LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    29. Prosinac 2019. 12:45

U hm-u ima za kupiti trudničkih hlača? Što točno piše na etiketi?
    Ja sam vidjela samo trudničke zimske najlonke.. 
    Frendica koja je sad u 32. tjednu trudnoće i sad nosi  neke hlače koje je nosila prije trudnoće, ali raskopčane.. Smiješna je. 😁
    Mislim da je kupila svega par trudničkih stvari. 
    Ono što je mene iznenadilo , a nismo se vidjele stjecajem okolnosti 2 tjedna (inače se vidimo u prosjeku 1x tjedno) jest činjenica koliko se uspjela udebljati u tom periodu.  Do tad se postepeno debljala, odnosno, činilo se da dobiva uglavnom trbuh... Kažu da u zadnjem tromjesečju žene ubrzano dobivaju na kilaži... 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    29. Prosinac 2019. 12:47

Nikita206

Alisanazemlji

Nikita206

Ja sam sinoć imala svoj prvi san o bebici. Sanjala sam da smo dečko i ja na ultrazvuku i da se sve lijepo vidi i da nam govori gin kako je dečkić 😁
    Imam neki osjećaj da će biti dečko baš zato jer bi ja možda maaalo više curicu pa čak tako i sanjam 😁
    Koliko često vi imate takve snove?
    Nikita, ja sam u više navrata sanjala da čekam curicu, a isti dan kad sam saznala da ću je i dobiti sanjala sam tri tijekom noći da sam dobila rezultate nifty-a sa potvrdom da jr curka u pitanju ❤️

Drago mi je što ti se želja i ostvarila, ja sve nekako mislim ako budem prejako željela da će mi baš u inat doći suprutno 😁 al s obzirom da nam je prvo dijete biti ću sretna s oboje

Nikita, ja sam htjela curku, ali nisam imala prevelika očekivanja. Često sam znala govoriti: " ja bih curku, ali će se na kraju desiti da će biti dečko 😁" 

Curka je ❤

Dora4
    29. Prosinac 2019. 12:55

Mimoza i anavo super, znaci h&m je i vas izbor  bas sam i planirala te koje imaju ovaj pamucni dio za navuc preko cijelog trbuha  super, nadam se da ce pregled sutra dobro proc i da onda cu jos malo mirovanja nabacit pa za vikend u shopping po tih par stvari koje mi postaju bas neophodne 

Dora4
    29. Prosinac 2019. 12:59

Alisa imas cijeli odjel samo trudnicke robe sa trapericama, hlacama, majice kratke i duge, puloveri, haljine, donji ves, sve  pise na onim lentama Maternity Wear i prepoznat ces, hlace imaju one trudnicke elasticne nastavke pamucne gore, a majice ces prepoznat jer sve imaju onako na struku kao nabranu tkaninu koja se siri skupa s trbuhom kako raste 

29. Prosinac 2019. 13:37

Alisanazemlji

Frendica koja je sad u 32. tjednu trudnoće i sad nosi neke hlače koje je nosila prije trudnoće, ali raskopčane.. Smiješna je. 😁
    Ono što je mene iznenadilo , a nismo se vidjele stjecajem okolnosti 2 tjedna (inače se vidimo u prosjeku 1x tjedno) jest činjenica koliko se uspjela udebljati u tom periodu. Do tad se postepeno debljala, odnosno, činilo se da dobiva uglavnom trbuh… Kažu da u zadnjem tromjesečju žene ubrzano dobivaju na kilaži…

Mislim da je to sve individualno. U prvoj trudnoći sam čak 4 kg dobila u prva tri mjeseca, da bi otišla rodit sa +8/9 kg. Mislim da je čak i manje bilo jer sam bila rekla krivu početnu kilažu. Zadnja tri mjesexa sam dobila bila samo 1 kg. 

dana130
    29. Prosinac 2019. 13:39

Ja sam danas tako usporena i pospana. Ustala tek u 10, u 11 opet zaspala na kaucu i do 12 odspavala. Od sinoc imam kao neke mucnine, jos muz dosao doma kasnije s mojim bratom i tako mi smrdio na cigare da sam se skoro ispovracala, tko bi rekao da sam pusila do nedavno 😂
    Od jutros takoder imam nekek bolove, grceve u predjelu jajnika, slicno menstrualnim. Do aad sam imala i tek i jela normalno, danas jedva usta otvorila. Jedino sto sam luda za rafaelom, a nikad nisam bila neki ljubitelj slatkog 😀
    Sto se tice snova, ja sam sanjala da sam pocela krvarit i zavrsila na hitnoj 😑 bas iscrpljuju ti snovi

Baby girl 💜

• anav05
    29. Prosinac 2019. 14:14

Alisanazemlji

Frendica koja je sad u 32. tjednu trudnoće i sad nosi neke hlače koje je nosila prije trudnoće, ali raskopčane.. Smiješna je. 😁
    Ono što je mene iznenadilo , a nismo se vidjele stjecajem okolnosti 2 tjedna (inače se vidimo u prosjeku 1x tjedno) jest činjenica koliko se uspjela udebljati u tom periodu. Do tad se postepeno debljala, odnosno, činilo se da dobiva uglavnom trbuh… Kažu da u zadnjem tromjesečju žene ubrzano dobivaju na kilaži…

Mozda nisi vidila jer ti svaki Hm nema taj odjel.
    Znam da u Zg sigurno ima Arena!

Vrapčić123
    29. Prosinac 2019. 15:39

Curke koliko smijem mg magnezija popiti na dan? Što su vam doktori rekli? Jel vam bude muka od njih? Ja imam doma od Solgara 400 mg. Je li to ok? Ili pre jako? 
    Anav05 sretno ti bilo, neka svi bolovi što prije prestanu. Da od sad budete u miru 😍
    Mrvičak i ja osjetim razliku između crijeva i tih balončića 😊😍😂 Tad da zaista nekako mislim da se to beba nekako javlja 🤗
    Što se tiče trudničke robe imam jedne tajice i jedne kao traperice. Ostalu odjeću normalno nosim. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

🌼TiKi🌼
    29. Prosinac 2019. 15:44

Vrapcic, meni je dr. rekla do 450mg na dan. Ako pretjeram da cu dobit sracku 😂. Pijem od 375 plus elebaby, a u njemu ima nekih 60mg.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• lola777
    29. Prosinac 2019. 15:46

Pozdrav,
    Nova sam na forumu,trudna 19 tj.
    Opterecena sam sa problemom skracenog cerviksa.
    Prije 11 dana je duzina bila 7 cm,a prije 2 dana 4 cm.
    Mjereno je na dva razlicita uzv i razliciti  doktori. Oboje nisu imali komentara na duzinu svog mjerenja.
    Dali je moguce da se toliko skratio ili je pogreska mjerenja?
    Ocajna sam,jer sam i ovako depresivna osoba jos ovo.
    Ima li netko iskustava?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.