Zara superrr za mucnine, kiliko si ti ono trudna?
Ja sam sve okitila u kuci i izvan kuce, jos samo bor😊😁vecina poklona kupljena, a kolace cu u zadnji cas
💙
Jutro "suborci" 😂
Ja san isto sonoc bizala u dnevnu,ali ne od vrucine nego nisan mogla zaspat od gladi,a muz je hrka ajme.
Bilo je ili se dizem u dnevni ili cu ga ugusit. Nije ni svjestan da mu je sinoc zivot visio o koncu 😂😂
Evo ja 2 dana mucnine nisan imala, toplo se nadam da su me pozdravile i da idu nekoj novoj curi, rado ih prepustam 😎
Kako ste vi?
Jeste okitili? Kupili pokloncice? Sta cete od kolaca? Ajmo malo o bozicnim problemima 😂😂😂
Mi smo bor okitili, putujemo za Bozic kod njegovih, pa da nam je bar malo nas stan u duhu blagdana :-)
Tako da svekrvi prepustam i francusku i keksice, ja cu samo jesti :-) :-)
Rose utorak punih 13tt.
Aaaa divno, mi smo sinoc samo bor, svi su kitili osim mene, ja san sa kauca navigavala di sta kako. Ajde amo rec da sam zadovoljna😂😂 jer inace sam pravi fanatik za Bozic i nista ne prepustam slucaju😂😂
A sta se tice kolaca, iman spremnu listu, ali sve mi ovisi o pregledu 23. Mozda svasta, mozda nista. Nadam se bozicnom cudu 🙏🎄😍
💞girl💞
Anavo ajme francuska... odma mi sline idu, samo kad je neko spomene.
Ja se isto veselim rucku, ili idemo u njegovih ili ce oni nama (ovisi o mom pregledu) alii u svakom slucaju meni je za prste polizat, njoki, pasticada, francuska, prsut, sir, kolaci.
Ej pa cekan Bozic ko ozebli sunce 😜😜😜
💞girl💞
Roseutorak punih 13tt.
Aaaa divno, mi smo sinoc samo bor, svi su kitili osim mene, ja san sa kauca navigavala di sta kako. Ajde amo rec da sam zadovoljna😂😂 jer inace sam pravi fanatik za Bozic i nista ne prepustam slucaju😂😂
A sta se tice kolaca, iman spremnu listu, ali sve mi ovisi o pregledu 23. Mozda svasta, mozda nista. Nadam se bozicnom cudu 🙏🎄😍
Hahahah ovo doslovno kao da sam citala svoje rijeci
Mi cemo iduci vikend bor, naravno uz moje navigavanje, a ostatak je vec okicen prije cca 2 tjedna jer nisam imala mira kako sam kuci na mirovanju vec mjesec dana..
Ja obozavam Bozic!!!❤🎄Jel smijemo jesti francusku?! Majoneza-sirova jaja?
💙
Dora mi smo sestre po simptomima a cini mi se i karakterno 😂
Rose ja tamanin majonezu cilo vrime, mmmljacccc
💞girl💞
Dora super, brzo ce proci i to brljanje, jos se malo cisti. Vec sam ja kupila dosta robice za bebu haha iako sam rekla cekati snizenje u prvom mjesecu i sve guram u muzevu stranu ormara. Kaze on, trpio sam dok si mi ti krala prostor, al zar ce mi i dijete uzeti i ovo malo sto imam 😂
Zara ti dok pricas o hrani meni izgleda da te glad jos uvihek drzi od sinoc 😂 ja necu nista spremati, idem kod svekrve, pa cu njoj pomoci 🤗
Hahaha bas!! i jos smo u dan isto trudne
Ne znam jel smijemo francusku il ne, al bome cu je se najest..kako mislis sirova jaja? Ja pravim s tvrdo kuhanim, a i inace normalno jedem jaja i tvrdo kuhana i pecena, a ni majoneza mi nije strana hahahah
Ja obozavam Bozic!!!❤🎄Jel smijemo jesti francusku?! Majoneza-sirova jaja?
U kupovnom stvarima ti je to sve pasterizirano, skoro sterilizirano, tako da zasto ne?
Ja jedem jaja tvrdo kuhana i na kajganu, ali jako specena. Bitno da je termicki obradjeno sve kako treba :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji