Mrvicak ja stalno sjedim, na poslu, isto rodendani…ili to kazes zbig hematoma? Ti si ga imala? Vec mi se sve mijesa
Rafaela kuzim te, ja imam u petak i ludim, svasta umisljam vec
Imam ga, al nemam ga više. Al me stalno starije žene pitaju mogu li sjediti, pa nije dobro toliko i sl. nA nemaju pojma da sam imala
Jutro cure, sad sam preletila postove jer sam cijeli vikend u gužvi bila.
Nove cure dobro došle i ugodnu trudnoću želim.
Tiki drago mi je si sve izgladila i sad samo misli na bebicu i da sve bude ok :-)
Ja ne mogu dočekati sutra i pregled da vidim napokon jel sve ok. Nadam se da će se sve vidjeti sutra, mada mi ginekolog ima neki stari ultrazvuk. Čak malo i osjetim neke kao mučnine, mada ih ne očekujem jer nisam imala ni u prvoj trudnoći. Ostalo da nisam napravila test ne bi ni znala da sam trudna. (valjda nas ima i ovakvih )
Draga, ja sam bila tava. Da nisam počela piti duphastone, vjerujem da ne bi ni imala mučnine niti bolne grudi. Ne brini!!!k
Pozdrav curke.citam vas stalno..dobrodosle nove ❤
Ja sutra imam kombinirani u Vinogradskoj, nadam se da ce sve biti u redu.
Sretno svima na pregledima😊
Anja🌸🌸
Cure, ja sam u strasnoj brigi gotovo pa sam u panici ja ne mogu docekati 30.12. pregled otisla bi k privatniku ali mi se nece raditi toliko uzv vec sam ih dosad napravila koliko se negdje u cijeloj trudnoci napravi…. Zadnji tjedan sam imala uzasno stresne situacije dosta sam i plakala i sad me strah je li sve u redu a da ne govorim koliko stalno gledam trbuh u ogledalo a nema nikakvih promjena… Znam znam sve mi je jasno kaj se toga tice ali eto ne mogu se smiriti… Zao mi je sto nisam kupila prije uredjaj za otkucaje mislim da cu naruciti al ko ce docekati da to stigne 😭😭
Rafaela, mislim da se gotovo sve nosimo sa svakodnevnim promjenama raspoloženja...
Ja sam sebi neprepoznatljiva. Jučer u Grazu sam htjela jesti toliko fine papice, a apetit ni za što.. Ludila sam od mirisa ulične hrane jer mi je od iste bilo muka, a opet sam htjela i krkati. Posvađala sam se sa dečkom zato jer sam ga jedno dva sata pilala kako mu smrdi iz usta i kako mi se od toga povraća... I on je u jednim trenutku puknuo obzirom da je oprao zube, uzeo žvakaču, ali svejedno. Inače ima razumijevanja, ali eto, a dragi mi inače miriši najljepše na svijetu..
Nakon svađe sam plakala ko kišna godina jer sam se uplašila da sam svojim uzrujavanjem naštetila bebi...
I tak...
Imam frendicu koja ima savršenu trudnoću. Nit je imala mučnine, a nit ima promjene raspoloženja..
Blago nama 🥴
Curka je ❤
Ja sam pila u dufaston u 1.trudnoći 2 tj. od cca 6-8 i nisam ih imala. Grudi me bole i mislim da ih napokon vidim ( inače jedva 2 -cu napunim ) hahahha; Ma i ja se sve nadam da ću sutra napokon odahniti, ali do tada sto misli u glavi
Kako se zove curka koja je bila hospitalizirana radi povracanja?
Ne mogu se spametit…
Ja nisam 2 dana osim caja od kamilice nista jela jer povracam desetak puta na dan,ne znam otkud sada tako u 14 tjednu😢
Je li ti bolje? To sam ja. Ukoliko povratis sve sto stavis u usta- pa i popijes vode, onda obavezno otidji.
Prvi put kad sam dosla me nisu ostavili, samo su me napunili infuzijom, a svaki iduci jesu. Ja ne razumijem kada to misli prestati.
Prosli tjedan nisam mogla otici na dogovoreni pregled koliko mi je bilo lose.
Nadam se da se stanje popravilo.
Evo ja sam naručena 2.1. na kombinirani u Petrovoj. Prije sam spriječena, jer neću bit u Zagrebu, a tada će mi taman bit 12+6. U srijedu ću otići ponovno vadit urinokulturu, jer je bilo nekih bakterija, pa dr. želi da ponovim. Moram opet vaditi i hormone štitnjače pa ću to vjr sve u srijedu.
Ja sam pila u dufaston u 1.trudnoći 2 tj. od cca 6-8 i nisam ih imala. Grudi me bole i mislim da ih napokon vidim ( inače jedva 2 -cu napunim ) hahahha; Ma i ja se sve nadam da ću sutra napokon odahniti, ali do tada sto misli u glavi
Ja potpuno znam kako ti je. Bila sam koma do drugog pregleda, al iskreno otkada sam obavila taj pregled puno sam mirnija. Jedino onaj dan kada me uhvatila ona grozna bol sam mislila da ću umrijeti od panike, ali sada znam da su to crijeva.
Sretno curama koje idu danas na pregled! Ja svoj isto ne mogu docekati, isto u strahu i panici stalno i isto razmisljam da odem na jedan pregled prije kod privatnika, jer ako cekam redovni to mi je pet tjedana razmaka od zadnjeg pregleda...
Jutro curke!
Hvala curke na savjetima. Dosta je neugodno to sa plitkim disanjem, ne kužim otkud to dođe, iako sam čitala o tome da to zna biti u trudnoći. No ja sam u oba navrata bila izuzetno opuštena, ležala u krevetu i krene. Traje malo duže recimo od pol sata i prođe polagano. Nadam se da se neće ponavljati..
Curke koje imaju preglede želim puno sreće!
Raffaela ako će te odlazak dr prije umiriti odi svakako, no pokušaj se umiriti. Što se trbuha tiče i ja sam ravna ko daska, a s bebom sve super (u sub bila na pregledu). Mene ti takva nervoza i panika ulovi dan prije pregleda (gotovo svaki put do sad). Tako da te kužim. Ali ako će te odlazak prije umiriti, odi svakako onda. 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji