LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Prosinac 2019. 08:04

Jutro cure. Baš ste se raspisale. Ja sam za vikend imala dva rođendana odrasla i puno sam sjedila. Valjda nisam napravila veliku štetu :/ Od danas ću malo prepaziti s prehranom, bar dva dana. Kako smo stalno na nekim događanjima, stalno jedem pršut, sir i sl. Užas!!!
    Tko je danas na pregledu?

Rose1
    16. Prosinac 2019. 08:35

Mrvicak ja stalno sjedim, na poslu, isto rodendani...ili to kazes zbig hematoma? Ti si ga imala? Vec mi se sve mijesa
    Rafaela kuzim te, ja imam u petak i ludim, svasta umisljam vec

💙

Dora4
    16. Prosinac 2019. 08:39

Raffaella

Cure, ja sam u strasnoj brigi gotovo pa sam u panici ja ne mogu docekati 30.12. pregled otisla bi k privatniku ali mi se nece raditi toliko uzv vec sam ih dosad napravila koliko se negdje u cijeloj trudnoci napravi…. Zadnji tjedan sam imala uzasno stresne situacije dosta sam i plakala i sad me strah je li sve u redu a da ne govorim koliko stalno gledam trbuh u ogledalo a nema nikakvih promjena… Znam znam sve mi je jasno kaj se toga tice ali eto ne mogu se smiriti… Zao mi je sto nisam kupila prije uredjaj za otkucaje mislim da cu naruciti al ko ce docekati da to stigne 😭😭

Draga, ajde se probaj smirit jer znas da ti ovo nije dobro. Napravi plan, ako si toliko van sebe, odi sad privatniku pa preskoci pregled 30.12.?! Mozes li nazvat svog dr. i reci situaciju, mozda bi imala/o razumijevanja i primi te prije tog 30.! Sto se tice promjena na trbuhu, svaka trudnica je drugacija, ja zasad nemam nikakve vidljive razlike, a zene kojima je prva trudnoca mogu bit ravne ko daske cak do 5.-6. mjeseca trudnoce! 
    Nemas nikakve intenzivne bolove ili nesto novo od simptoma sto bi bilo zabrinjavajuce?! 
    Smiri se ako ikako mozes, u sigurnim si tjednima trudnoce, a bebica je vec jaka i moze podnijet stres koji prolazis. Zao mi je sto ti je tako, mozes li se ikako ograditi od tih situacija i naprosto maknuti? 
    Bit ce sve dobro, uvijek ima nacina i rijesenja, samo se smiri i pokusaj smislit sto bi ti donijelo najveci mir!

Dora4
    16. Prosinac 2019. 08:41

Danas bi trebale na preglede Maaree, Mirta i Lina, curke sretno i javite nam se s dobrim vijestima! :) 
    Dobro jutro ostalima i dan bez mucnina, povracanja, stresa i ostalih bljakavih simptoma..

• anav05
    16. Prosinac 2019. 08:43

'jutro!
    Ja sam jutros odradila transfuzijsku u Petrovoj, cak sam bila brzo i gotova :-)
    Nalazi za dva tjedna... I sad cekanje Niftya, trebao bi ovaj tjedan.

Dora4
    16. Prosinac 2019. 08:45

Hej anavo super! Navijamo za super nifty da odahnes malo i da saznamo oce bit jos koja curka u grupi il je 2020. godina deckica 

Alisanazemlji
    16. Prosinac 2019. 09:22

Jutro cure!
    Opet prijavljujem jaku mučninu! Od srijede pa na dalje počinjemo otvoreno govoriti o mojoj trudnoći.. Jedva čekam da kažem i poslodavcu pa i da sa time budem mirna..
    Ja sam zadnjih par dana baš nekako bljaki i bezvoljna.. Kako se vi  nosite sa bezvoljnošću? 
    U srijedu mi je i pregled pa sam i zbog toga malo napeta. Jedva čekam da prođe i da saznam da je sve u redu ☺️

Curka je ❤

Alisanazemlji
    16. Prosinac 2019. 09:24

Dora4

Joj cure znam da sam vec dosadna 😬🙄 ne smijem sad muzu ni spomenut, al evo ja razmisljam da uzmem taxi i ipak odem sutra odradit te pretrage /tsh i glukoza nataste i nakon 2h/, krv mi je stala skroz, osjecam se da mogu bez problema izdrzat u nekom polusjedecem polozaju to u cekaonici i nekako sam si zamislila da je vazno da vidim kakav je taj secer zbog eventualnog gestacijskog secera..a opet, ne znam koliko mi je pametno 2 dana nakon izljeva i uz uputu strogog mirovanja izvodit supermana..

Dora, i ja bih pričekala koji dan.. Ne bih se forsirala... 

Curka je ❤

Trancie
    16. Prosinac 2019. 09:29

Jutro cure, sad sam preletila postove jer sam cijeli vikend u gužvi bila. 
    Nove cure dobro došle i ugodnu trudnoću želim.
    Tiki drago mi je si sve izgladila i sad samo misli na bebicu i da sve bude ok :-)
    Ja ne mogu dočekati sutra i pregled da vidim napokon jel sve ok. Nadam se da će se sve vidjeti sutra, mada mi ginekolog ima neki stari ultrazvuk. Čak malo i osjetim neke kao mučnine, mada ih ne očekujem jer nisam imala ni u prvoj trudnoći. Ostalo da nisam napravila test ne bi ni znala da sam trudna. (valjda nas ima i ovakvih )

16. Prosinac 2019. 09:30

Rose1

Mrvicak ja stalno sjedim, na poslu, isto rodendani…ili to kazes zbig hematoma? Ti si ga imala? Vec mi se sve mijesa
    Rafaela kuzim te, ja imam u petak i ludim, svasta umisljam vec

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.