za cut, uvik bi pomislila kako to mos rec, koliko zena bi sve dalo da ostane trudno, eto ja prva i sad kad san uspila, sritna san, to uopce nije upitno,ali mi je trudnoca ajme, bas drugo stanje, nisan bila svoja od 9 miseca, stalno je nesto.
Onda gledam dvi trudnice u svojoj blizini, uzivaju, blistaju, a ja koda me krava sazvakala i ispljunila plus uzasno se osjecan, sta fizicki, sta san psihicki u strahu... neznan jeli problem u meni, mozda sam ja prije idealizirala trudnocu, mozda imala neka nerealna ocekivanja, uglavnom, tesko je, jako tesko, donit novi zivot. I sta je moja mater rekla, nemoras se bojat poroda, porod je najlkasi dio od onoga sta te ceka 😊
💞girl💞
Ena čitam ovo sve i ne vjerujem kako ne možemo zapravo ni prepoznati uvijek da nešto ne štima, kao slušaš svoje tijelo, da je do slušanja zvala bi hitnu svako malo al ne želim ispasti luđakinja. Na kraju se može ispostaviti da sam trebala nešto provjeriti na vrijeme 😕 Baš zbunjola. Bitno da si ti dobro i da je beba super, čuvaj se 🤞🏼🤞🏼
Pozdravljam vas sada i laku noć želim ❣️
Laku noć curke! Lijepo spavajte i sretno sutra na pregledima! Očekujemo dobre vijesti!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ena drago mi je da ste ti i beba dobro, cuvajte se 💪😘
Dora sretno sutra na pregledu😘 i ostalim cura koje imaju 😘
Noc curke, lijepo se odmorite i naspavajte
Baby girl 💜
Draga Dora, sretno danas na pregledu, 😘.
Lola, pod hitno, ako si u mogućnosti, promjeni ginekologa. Nitko se nema pravo derati na tebe, a kamoli osoba koja brine o našoj trudnoći. Pa to je neoprostivo!
Curka je ❤
Dora sretnooo na pregledu, bit ce to sve super
Zara ja se mazem s bademovim i biobazom
💙
Vidim da sve nesto osjetite, ja apsolutno nista, trbuh ne raste, niste ne boli, sad bas jako brinem...
💙
Vrapcic vidi sta sam nasla https://www.yumama.com/trudnoca/zdravlje-trudnica/1232-kratak-dah-u-trudnoci.html
Malo mi je lakse kad vidim da nije opasno.
💞girl💞
Dora sretno na pregledu i javi kako su mrvice 🤗
Jutro cure, jeste li dobro spavale?
Sortiraj odgovore
Najstariji