Imate super ideje za objavu svojima, bas ste kreativne…ja od straha ne mogu na to misliti🙀
Rose, oprosti, zaboravila sam koji si tjedan?7+4 il je to netko drugi?
Opusti se, znam i razumijem da te strah, ali daj si malo i oduska, bit ce sve dobro! Mene je bilo strah razmisljat o kupovini stvari za bebe i evo jos nista nismo kupili jer sam nekako zamislila da cemo to sve na proljece, ali sam pocela redovno gledat po netu stvarcice i shvatila da me bas opusta to, nekako me posebno razveseli zamisljati svoje bebice u toj slatkoj robici, gledat koje one pamucne ogradice bi kupila za kinderbete i najvecu muku mi zapravo predstavljaju kolica jer su mi sva ruzna za blizance i htjela bi da su onako spojena jedno pored drugog, al su mi ljepsa ona di je jedna beba naprijed, a druga iza..hahaa
Cure, sto mislite bi li trebala bez obzira sto mi je na hitnoj dr. rekla da samo dodjem na iducu zakazanu kontrolu(30.13.), svejedno zvat ginica da mu prijavim i vidim jel ima potrebe dolazit i prije..nekako si mislim da nije bila noc i da sam bila kod njega, vjerovatno bi me i on narucio na kontrolu tek za 2 tjedna?! Zaraa koliko cesto si ti isla nakon sto bi imala izljev pa odmirovala?!
Dan cure...
Ja sve jedem osim te tune konzervirane, ali najvise mi pasu ti pekarski proizvodi, sendvici, pizze itd... Sve to nezdravo. Jedva cekam sad te blagdane, jede mi se francuska i grah salata sa pecenicom. Kolaci me ne privlace bas. Nekad mi dođe pa pojedem nesto slatko, ali me bas i ne trazi. Volim popiti mlijeko ujutro, a kavu ne pijem otkad sam saznala da sam trudna, popijem cappuccino u gostima i kod svojih ponekad. Mucnina vise nemam i preporodila sam se zbog toga. Lijepo je kad ti se ne dize zeludac na sve i svasta.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
A nakon kolko ste rekle, odmah kad ste saznale ili ste pricekale jos neko vrijeme?
Mi smo rekli kumovima odmah, starcima nakon 2 mkeseca. I zna moja kolegica na poslu.
Ostali ce se strpiti do nalaza Niftya , taman ce proci prva tri mjeseca, pa cemo taman eto oko Bozica svima reci :-)
Cure, sto mislite bi li trebala bez obzira sto mi je na hitnoj dr. rekla da samo dodjem na iducu zakazanu kontrolu(30.13.), svejedno zvat ginica da mu prijavim i vidim jel ima potrebe dolazit i prije..nekako si mislim da nije bila noc i da sam bila kod njega, vjerovatno bi me i on narucio na kontrolu tek za 2 tjedna?! Zaraa koliko cesto si ti isla nakon sto bi imala izljev pa odmirovala?!
Mislim da nema potrebe ici na dodatnu kontrolu, jedino mozes nazvati ginekologa i rec da si završila na hitnoj i da vidis kaj će ti reći, ali mislim da će ti reć da dođeš na redovnu kontrolu
A nakon kolko ste rekle, odmah kad ste saznale ili ste pricekale jos neko vrijeme?
Mi smo rekli kumovima odmah, starcima nakon 2 mkeseca. I zna moja kolegica na poslu.
Ostali ce se strpiti do nalaza Niftya , taman ce proci prva tri mjeseca, pa cemo taman eto oko Bozica svima reci :-)
Vidim da ce nas vecina reci oko Bozica.. Mislim da ce se jako puno obitelji razveseliti najljepsem bozicnom poklonu 😍
Mislim da nema potrebe ici na dodatnu kontrolu, jedino mozes nazvati ginekologa i rec da si završila na hitnoj i da vidis kaj će ti reći, ali mislim da će ti reć da dođeš na redovnu kontrolu
Hvala ti, tak i ja mislim, al volim cut jos koje misljenje :)
Slazem se...
Hvala ti, tak i ja mislim, al volim cut jos koje misljenje :)
Zato smo tu, da jedna drugoj olaksamo barem malo ☺️
Dora cekala redovnu kontrolu, kad sam dosla kod gin onda sam rekla sta je bilo.
Oni na hitnoj su mi rekli u slucaju bilo cega ponovo kod njih, fala Bogu nije bilo nista tako da sam docekala redovnu kontrolu svog gin.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji