LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    15. Prosinac 2019. 09:08

Zara superrr za mucnine, kiliko si ti ono trudna? 
    Ja sam sve okitila u kuci i izvan kuce, jos samo bor😊😁vecina poklona kupljena, a kolace cu u zadnji cas

💙

• anav05
    15. Prosinac 2019. 09:29

Zaraa

Jutro "suborci" 😂
    Ja san isto sonoc bizala u dnevnu,ali ne od vrucine nego nisan mogla zaspat od gladi,a muz je hrka ajme.
    Bilo je ili se dizem u dnevni ili cu ga ugusit. Nije ni svjestan da mu je sinoc zivot visio o koncu 😂😂
    Evo ja 2 dana mucnine nisan imala, toplo se nadam da su me pozdravile i da idu nekoj novoj curi, rado ih prepustam 😎
    Kako ste vi?
    Jeste okitili? Kupili pokloncice? Sta cete od kolaca? Ajmo malo o bozicnim problemima 😂😂😂

Mi smo bor okitili, putujemo za Bozic kod njegovih, pa da nam je bar malo nas stan u duhu blagdana :-)
    Tako da svekrvi prepustam i francusku i keksice, ja cu samo jesti :-) :-)

Zaraa
    15. Prosinac 2019. 09:30

Rose utorak punih 13tt.
    Aaaa divno, mi smo sinoc samo bor, svi su kitili osim mene, ja san sa kauca navigavala di sta kako. Ajde amo rec da sam zadovoljna😂😂 jer inace sam pravi fanatik za Bozic i nista ne prepustam slucaju😂😂
    A sta se tice kolaca, iman spremnu listu, ali sve mi ovisi o pregledu 23. Mozda svasta, mozda nista. Nadam se bozicnom cudu 🙏🎄😍

💞girl💞

Zaraa
    15. Prosinac 2019. 09:32

Anavo ajme francuska... odma mi sline idu, samo kad je neko spomene. 
    Ja se isto veselim rucku, ili idemo u njegovih ili ce oni nama (ovisi o mom pregledu) alii u svakom slucaju meni je za prste polizat, njoki, pasticada, francuska, prsut, sir, kolaci. 
    Ej pa cekan Bozic ko ozebli sunce 😜😜😜

💞girl💞

Dora4
    15. Prosinac 2019. 10:13

Zaraa

Roseutorak punih 13tt.
    Aaaa divno, mi smo sinoc samo bor, svi su kitili osim mene, ja san sa kauca navigavala di sta kako. Ajde amo rec da sam zadovoljna😂😂 jer inace sam pravi fanatik za Bozic i nista ne prepustam slucaju😂😂
    A sta se tice kolaca, iman spremnu listu, ali sve mi ovisi o pregledu 23. Mozda svasta, mozda nista. Nadam se bozicnom cudu 🙏🎄😍

Hahahah ovo doslovno kao da sam citala svoje rijeci 
    Mi cemo iduci vikend bor, naravno uz moje navigavanje, a ostatak je vec okicen prije cca 2 tjedna jer nisam imala mira kako sam kuci na mirovanju vec mjesec dana..

Rose1
    15. Prosinac 2019. 10:14

Ja obozavam Bozic!!!❤🎄Jel smijemo jesti francusku?! Majoneza-sirova jaja?

💙

Zaraa
    15. Prosinac 2019. 10:16

Dora mi smo sestre po simptomima a cini mi se i karakterno 😂
    Rose ja tamanin majonezu cilo vrime, mmmljacccc

💞girl💞

mimoza
    15. Prosinac 2019. 10:25

Dora super, brzo ce proci i to brljanje, jos se malo cisti. Vec sam ja kupila dosta robice za bebu haha iako sam rekla cekati snizenje u prvom mjesecu i sve guram u muzevu stranu ormara. Kaze on, trpio sam dok si mi ti krala prostor, al zar ce mi i dijete uzeti i ovo malo sto imam 😂
    Zara ti dok pricas o hrani meni izgleda da te glad jos uvihek drzi od sinoc 😂 ja necu nista spremati, idem kod svekrve, pa cu njoj pomoci 🤗

Dora4
    15. Prosinac 2019. 10:31

Hahaha bas!!  i jos smo u dan isto trudne 
    Ne znam jel smijemo francusku il ne, al bome cu je se najest..kako mislis sirova jaja? Ja pravim s tvrdo kuhanim, a i inace normalno jedem jaja i tvrdo kuhana i pecena, a ni majoneza mi nije strana hahahah

• anav05
    15. Prosinac 2019. 10:31

Rose1

Ja obozavam Bozic!!!❤🎄Jel smijemo jesti francusku?! Majoneza-sirova jaja?

U kupovnom stvarima ti je to sve pasterizirano, skoro sterilizirano, tako da zasto ne?
    Ja jedem jaja tvrdo kuhana i na kajganu, ali jako specena. Bitno da je termicki obradjeno sve kako treba :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.