Ja sam sinoć imala svoj prvi san o bebici. Sanjala sam da smo dečko i ja na ultrazvuku i da se sve lijepo vidi i da nam govori gin kako je dečkić 😁
Imam neki osjećaj da će biti dečko baš zato jer bi ja možda maaalo više curicu pa čak tako i sanjam 😁
Koliko često vi imate takve snove?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Anav05 kako tebe i što te boli? Sinoć me pol noći bolili trbušni mišići i nožni zglobovi, noge po malo. Ovo sa trbušnim mišićima je baš poprilično neugodno. Baš neugodna bol. A zadnjih tjedan dana isto imam kratkoću daha povremeno, kada ne mogu kao dublje udahnuti iz pluća. Ne znam otkud sada to!? Čitam da se u trudnoći mišići na trbuhu razdvajaju obzirom da se sve širi pa neke zna to boliti jače. Ne znam ima li to veze?
Ej.
Boli onako kao da na pocetku menge imam kratke, pulsirajuce kontrakcije, pa stane…uglavnom lada sam cijeli dan aktivna… U donjem dijelu, desno od pupka recimo…
I ja baš na tom mjestu često osjetim nekakvo pulsiranje, vibracije, mjehuriće, ne znam kako bi to opisala ali nije bolno, samo je jako čudan osjećaj :D govore mi da su crijeva ali mislim da nisu tu baš crijeva...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Pozz curke… Kaj se tice punog nosa nocu ja sam isto vec pisala o tome i ne prestaje, vec vise od mjesec dana trpim zacepljenost i vodenjasti sekret iz nosa, cistim ga morskom vodom i bude mi malo lakse.. Kaj se tice odnosa ja sam postala cendrava, svadljiva pomalo agresivna, tak je kazu kad se nosi decko, ali nije pravilo haha… Za prehranu mi je gin rekao da jedem sta god hocu ali umjereno, znaci nikakve zabrane nisam dobila i pricao mi je kak mu zene kucaju na vrata jer su procitale na internetu da se zelena salata ne smije, itd i da mu se dize kosa na glavi od takvih pitanja.. Od nedavno imam problem prilikom seksa, jako mi je postao neugodan, tj napaljena sam ja i sve ali me iznutra pocne jako brzo peci i boljeti, ne kuzim zasto… Ima koja slican problem?? Mislim da nije problem u navlazenosti.. Bas se brinem jer mi se stalno jako seksa 😭
Blago tebi, meni se uopće ne seksa 😭😭😭
Nije normalno da te peče, možda je neka lagana upalica koja ti ne radi još simptome osim kod odnosa. Obavezno provjeriti s ginekologom!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dora, Vrapcic nadam se da ce biti tako, mada i ja mislim da ce se povremeno uvijek vracati, ali hvala Bogu vise nisu one dosadne, cjelodnevne i konstantne mucnine.
Tiki juce ujutro se budim i vidim da mi je cijeli trbuh otisao na desnu stranu od pupka i bas nekako neugodan osjecaj bio. Muz poceo da ljubi tu i govori kako je to beba, al ja sam imala osjecaj da je rano da se tako krece po trbuhu, tako da sam mislila da su to bh kontrakcije 🤨 ali nisam imala nikakvih bolova, a davno sam prestala mg koristiti, morat cu ga opet uvesti.
Jeste vec pocele nositi trudnicku robu?
Osim onih tajica i strampli u lidlu nisam upecala nista, a kako je vani sve hladnije, razmisljam da bi stvarno trebala traperice..majice jos uvijek mogu bez problema, a trapke mogu i zakopcat i sve, ali nakon nekog vremena mi postanu jako neudobne i smeta me kako me krenu rezat posred trbuha ako sjedim duze..
