Tiki92 u Elebaby ima 57mg, a Solgar mi ima 400mg. Valjda mi neće biti ništa od tih 7mg viška? 🙄😮
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ma nece vrapcic, ne bi trebalo, to je taman negdje.
Lola ne znam sto bih ti rekla, ako doktori nisu nista komentirali i reagirali, ne bi se trebala zabrinjavati. Znam da zene u tim slucajevima miruju strogo i da odlaze na cesce kontrole. U mjerenju se moze pogrijesiti, a ako te to jako brine najbolje da nazoves svog gin i pitas za savjet.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Hej cure cestitke svima nisam se dugo javljala no redovito vas pratim❤zanima me dali je koja od vas imala krvarenje u 9 tjednu meni se desilo unazad dva dana pa sam isla na uzv kazu sve ok s mrvicom no da se stvara posteljica i da sad do 16 tj.trebam mirovati ima li koja soicna iskustva ili da se nalaza u priliznim tjednima kao i ja pa da napise koje simptome imate hvala i velika 😘svima!
Tiki92 hvala na odgovoru. Za par dana imam kod svoje dr ali koliko ce joj biti drago moje postavljanje pitanja ne znam.Prosli put se izderala na mene. Ova mjerenja su napravili privatni ginekolog (7 cm ) i na hitnoj ( 4 cm ). Pa medjusobno ne znaju za ova mjerenja,a ja se nisam snasla.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Amber,
Meni su se u 2 navrata pojavile sukrvica i smedji iscjedak,ali je jedan put bio od polipa,a drugi od gljivica.Mirovala par dana pa dr rekla da ne moram vise.
Mene kad glavs boli popijem 2x375mg magnezija unutar 24h ... i da, definitvno onda imas i dobro ciscenje crijeva 😁
Lola777 da je nešto baš jako grozno rekli bi ti doktori pretpostavljam. Ja se osobno ne razumijem baš u to, jedino znam da mi je prijateljica imala u dvije trudnoće skraćen cerviks i bilo je sve ok. Prvo dijete je sad već veliko i bilo je na kraju sve ok, sa drugim je pred porodom, ali je sve ok. Jedino što bih ti svakako savjetovala pokušaj se umiriti, jer stresom možeš naštetiti bebi i sebi. Pridržavaj se uputa liječnika i ja vjerujem da će biti sve ok. Tako da pokušavaj uživati u svojoj bebici malenoj koliko možeš 😍 I da, ako nisi zadovoljna sa ginekologinjom, mijenjaj je, dug put te čeka i važno ti je da imaš ok doktora. Ali što se tiče nesnalaženja i ja uvijek nešto u strci zaboravim pitati 😂😂😂😂
Amber ja sam imala smeđu sukrvicu i na kraju je bilo sve ok. Koristila sam tada utrogestan i na kraju je bilo sve ok. Kod mene nisu znali uzrok. Ali je stalo. I nisam više morala mirovati. Mnoge žene su imale ovdje također i koliko znam uglavnom je prošlo svima sve ok.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala svima na odgovorima. ma i ja sam prvu trudnoçú mirovala nekih 8 mj bas zbog omeksanog cerviksa i naravno ostavilo mi traume na psihu. A i ina;e sam malo anksiozno/depresivna osoba pa mi to jo[ otezava.
Sto se tice Mg ja ga znam popiti i 2 dnevno, opusta maternicu, a i rijesi mi problem sa probavom.
Tiki92 hvala na odgovoru. Za par dana imam kod svoje dr ali koliko ce joj biti drago moje postavljanje pitanja ne znam.Prosli put se izderala na mene. Ova mjerenja su napravili privatni ginekolog (7 cm ) i na hitnoj ( 4 cm ). Pa medjusobno ne znaju za ova mjerenja,a ja se nisam snasla.
Lola mislim da baratas s krivim.informacijama oko duljine cerviksa. Jer mislim da maksimalno cerviks ide do 4.5cm (ne do 7). U tvojim tjednima je vise nego ok cerviks 4 cm. Ako je unutarnje usce T oblika (a ne Y ili U sto znaci da se otvara) nemas razloga za brigu,samo ne dizi tesko i ne naprezi se. Meni je sa 14tt bio 3.6cm i uz mirovanje cca mj dana evo me sad skoro ubm terminu. Provjeri papire za cervikometriju ponovno.
Sortiraj odgovore
Najstariji