Alisa, ti si kod Hermanice, jel da?
Ja sam u ponedjeljak trebala ic vadit tsh i glukozu nataste i postprandijalno( znaci 2 vadjenja u razmaku od 2h), a s obzirom na to da to znaci i voznju do bolnice, cekanje na red pa onda jos kad dodjem na red sjedit 2h za drugo vadjenje..bojim se da mi je to trenutno preriskantno i procjenjujem da nije prioritet. K njoj sam trebala s tim nalazima u srijedu.
Sto mislis jel ih moguce dobiti na telefon i objasnit situaciju i prenarucit se?
Naravno, ako jos koja curka ima iskustva s vinogradskom ili prijedlog sto da radim slusamDora, ja sam ti kod hermanice bila samo jedanput, a sljedeći puta sam naručena 13.01. Koliko sam shvatila, par dana prije pregleda trebamo vaditi krv, odnosne par hormona štitnjače…
Pa ja mislim da bi se mogla prenaručit. Nemaš što za izgubit, a pošto si trudnica, sigurna sam da će ti nekako izaći u susret :)
Da, probat cu sutra i njih telefonom dobit i nadam se da ce mi izac u susret
Uff taman sam se ovaj tjedan konacno malo opustila s tih 1w tjedana, al nema, stalno neki stres..
Hvala ti. Ti ides sutra na redovni pregled ili ti je to sad pomaknuto s obzirom da si isla zbog krvarenja?
Ma ne idem kad sam bila u cet. Rađen mi je detaljan vaginalni pregled, cistila me s tupferima i onda detaljni uzv. Isla sam bas kod svoje gin jer je srecom radila. Iduci 13.01.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Uff taman sam se ovaj tjedan konacno malo opustila s tih 1w tjedana, al nema, stalno neki stres..
Hvala ti. Ti ides sutra na redovni pregled ili ti je to sad pomaknuto s obzirom da si isla zbog krvarenja?
Ma ne idem kad sam bila u cet. Rađen mi je detaljan vaginalni pregled, cistila me s tupferima i onda detaljni uzv. Isla sam bas kod svoje gin jer je srecom radila. Iduci 13.01.
Ahaaa, nisam skuzila da si bila bas kod svoje, super!! :)
Cure imam pitanje: evo drugi dan za redom me uhvati da ne mogu disati kak treba, kao da nemam od kuda udahnuti, jako je neugodno i traje neko vrijeme. Poslijepodne me i jucer i danas ulovilo...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Baš sam happy.! Upravo mi je jako dobra prijateljica javila da je rodila malu curku❤️...
Još me jučer zvala da idem s njom na advent, a danas je rodila...
Tko će dočekati i taj 7.mjesec 2020. Ne znam za vas, ali meni se to čini tako dalekoooo...
Curka je ❤
Vrapcic, meni se to znalo dogadjat prije T, sad dok sam T ne, al prepostavljam kako je volumen krvi sve veci i hrpa promjena da se organizam i tijelo mijenja i da moras jako brinuti, spomeni dr. pri iducem pregledu ili ako se bas nastavi svaki dan mozda da nazoves i pitas za neki savjet..
Kod mene je to obicno trajalo par minuta, a osjecaj je kao da ne mogu duboko udahnut i izadahnut vec samo plitko..
Baš sam happy.! Upravo mi je jako dobra prijateljica javila da je rodila malu curku❤️…
Još me jučer zvala da idem s njom na advent, a danas je rodila…
Tko će dočekati i taj 7.mjesec 2020. Ne znam za vas, ali meni se to čini tako dalekoooo…
I meni se cini daleko i cesto se pitam sto ce jos sve bit do onda, a s druge strane mi je apsolutno nevjerovatno da cu evo i utorak bit vec 13 tjedana, nerealno mi je..
Joj cure znam da sam vec dosadna 😬🙄 ne smijem sad muzu ni spomenut, al evo ja razmisljam da uzmem taxi i ipak odem sutra odradit te pretrage /tsh i glukoza nataste i nakon 2h/, krv mi je stala skroz, osjecam se da mogu bez problema izdrzat u nekom polusjedecem polozaju to u cekaonici i nekako sam si zamislila da je vazno da vidim kakav je taj secer zbog eventualnog gestacijskog secera..a opet, ne znam koliko mi je pametno 2 dana nakon izljeva i uz uputu strogog mirovanja izvodit supermana..
Dora nemoj jos, sacekaj jos koji dan, prerano je. Nedaj Boze bilo sta da bude cupat ces sebi kosu i krivit sebe e da san mirovala. Sacekaj.
Neznan di zivis, imas li blizu koji privatni lab, oni imaju mogucnost da dodu doma izvade krv i odrade sve pretrage, platis koju kunu vise, ali si doma.
Ja san tako napravila u prijasnjoj T koja nazalost nije zavrsila uspjesno.
A ovaj put sam nakon 10ak dana, digla se prikrstila, otisla sve povadit i nazad doma u krevet.
💞girl💞
Dora ps ta glukoza sta je sad vadis ti je obicno iz krvi, a kad dobijes uputnicu za OGGT test to je glukoza koja se vadi nakon 2h.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji