LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dunja10
    14. Prosinac 2019. 22:05

Hvala od srca.....

mimoza
    14. Prosinac 2019. 22:09

Dunja, Rita dobrodosle cure. Ne opterecujte se sad simptomima, stvarno je prerano. Ja do 7.tt nisam nikakve simptome imala osim vrtoglavice i to kada naglo ustanem. Sve ce to doci poslije, zato uzivajte sada 😁
    Dora kakva je situacija, je li sad skroz stalo krvarenje? 
    Ja sam maloprije bila u Ikeii i nasla vec par komada za bebu, ormar, krevetic, stolicu za hranjenje i malu kadu za kupanje. Steta sto nemam dovoljno prostora u stanu, inace bih sve kupila, ali za sad samo ormar 🤗

Tocka_tockica
    14. Prosinac 2019. 22:23

Dunja, Rita dobrodosle.. mene grudi nisu boljele do 7.tt a tad su krenule i opake mucnine.. i ponadala se su sad vec prestale kad  evo cijelo popodne ne mogu ustat iz kreveta od mucnine. Uglavnim grudi  su me pocele postepeno  bolit sve jace i jace od 7.tt kad sam zapravo i cula srceko. I od onda neznam kud bi s njima.. tolko su mi natecene i bole i narasle za 2 broja vec sad.. imala sam d kosarice prije T, a sad su mi svi grudnjaci mali.. ispadaju van samo tako.. moram neki soping obavit jer me sram vec ove nosit koliko to ispada. I da znala sam imati par dana da su me manje boljele al onda bi mi druga dva dana bilo jos i gore i jos bi malo narasle

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Rose1
    15. Prosinac 2019. 06:44

RitaM

Rose, hvala ti, to je utješno :). Kada su ti počeli simptomi?

U9tj po uzv, a po transferu koji dan ranije...ne brini...

💙

• anav05
    15. Prosinac 2019. 07:46

RitaM

Hvala ti, Zara, usrećila si me i smirila tako brzim odgovorom. Stvarno ste zlatne! Pregled mi je 30.12., tada će biti negdje 8 tjedan, koji dan više. Kao i sve ovdje, ne mogu si pomoći, stalno guglam simptome. Pa onda "no symptoms", "pain lower abdomen", luda sam od svega… Još kad vidim koliko nesretnih slučajeva ima, točno mi dođe da zaspem na 9 mjeseci.

Ej. I dobrodosla :-)
    Ja skoro niti nisam imala micnine uopce, evo ulazim u 13.tjedan.
    Nesto malo je bilo u 7.,8. tjednu, grudi kako koji dan. Sve ti je to individualno.
    Neke cure pisu da vec s 8 tjedana nisu stale u svoju robu, ja evo uredno sve nosim jos.
    Isto sam isla na prvi pregled u 8. tjednu.
    Bit ce to sve ok, samo pomalo, i uzivaj koliko mozes :-)

Dora4
    15. Prosinac 2019. 08:25

mimoza

Dunja, Rita dobrodosle cure. Ne opterecujte se sad simptomima, stvarno je prerano. Ja do 7.tt nisam nikakve simptome imala osim vrtoglavice i to kada naglo ustanem. Sve ce to doci poslije, zato uzivajte sada 😁
    Dora kakva je situacija, je li sad skroz stalo krvarenje?
    Ja sam maloprije bila u Ikeii i nasla vec par komada za bebu, ormar, krevetic, stolicu za hranjenje i malu kadu za kupanje. Steta sto nemam dovoljno prostora u stanu, inace bih sve kupila, ali za sad samo ormar 🤗

Ej draga, nije jos do kraja, onako po par kapi, ali je vise smeckasto, tipa zadnji dan M kad imas osjecaj da samo brlja i prlja..nadam se da ce ubrzo i to stat 
    Odlicno za stvari za bebicu :) ma sad kad imas ormar mozes kupovat mirne duse i samo trpat u njega :) 

Dora4
    15. Prosinac 2019. 08:28

Dobrodosle nove cure :) svaki dan nas je sve vise, bas mi je drago, koooliko trudnica i bebicaaa 
    Dobro jutro svima? Jeste se naspavale? :) ja bome puno bolje nego prethodnih dana, dignem se na wc par puta, ali zaspem nazad u roku par minuta :) jedino se svako jutro budim sa skroz zastopanim nosom, jedva disem, muz ne da otvorit prozore kad je ovako hladno i paranoican je da cu se razbolit jer se stalno otkrivam, a meni vjecno vruce i fali zraka 

• anav05
    15. Prosinac 2019. 08:38

Dora4

Dobrodosle nove cure :) svaki dan nas je sve vise, bas mi je drago, koooliko trudnica i bebicaaa
    Dobro jutro svima? Jeste se naspavale? :) ja bome puno bolje nego prethodnih dana, dignem se na wc par puta, ali zaspem nazad u roku par minuta :) jedino se svako jutro budim sa skroz zastopanim nosom, jedva disem, muz ne da otvorit prozore kad je ovako hladno i paranoican je da cu se razbolit jer se stalno otkrivam, a meni vjecno vruce i fali zraka

Tako nekako je i kod nas.
    Pa se ja prebacim u dnevnu, otvorim prozor i svi sretni.
    Kao, nisam mogla spavati 😁

Dora4
    15. Prosinac 2019. 08:39

anav05

Dora4

Tako nekako je i kod nas.
    Pa se ja prebacim u dnevnu, otvorim prozor i svi sretni.
    Kao, nisam mogla spavati 😁

Hahaha :D dobra ideja! :)

Zaraa
    15. Prosinac 2019. 08:52

Jutro "suborci" 😂
    Ja san isto sonoc bizala u dnevnu,ali ne od vrucine nego nisan mogla zaspat od gladi,a muz je hrka ajme. 
    Bilo je ili se dizem u dnevni ili cu ga ugusit. Nije ni svjestan da mu je sinoc zivot visio o koncu 😂😂
    Evo ja 2 dana mucnine nisan imala, toplo se nadam da su me pozdravile i da idu nekoj novoj curi, rado ih prepustam 😎 
    Kako ste vi? 
    Jeste okitili? Kupili pokloncice? Sta cete od kolaca? Ajmo malo o bozicnim problemima 😂😂😂

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.