Dora4 kako ces objavit svojima? I ostale kako ste rekle? Mi smo planirali kupiti tipa majce baka, deda, teta (i ostali) servis 0-24 😂
Za prvo, sam svekrvi i svekru ( njima prvo unuce) uzela bavarin i pisalo je volim svoje noniće 🙂
Mami sam za majcin dan napisala cestitku, jedino tati sam rekla jedan na jedan 😍
A sad smo malom napravili majicu i ispred traktor kojeg obozava a iza pise
Volim vas nono ,nona i baka ali do ljeta cu najvise voliti seku ili brata 😍😍
I sa majicom je isao kod svekrve i kod moje mame 🙂
Moj svekar nikako ni kapija da iza nesto pise pa ae mali naljutio i reko nona ti citaj taj nono nis ne kapi 😂😂😂
Hahahahaha
Super su mi te objave starije brace/sestara! ♡
M_maaree ja to inače ne jedem, nije mi fino, no kolegici je isto prijateljica ginekologinja rekla da ne jede, rekla joj je ak joj se baš jede da si prepeče na tavici, da bude termički tretirano 100%
Dora4 joj i mene to muči jer zbog mučnina i povraćanja nezdravije jedem (ne uvijek, no ipak lošije), ne mogu mnogo toga što sam prije jela. Al eto beba hvala Bogu sve ok, lijepo napreduje. Mislim da si beba sama povuče zdravih nutrijenata koliko treba, pa makar iz naših kostiju, tijela cijelog, pobrinu se bebe za sebe 😍 Jučer je naša bebica gutala plodnu vodu, to smo sve vidjeli na uzv. I veli dr da beba pije i piški, pa opet to isto popije i tako u krug, tako se razvija želudac i mokraćni mjehur. A muž u panici jer beba pije svoj urin, od jučer me proganja da pijem više vode da ne mučim bebu da mora piti svoj urin 😂😂😂
Jaja nemojte nikako sirova jesti, to vam je baš opasno. Dobro ih termički tretirajte obavezno.
Hahaha i koliko vode sad moras pit? Ajde sutra ce na posao pa nema kontrole
Dora4 kako ces objavit svojima? I ostale kako ste rekle? Mi smo planirali kupiti tipa majce baka, deda, teta (i ostali) servis 0-24 😂
Za prvo, sam svekrvi i svekru ( njima prvo unuce) uzela bavarin i pisalo je volim svoje noniće 🙂
Mami sam za majcin dan napisala cestitku, jedino tati sam rekla jedan na jedan 😍
A sad smo malom napravili majicu i ispred traktor kojeg obozava a iza pise
Volim vas nono ,nona i baka ali do ljeta cu najvise voliti seku ili brata 😍😍
I sa majicom je isao kod svekrve i kod moje mame 🙂
Moj svekar nikako ni kapija da iza nesto pise pa ae mali naljutio i reko nona ti citaj taj nono nis ne kapi 😂😂😂
Ajmee predobroo 😍😍
Da,mi u cetv a kunjada je u utorak napravila isto bavarin bila i napisala I JA VOLIM SVOJE NONIĆE. Tako da evo to imaju i sad nakon 5 godina, i sad ce nam i druga djeca to nositi kad su kod nonica 😍
A nakon kolko ste rekle, odmah kad ste saznale ili ste pricekale jos neko vrijeme?
M_maaree ja to inače ne jedem, nije mi fino, no kolegici je isto prijateljica ginekologinja rekla da ne jede, rekla joj je ak joj se baš jede da si prepeče na tavici, da bude termički tretirano 100%
Dora4 joj i mene to muči jer zbog mučnina i povraćanja nezdravije jedem (ne uvijek, no ipak lošije), ne mogu mnogo toga što sam prije jela. Al eto beba hvala Bogu sve ok, lijepo napreduje. Mislim da si beba sama povuče zdravih nutrijenata koliko treba, pa makar iz naših kostiju, tijela cijelog, pobrinu se bebe za sebe 😍 Jučer je naša bebica gutala plodnu vodu, to smo sve vidjeli na uzv. I veli dr da beba pije i piški, pa opet to isto popije i tako u krug, tako se razvija želudac i mokraćni mjehur. A muž u panici jer beba pije svoj urin, od jučer me proganja da pijem više vode da ne mučim bebu da mora piti svoj urin 😂😂😂
Jaja nemojte nikako sirova jesti, to vam je baš opasno. Dobro ih termički tretirajte obavezno.
Haha, pila sam oko litre, no znam da je to malo. Ma moram više, svjesna sam toga! 😂😊🙄
Koliko vi curke pijete vode?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Haha, pila sam oko litre, no znam da je to malo. Ma moram više, svjesna sam toga! 😂😊🙄
Koliko vi curke pijete vode?
Ovisno o danu, nekad popijem pola litre, a nekad 2-3 litre.. Ali zadnjih par dana me jako trazi, i jako puno pijem vode
Imate super ideje za objavu svojima, bas ste kreativne...ja od straha ne mogu na to misliti🙀
💙
Malo nazalost vise od litre litre i po nikako.
Jednostavno kad ne jedem i ne radim nista ne pita me uopce za piti a znam da moram sad pogotovo
Imate super ideje za objavu svojima, bas ste kreativne…ja od straha ne mogu na to misliti🙀
Zasto? 😱
Novamama nama ce taman na Badnjak biti 14 tjedana, inace bi rekli ranije, oko 12-13, ali steta mi je tako blizu Bozica biti pa ne iskoristit to kao najbolji moguci bozicni poklon
Sto se vode tice, trudim se dosta piti, a negdje sa vodom, kamilicom, mlijekom i kavom(inace sam pila par salica dnevno, ali od kad sam T mi ne pase nego tu i tamo, mozda svaki 3.dan, ako i toliko, ali onda samo 1 salicu popijem) popijem oko 2l sigurno..to mi je neka stara navika..
Sortiraj odgovore
Najstariji