Gdje ste kupovale trudnicku robu? Gledam H&M maternity odjel online sad, cine mi se okej stvari, ali ne bas jeftine za relativno kratko razdoblje kad cu ih nosit..cure koje su vec prije bile trudne i nosile trudnicke trapke, jel mogu one izdrzat par mjeseci ili se relativno brzo moraju nove kupovat? Probat cu ih u ducanu, al jel uzmem svoj standardni broj ili vece
Mene su očito počele hvatati nove mučnine, ali samo kada sam zaista gladna. Tako da samo jedem. Evo sada sam zdjelicu čokolina pojela, mmm. Malo nakon toga sam opet osjetila ono pucanje mjehura i to baš intenzivno.
I ja osjetim mucnine,ali nije strasno..a to pucanje ne osjetim, tj.ja to sve crijevima pripisujem koja znaju biti glasna😂😂😂
Sigurno nisu crijeva. Sada baš prepoznajem razliku. To je bebica i jako poznat osjećaj iz prve trudnoće, a budući da mi se bebica uz dignula već i trbuh mi se već vidi, ne čudi me što ju osjetim. Ne mogu dočekat četvrtak
Superrr, vidim da vec mnoge osjete, ali ja nista☹samo crijeva
💙
Dora ja sam ti vec odavno u trudnickoj robi, mislim na donje dijelove 😁 Ranije sam nosila trapke dubokog struka, tako da sam ih mogla negdje do 10tt zakopcati, poslije su mi jako smetale. Sad sve kupujem u h&m-u. Imam jedne svijetle i jedne crne trapke trudnicke i sad njih mijenjam, a kad nosim duze dzepere ili haljinice onda kombinujem sa helankama ili stramplama, takodje trudnicke iz h&m-a.
Ja sam sinoć imala svoj prvi san o bebici. Sanjala sam da smo dečko i ja na ultrazvuku i da se sve lijepo vidi i da nam govori gin kako je dečkić 😁
Imam neki osjećaj da će biti dečko baš zato jer bi ja možda maaalo više curicu pa čak tako i sanjam 😁
Koliko često vi imate takve snove?
Nikita, ja sam u više navrata sanjala da čekam curicu, a isti dan kad sam saznala da ću je i dobiti sanjala sam tri tijekom noći da sam dobila rezultate nifty-a sa potvrdom da jr curka u pitanju ❤️
Curka je ❤
Jeste vec pocele nositi trudnicku robu?
Osim onih tajica i strampli u lidlu nisam upecala nista, a kako je vani sve hladnije, razmisljam da bi stvarno trebala traperice..majice jos uvijek mogu bez problema, a trapke mogu i zakopcat i sve, ali nakon nekog vremena mi postanu jako neudobne i smeta me kako me krenu rezat posred trbuha ako sjedim duze..
Gdje ste kupovale trudnicku robu? Gledam H&M maternity odjel online sad, cine mi se okej stvari, ali ne bas jeftine za relativno kratko razdoblje kad cu ih nosit..cure koje su vec prije bile trudne i nosile trudnicke trapke, jel mogu one izdrzat par mjeseci ili se relativno brzo moraju nove kupovat? Probat cu ih u ducanu, al jel uzmem svoj standardni broj ili vece
Ej, ja sam kupila jucer trudnicke crne kao traperice u hm-u, super su mi. Ima ih moja frendica, cijelu trudnocu kaze u njima bila i da je prezadovoljna. Moozda bi si kupila traperice jos, ako naletim na snizenje. Samo pazi da ti ovaj dio pamucni na hlacama bude sto visi, da te ne sijece kada trbuh pocne jos vise rasti.
Uzela M kao sto i inace nosim.
Majice, haljine sve mi pase moje staro tako da i dalje to nosim.
Po doma tajice i dobro :-)
Koliko često vi imate takve snove?Nikita, ja sam u više navrata sanjala da čekam curicu, a isti dan kad sam saznala da ću je i dobiti sanjala sam tri tijekom noći da sam dobila rezultate nifty-a sa potvrdom da jr curka u pitanju ❤️
Drago mi je što ti se želja i ostvarila, ja sve nekako mislim ako budem prejako željela da će mi baš u inat doći suprutno 😁 al s obzirom da nam je prvo dijete biti ću sretna s oboje
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji