Novamama i Dora 10+2, a po uzv i vise...ako bude ok u petak,🙏 valjda cu se opustiti🙏
Ja mislim da nista ne bih kupovala do 7mj🙀😂😂😂
💙
Cure, sto mislite bi li trebala bez obzira sto mi je na hitnoj dr. rekla da samo dodjem na iducu zakazanu kontrolu(30.13.), svejedno zvat ginica da mu prijavim i vidim jel ima potrebe dolazit i prije..nekako si mislim da nije bila noc i da sam bila kod njega, vjerovatno bi me i on narucio na kontrolu tek za 2 tjedna?! Zaraa koliko cesto si ti isla nakon sto bi imala izljev pa odmirovala?!
Mislim da nema potrebe ici na dodatnu kontrolu, jedino mozes nazvati ginekologa i rec da si završila na hitnoj i da vidis kaj će ti reći, ali mislim da će ti reć da dođeš na redovnu kontrolu
I ja tako mislim
💙
Ja jedem sve i suhomesnato i majonezu, ponekad cak i pizzu od tune, ali sve umjereno. U pocetku sam izbjegavala gazirana pica, ali moram priznati da mi je coca-cola najbolje pomagala kod mucnina, mislim da mi nece stetiti ta jedna casa dnevno 😰 Svaki dan sebi cjedim sok od narandje i cikle za zeljezo i jedem puno voca i povrca, rijetko kad fast food. Dobijam kile u skladu s onom shemom, pa valjda je ok.
Dora ja sam isla na kontrolu nakon 7 dana kod svoje ginekologice.
Lemon to su acibadem bolnice, ima ih puno. Javi se nasem predstavniku i on to sreduje. Bilo je mjesta u acibadem fuyla u istanbulu pa su tamo poslani. Imas i prevoditelja i sve je top. Uguglaj
💙
Joj, zanemarite ovo, moze li se to izbrisati, ovo je za drugu grupu
💙
Ja jedem sve i suhomesnato i majonezu, ponekad cak i pizzu od tune, ali sve umjereno. U pocetku sam izbjegavala gazirana pica, ali moram priznati da mi je coca-cola najbolje pomagala kod mucnina, mislim da mi nece stetiti ta jedna casa dnevno 😰 Svaki dan sebi cjedim sok od narandje i cikle za zeljezo i jedem puno voca i povrca, rijetko kad fast food. Dobijam kile u skladu s onom shemom, pa valjda je ok.
Dora ja sam isla na kontrolu nakon 7 dana kod svoje ginekologice.
Ja si isto priustim tunu s vremena na vrijeme, jedem oslica,bakalar... Inace volim ribu tako da nastavljam i sad...preskacem sushi i sve termicki neobradjeno.
Okej, hvala cure, budem se onda sutra javila i vidjela oce mi pomicat pregled ili ostaje taj 30.
Sorry na gadarijama, ali jel bilo jos kome ovako?
Skoro da mi uopce vise ne curka, maloprije kad sam se obrisala kao ostatak utrogestana, ali mislim da je nemoguce nakon svega sto je jucer izaslo, onako skoro pa sivkaste boje i mljackavo, a kolicinski kao kad utrogestan iscuri, dakle ne vece od kuglice te male..stvarno se nadam da je to sad samo ciscenje do kraja i da ce uz mirovanje i terapiju do pregleda sve biti tip top
Dora tako je i meni dva dana vec nakon krvarenja, to je ciscenje, bit cemo mi dobro samo polako i miruj... Nema nam druge 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Uff taman sam se ovaj tjedan konacno malo opustila s tih 1w tjedana, al nema, stalno neki stres..
Hvala ti. Ti ides sutra na redovni pregled ili ti je to sad pomaknuto s obzirom da si isla zbog krvarenja?
Alisa, ti si kod Hermanice, jel da?
Ja sam u ponedjeljak trebala ic vadit tsh i glukozu nataste i postprandijalno( znaci 2 vadjenja u razmaku od 2h), a s obzirom na to da to znaci i voznju do bolnice, cekanje na red pa onda jos kad dodjem na red sjedit 2h za drugo vadjenje..bojim se da mi je to trenutno preriskantno i procjenjujem da nije prioritet. K njoj sam trebala s tim nalazima u srijedu.
Sto mislis jel ih moguce dobiti na telefon i objasnit situaciju i prenarucit se?
Naravno, ako jos koja curka ima iskustva s vinogradskom ili prijedlog sto da radim slusam
Dora, ja sam ti kod hermanice bila samo jedanput, a sljedeći puta sam naručena 13.01. Koliko sam shvatila, par dana prije pregleda trebamo vaditi krv, odnosne par hormona štitnjače...
Pa ja mislim da bi se mogla prenaručit. Nemaš što za izgubit, a pošto si trudnica, sigurna sam da će ti nekako izaći u susret :)
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji