Hej anavosuper! Navijamo za super nifty da odahnes malo i da saznamo oce bit jos koja curka u grupi il je 2020. godina deckica
Hehehe,vidit cemo :-)
Jutro curke... I ja sam za vikend bila baš zauzeta pa sma sad uspjela ući na forum... Ja idem u četvrtak na kombinirani, bit ću 11+4, to nije rano jel? Radije bih išla s punih 12, ali valjda par dana ne znači neku razliku...
Leonie90 pa tebi se to ne smiruje ništa? Mislim povraćanje i mučnina? Joj žao mi je...
Sierrav ako ni tekućinu ne zadržavaš u sebi to ti je za hitnu zbog dehidracije. Meni na sreću tak dođe jedan dan recimo pa povraćam i vodu, pa idući bude ok. Al ak je u komadu duže odi na hitnu svakako.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvicak ja stalno sjedim, na poslu, isto rodendani…ili to kazes zbig hematoma? Ti si ga imala? Vec mi se sve mijesa
Rafaela kuzim te, ja imam u petak i ludim, svasta umisljam vec
Imam ga, al nemam ga više. Al me stalno starije žene pitaju mogu li sjediti, pa nije dobro toliko i sl. nA nemaju pojma da sam imala
Sad je i mene strah, stalno sjedim
💙
Alisa hahahahaha ista stvar, meni isto smeta muzev zadah, nevjerojatno, a jadan pere zube svako malo, koristi zvake, ne pusi uopce, ali dzaba, mene do povracanja dovodi.
Ali nasla sam na netu da se cesto trudnice zale na partnrrov zadah pa mi je odma lakse.
A jadan kad me ide poljubit meni je lose, na 3 sekunde ne disen, samo da to nebi osjetila. Grozno. Nemogu si pomoci nikako.
Ja i dalje povracan, uzas, evo sad sam turu odradila. Marendala bas lipo i nakon 3 minute vratila sve, jos nisan stigla doc do skoljke nego u dnevni, po podu, jadan muz u boxericama izletio cisti, ja nastavila u wc... 🤢🤮🤢🤮🤢🤮
Ali neman neku prethodnu mucninu, samo mi se digne zeludac i to je to. Iznenadi i mene samu. Uzas.
💞girl💞
Ajme cure ja dok vas citam kak povracate stvarno mi je drago da je mene to zaobislo.. doduse mucnine se jos uvijek jave tu i tamo, pa me pospreme u krevet, al ovo da ne stignete ni do wc-a mi je koma.. al sve cete vi to izdrzat za vase mrvice.. iskreno meni je nekad doslo da bi se radje ispovracalo pa se nadat da ce mi bit lakse, a ne da mi se cijeli dan vozi izmedju zeluca i usta..
Sretno danas svima na pregledima.. ja sam u medjuvremenu bila na kombiniranom i sve je super bebica je odlicno, a i omjeri su na kraju odlični tak da sam sad ipak malo smirenija. Zanima me samo kod vas koje idete na kombinirani s uputnicom, kolko imate godina? Jer mene moja nije slala s uputnicom nego sam odradila u Ginekos-u.. kao ne spadam u rizicnu skupinu pa ne mogu s uputnicom
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Raffaela Ma meni se cini da si se ti vise prepala nego da nesto nije u redu. Razumijem skroz, ali probaj si kad ti dodje tako malo izobjektivizirat, pogledat da je zapravo sve okej, da nemas nekih komplikacija velikih(mozda i nikakvih), odmaknula si se od najrizicnijih tjedana, sve je u redu, nemas bolova, znaci nista se ne dogadja extremno, disi, misli pozitivno i sad ce taj 30. za cas(to se ja svaki dan malo utjesim jer je i meni pregled 30.!)! Joj sta volim te koji na sve odmahnu rukom i kazu da samo uzivas...dobro je, zato imas forum, mislim iskreno da nekad tu netko moze dat konkretniji savjet ili pruzit informaciju iz prve ruke detaljnije i sabranije nego dr., njima nista nije frka i pitanja im se cine blesava, a nama, pogotovo ako je prva trudnoca je ipak sve novo i rado bi cule odgovore makar i na glupa pitanja...
Polly okej ti je 11+4 za kombinirani, ja sam radila na 11+3, a mislim da se radi od 11+0 do 12+6, a na nekim stranicama pise i 13+6!
Ajme cure ja dok vas citam kak povracate stvarno mi je drago da je mene to zaobislo.. doduse mucnine se jos uvijek jave tu i tamo, pa me pospreme u krevet, al ovo da ne stignete ni do wc-a mi je koma.. al sve cete vi to izdrzat za vase mrvice.. iskreno meni je nekad doslo da bi se radje ispovracalo pa se nadat da ce mi bit lakse, a ne da mi se cijeli dan vozi izmedju zeluca i usta..
Sretno danas svima na pregledima.. ja sam u medjuvremenu bila na kombiniranom i sve je super bebica je odlicno, a i omjeri su na kraju odlični tak da sam sad ipak malo smirenija. Zanima me samo kod vas koje idete na kombinirani s uputnicom, kolko imate godina? Jer mene moja nije slala s uputnicom nego sam odradila u Ginekos-u.. kao ne spadam u rizicnu skupinu pa ne mogu s uputnicom
Tocka, ja idem na kombinirani na uputnicu...imam 29 god, ali sam imala vanmaternicnu trudnocu, dvije biokemijske trudnoce, i na kraju zatrudnila u postupku inseminacije..
Anja🌸🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji