LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    03. Ožujak 2020. 12:15

Danijela bas sam za vikend pitala di si nestala! Misla sam da se provodis, a kad ono ti u lunaparku emocija, zao mi je..ajde sreca da nije dugo trajalo 

• Bebac24
    03. Ožujak 2020. 12:18

indy34

Bebac e ja ti zavidim ja sam bila na granici da uzmem psa tako sam ga htjela silno,al kad sam vec dobila test pozitivan iskreno nisam se usudila nisam znala dal cu da budem sposobna da se brinem jos o psu .Jos kad sam saznala dasu dvojke mislim se ne ..al zelju nisam potisnula vec sam svecano rekla svima da cu ako bogda kad mi bebe budu malo vece bas kad budu tako kao tvoj sin uzecu sebi .Naravno dace djeca da budu ti koji ce htjeti psa bicu pokvarena 😂.i kod mene dolazi u obzir samo tako mala i cupava pasmina .mislim dase ta vrsta psa zove maltezer sto ja zelim ..al dotad mogu samo da cekam

Heheheh , ja sam imala 10 g psa,mjesanac. Prvih 3 je spavala samnom i bivsim u krevet. Kako je doso moj muz tako je ona morala van iz kreveta 😕 kad sam se preselila kod njega napravili smo joj box. Uginula je taman kad smo bili na godisnjem i zaceli ovog bebaca ❤️ svekar nam nije htio ni javiti da se ne vratimo ranije doma. 
    Ovaj je mjesanac maltezer/shitzu stim da je sve od shitzua pokupio i to mi je jako drago jer su oni mirniji. 
    Uzela sam ga sad taman do poroda da ga naucim neke osnove mada nuzdu zna vani obaviti i evo nocas na peleni bez problema. 
    Da da tako sam i ja mali je htio 😂 al htio je da samo sta sam ja htjela malo vise heheh. 
    Mislim da bas kad rodim nakon onih 15-20 dana ce nam bit najbolje jer cemo stalno u setnje i on sa nama 🙂 a drugo je lako, ocetkas svaki dan, njegujes, imamo dvoriste biti ce vani po danu. Vidit cemo, za sad sam jako zadovoljna. Kupala ga i doslovno ni jednu dlaku nije pustio ❤️

Dora4
    03. Ožujak 2020. 12:23

Leonie i Daisy brzo nam ozdravite!!
    Daisy umetni makar kakav mali jastucic izmedju koljena dok si na boku, spasit ces se!
    Razumijem te, meni valjda jos samo forum nije dopi***o, tv i knjige nekako sve manje imam koncentracije, malo malo me opere panika da nista necu stic i sto ako se rode 2 mjeseca prije..a znam da se stigne sve i iz kreveta narucit i stvarno srecom imam i tko ce se razletit po ducanima nabavit sto god treba i sve, ali evo dolaze sve ljepsi dani pa mi je iskreno sve teze biti zatvorena non stop..pokusavam prihvatit da je tako kako je i biti sretna da nije ne daj Boze neko vece zlo! Uvijek sam zamisljala kako cu debela i vesela sjedit s frendicama po kavama, zeljela sam si proljetno/ljetne bebe da bas uzivam s trbuhom u setnjama, suncu, razgledavanju i kupovini stvarcica onako polako i neoptereceno..nazalost sam vec puno puta u zivotu morala prihvatit da stvari nisu kakve zelimo i da ne mozemo birat, al eto, primi me ta tjeskobica od zatvorenosti, onda krenem molit i ponavljat si da je to privremeno i da ce biti bolje kad rodim i samo neka budu zdravi pa cemo sve nadoknadit 

• indy34
    03. Ožujak 2020. 12:24

Dora4

Rose super da ide na bolje, najvaznije da si ti odradila pretrage i da su te pogledali, jos da dodje uk sterilna i na konjicu si!!🦄 moze i jednorogu 😋
    Vrapcic htjedoh ti jucer napisat, ali mislim da sam zaboravila, za IAT si pitala jel dobro sto je negativno, da! Treba bit negativno, sad si stvarno bez brige, super to, super ogtt, danas odradis super pregled i mozes i ti na 🦄 hahaha 😀
    Ja sam sigurna da su bebice jucer bas reagirale na glazbu, drzala sam mob skroz blizu trbuha i zvuk na najjace hahahahah mislim da je i gluhi susjed cuo, a kamoli ne oninaravno da sam poslije brinula jel bilo preglasno i jesam li ih previse ozracila…nikad na zelenu granu!!!
    Indy jesi li i ti danas punih 24tt, pitam zato jer znam da nam je isti dan termin, a ne znam kako ti racunas?

