LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    15. Prosinac 2019. 10:59

m_maaree

Cure jedete li vi dimljeno suho meso,mislim na pecenicu i slaninu?? Da li je vama iko rekao da je zabranjeno?? Mojoj kolegici je doktor rekao da ne jede.. Meni je to neshvatljivo jer znam x djevoajaka koje su jele u trudnoci…

Hej, iskreno, toliko sam toga iscitala sto se ne smije i nije preporucljivo i trudim se jest sto zdravije, al necu lagat, ima dana kad mi se od pomisli na bilo sta zdravo dize zeludac, kad mi meso smrdi tako jako da ne mogu napravit rucak muzu, kad jedino zelim pizzu, sendvic, nesto kruhasto, nesto zlocesto i onda se uspijem oduprijet jedan il eventualno dva dana, ali na kraju pojedem to sto sam zazeljela!  I bebe se uredno razvijaju i rastu pa racunam da je to sve ipak u granicama normale, nije sad da mlatim po tome svaki dan cijeli dan..ono sto bas nikako ne jedem, a htjela bi je tiramisu jer idu sirova jaja 

Dora4
    15. Prosinac 2019. 11:01

Rose1

anav05

Rose1

Ja obozavam Bozic!!!❤🎄Jel smijemo jesti francusku?! Majoneza-sirova jaja?

U kupovnom stvarima ti je to sve pasterizirano, skoro sterilizirano, tako da zasto ne?
    Ja jedem jaja tvrdo kuhana i na kajganu, ali jako specena. Bitno da je termicki obradjeno sve kako treba :-)

Oki, super!!! Jedem i ja jaja, ali ne sirova😁😂, a majoneza se radi od sirovih zato pitam
    Inace ne jedem majonezu osim u francuskoj

Ma ova kupovna majoneza mislim da nije vidjela jaja, a kamoli sirova, to je natrpano koje cime da moze trajat do beskraja i u tom smislu mislim da nije zdravo, ali nema brige oko sirovih jaja..to su vise domace majoneze..
    Premda ja recimo i doma kad radim neke namaze od jaja, maslaca, krastavaca-uvijek stavljam tvrdo kuhana jaja! 

Rose1
    15. Prosinac 2019. 11:04

Dora haha, imas pravo, ko zna ima li uopce jaja😂😂😂😂

💙

Rose1
    15. Prosinac 2019. 11:06

Ni meni se ne jede zdravo, gadi mi se, a inace jedem zdravo. Jedino od zdravoga mi voce pase. Kuhala prokulice i nisam ih mogla staviti u usta, zeludac mi se okretao.

💙

• Novaamamaa23
    15. Prosinac 2019. 11:08

Dora4 kako ces objavit svojima? I ostale kako ste rekle? Mi smo planirali kupiti tipa majce baka, deda, teta (i ostali) servis 0-24 😂

• Bebac24
    15. Prosinac 2019. 11:12

U njaaam koja tema 😍😍
    Nama je bor okicen vec 2 tjedna. 
    I malome sam radila dimnjak 🙂
    Za rucak neznam dali cu sta raditi ili se pozvati kod sveki jer sam koma. 
    Inace nisam mesoljubac, pojedem njoke u sugu,piletinu,cevape i tako to. Nisam od janjetine,junetine i tih ... 
    Imamo doma nase svinje pa imamo svasta, kobase,ombola,prsuta to volim 🙂 
    Meni francuska ne pase. Neki dan kupila sinu kupovnu on obozava al meni nije dobra sad . I probala domacu od kunjade isto nista. 
    Cikla,krastavci to moze .
    Moja mama ima 23. Rockas, 25 bozic, sin 27 rockas 😍tako da smo samo u festama. Napraviti cu madaricu, cupavce i tjt. 
    Mami mozda tortu ako budem ok. 

Vrapčić123
    15. Prosinac 2019. 11:12

M_maaree ja to inače ne jedem, nije mi fino, no kolegici je isto prijateljica ginekologinja rekla da ne jede, rekla joj je ak joj se baš jede da si prepeče na tavici, da bude termički tretirano 100%
    Dora4 joj i mene to muči jer zbog mučnina i povraćanja nezdravije jedem (ne uvijek, no ipak lošije), ne mogu mnogo toga što sam prije jela. Al eto beba hvala Bogu sve ok, lijepo napreduje. Mislim da si beba sama povuče zdravih nutrijenata koliko treba, pa makar iz naših kostiju, tijela cijelog, pobrinu se bebe za sebe 😍 Jučer je naša bebica gutala plodnu vodu, to smo sve vidjeli na uzv. I veli dr da beba pije i piški, pa opet to isto popije i tako u krug, tako se razvija želudac i mokraćni mjehur. A muž u panici jer beba pije svoj urin, od jučer me proganja da pijem više vode da ne mučim bebu da mora piti svoj urin 😂😂😂
    Jaja nemojte nikako sirova jesti, to vam je baš opasno. Dobro ih termički tretirajte obavezno. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    15. Prosinac 2019. 11:15

Novaamamaa23

Dora4 kako ces objavit svojima? I ostale kako ste rekle? Mi smo planirali kupiti tipa majce baka, deda, teta (i ostali) servis 0-24 😂

Za prvo, sam svekrvi i svekru ( njima prvo unuce) uzela bavarin i pisalo je volim svoje noniće 🙂 
    Mami sam za majcin dan napisala cestitku, jedino tati sam rekla jedan na jedan 😍
    A sad smo malom napravili majicu i ispred traktor kojeg obozava a iza pise 
    Volim vas nono ,nona i baka ali do ljeta cu najvise voliti seku ili brata 😍😍 
    I sa majicom je isao kod svekrve i kod moje mame 🙂
    Moj svekar nikako ni kapija da iza nesto pise pa ae mali naljutio i reko nona ti citaj taj nono nis ne kapi 😂😂😂

Dora4
    15. Prosinac 2019. 11:16

Novaamamaa23

Dala sam izradit svima salice i majice sa imenima i novim ulogama, planiram uz to slatkise neke i eventualno jos svakome neku sitnicu nesto sto znam za vole, kremice neke fine, carapice prigodne, ako stigne muz do knjizare neke knjige ovima koji citaju 

• Novaamamaa23
    15. Prosinac 2019. 11:17

Bebac24

Novaamamaa23

Za prvo, sam svekrvi i svekru ( njima prvo unuce) uzela bavarin i pisalo je volim svoje noniće 🙂
    Mami sam za majcin dan napisala cestitku, jedino tati sam rekla jedan na jedan 😍
    A sad smo malom napravili majicu i ispred traktor kojeg obozava a iza pise
    Volim vas nono ,nona i baka ali do ljeta cu najvise voliti seku ili brata 😍😍
    I sa majicom je isao kod svekrve i kod moje mame 🙂
    Moj svekar nikako ni kapija da iza nesto pise pa ae mali naljutio i reko nona ti citaj taj nono nis ne kapi 😂😂😂

Ajmee predobroo 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.