LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    15. Prosinac 2019. 10:32

Hej curke! Evo ja sam jucer i prekjučer ok. Jučer samo jednom povratila. Nadam se da ću i danas biti ok. Nadam se kako uskoro ulazim u 2.tromjesječje da će se sve malo primiriti
    Što se Božića tiče mi ćemo patku s mlincima i crvenim zeljem pirjanim, inače mi je meso odvratno u trudnoći, jedino mi je ok patkica i janjetina mi je prihvatljiva (samo prihvatljiva). Al patka mi je naj, ostalo koma. Neki dan nisam mogla ni pogledati pureći file. 🙄 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    15. Prosinac 2019. 10:33

Mimoza  jadni muzic...al bojim se da ce i moj bit iste sudbine jer doslovno ne znam di bi jedan par onih malih carapica stavila u svoj ormar  mislim da cemo morat izbacit komode iz sobe i kupit veliki ugradbeni ormar pa mozda i njemu ostane koja vjesalica i polica hahah 

Zaraa
    15. Prosinac 2019. 10:35

Mimoza nekako mi se apetit poveca, ko vrica bez dna, samo gledan sta cu jest 😏😂 mmmljac.
    Valjda kako lezin pa mi je spiza jedina zaokupacija u zivotu hahahahah

💞girl💞

• Novaamamaa23
    15. Prosinac 2019. 10:37

Jutroo ☺️
    Mi smo krenuli ovaj vikend kitit po kuci, a bor cemo na badnjak.. To je ipak vrijeme kad smo svi doma i ne radimo i to radimo svi zajedno, iako mi je dosta teško skrivati od svojih trudnocu zbog mucnina i nadam se da ce se veseliti najljepšem poklonu koji ce dobit pod bor,  pa da vise nemoram lagat 🙈😂😍

Dora4
    15. Prosinac 2019. 10:39

Vrapcic ajde super, nadam se da je kraj tvojim mucninama i povracanjima, dosta je bilo vise!
    Jaoo kud smo krenule o tim delicijama, sad cu bit gladna 10 dana  najvise se veselim francuskoj, pecenom purecem batku i mlincima masnim..hahaha a taman imam pregled 30., dr. ce dobit napadaje kad prijavim koliko sam digla kilazu..iskreno malo se sad bojim toga da cu dosta dic s ovim strogim mirovanjem i strah me kako ce funkcionirat probava bez imalo kretanja i sa toliko progesterona opet 

m_maaree
    15. Prosinac 2019. 10:49

Cure jedete li vi dimljeno suho meso,mislim na pecenicu i slaninu?? Da li je vama iko rekao da je zabranjeno?? Mojoj kolegici je doktor rekao da ne jede.. Meni je to neshvatljivo jer znam x djevoajaka koje su jele u trudnoci...

Dora4
    15. Prosinac 2019. 10:53

Novamama, super, jos malo pa objava! Mi isto cekamo Bozic 
    Nama zna samo moja mama jer jadna strepi nad svakim postupkom koji smo prosli i nisam joj mogla ne rec, sad je dobila i zadatak da sutra pokupi sve poklone koje sam narucila za objavu i Bozic ostalim clanovima obitelji  
    Muci me sto cu ocito morat odmirovat cijeli taj period, a toliko planova sam imala i evo ni na advent izgleda necu moc niti jedan dan, a silno sam htjela fritule s bajaderama..prasica oink oink 🐽

Rose1
    15. Prosinac 2019. 10:54

anav05

Rose1

Ja obozavam Bozic!!!❤🎄Jel smijemo jesti francusku?! Majoneza-sirova jaja?

U kupovnom stvarima ti je to sve pasterizirano, skoro sterilizirano, tako da zasto ne?
    Ja jedem jaja tvrdo kuhana i na kajganu, ali jako specena. Bitno da je termicki obradjeno sve kako treba :-)

Oki, super!!! Jedem i ja jaja, ali ne sirova😁😂, a majoneza se radi od sirovih zato pitam
    Inace ne jedem majonezu osim u francuskoj

💙

Rose1
    15. Prosinac 2019. 10:55

m_maaree

Cure jedete li vi dimljeno suho meso,mislim na pecenicu i slaninu?? Da li je vama iko rekao da je zabranjeno?? Mojoj kolegici je doktor rekao da ne jede.. Meni je to neshvatljivo jer znam x djevoajaka koje su jele u trudnoci…

I meni su rekli NE

💙

Rose1
    15. Prosinac 2019. 10:58

Mene nije strah kilograma, jedva cekam da se udebljam, necu paziti klloliko jedem. Oduvijek puno jedem, a ne debljam se pa nek se napikon udebljam😁😊😂

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.