23 +6 ..tako mi pise na mom ap..i ja sam primjetila da imamo isti termin a ja nesto kasnim 1 dan 😂

• Bebac24
    03. Ožujak 2020. 12:24

Hvala vam curke ,jesu bit ce dobar par njih dvojica ❤️❤️ 
    Super za nalaze ogtta ,bolje da je nize nego vise 🙂
    Mimoza i sta su rekli na ctgu danas?

Amelie 1
    03. Ožujak 2020. 12:28

Dora imam trudnički jastuk i stavim ga među noge, moguće da tokom noći to sve smrdam😂
    Tak sam i ja nekak zamišljala svoje trudničke dane, šetnja, kavice i uživanje, ali i nije bas tako. 
    I meni je bitno sam da je bebica dobro, pa štogod treba za njegovu dobrobit napravit ću.

Mila7
    03. Ožujak 2020. 12:29

Stigli mi nalazi ogtta, secrr i KKS je dobra zak8 da sam bas sretna da se mogu pocastiti sa slatkim :).
    Vrapcic sretno na pregledu  i javi se sa novostima! 

Dora4
    03. Ožujak 2020. 12:29

indy34

Dora4

Rose super da ide na bolje, najvaznije da si ti odradila pretrage i da su te pogledali, jos da dodje uk sterilna i na konjicu si!!🦄 moze i jednorogu 😋
    Vrapcic htjedoh ti jucer napisat, ali mislim da sam zaboravila, za IAT si pitala jel dobro sto je negativno, da! Treba bit negativno, sad si stvarno bez brige, super to, super ogtt, danas odradis super pregled i mozes i ti na 🦄 hahaha 😀
    Ja sam sigurna da su bebice jucer bas reagirale na glazbu, drzala sam mob skroz blizu trbuha i zvuk na najjace hahahahah mislim da je i gluhi susjed cuo, a kamoli ne oninaravno da sam poslije brinula jel bilo preglasno i jesam li ih previse ozracila…nikad na zelenu granu!!!
    Indy jesi li i ti danas punih 24tt, pitam zato jer znam da nam je isti dan termin, a ne znam kako ti racunas?

23 +6 ..tako mi pise na mom ap..i ja sam primjetila da imamo isti termin a ja nesto kasnim 1 dan 😂

Jel ti zadnja menga 16. ili 17.9.?
    Daj zamisli, kako svi najavljuju da se blizanci radjaju ranije, da bez obzira kad se rode da rodimo isti dan ☺️🤭🥰

• indy34
    03. Ožujak 2020. 12:30

Rose1

indy34

Bebac e ja ti zavidim ja sam bila na granici da uzmem psa tako sam ga htjela silno,al kad sam vec dobila test pozitivan iskreno nisam se usudila nisam znala dal cu da budem sposobna da se brinem jos o psu .Jos kad sam saznala dasu dvojke mislim se ne ..al zelju nisam potisnula vec sam svecano rekla svima da cu ako bogda kad mi bebe budu malo vece bas kad budu tako kao tvoj sin uzecu sebi .Naravno dace djeca da budu ti koji ce htjeti psa bicu pokvarena 😂.i kod mene dolazi u obzir samo tako mala i cupava pasmina .mislim dase ta vrsta psa zove maltezer sto ja zelim ..al dotad mogu samo da cekam

I ti blizanci, to sam propustila…predivno🥰

Vidi dal si propustila ne znam ,nama je tako kako je ,ja sam se uvjek salila da nemam vremena da budem 2 ×trudna dami trebaju blizanci i desilo se ..al iskreno kad vidim svoje sestre bebu svog necaka koji zna zaista da place ja se uplasim i pomislim Boze pa ja cu imati 2 bebe ..😂.a tek moj muz koji me samo pogleda i pita sta cemo mi da radimo ?Ja sam ta koja mora da smiruje situaciju i kaze nista .nase bebe nece da placu 😂😂.i tad nastaje show jel naravno svi prisutni se pocnu smijati ..

Dora4
    03. Ožujak 2020. 12:32

Daisy tako je, guramo dan po dan, a kad je tesko tu su nase ljetne mame 2020 da im se malo pozalimo!
    Mila super za dobre nalaze!!
    Ja sam se poslije vadjenja nagradila cokoladnim bananicama (cijelom kutijom, ipak nas je troje , bez brige nisam je cijelu potamanila...zasad 😅 dug je dan! )

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.