LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    03. Ožujak 2020. 10:49

Vrapcic 😘
    Dora, Svea daa, bas volim ove utorke 🥰

Baby girl 💜

• indy34
    03. Ožujak 2020. 10:55

svea

Vrapcic123

Snoopy hvala ti, tek je popodne pregled, javim vam se svakako čim ga obavim 💜❤️
    Cure koje imate bh kontrakcije, jel ih imate možda najviše tijekom noći? Dok sam u snu ne znam procjeniti jesu li to bh, jer sam u polu snu, no trbuh mi bude tvrđi često i kad se okrećem s jednog boka na drugi osjetim tu tvrdoću trbuha… Jel bude i vama tako? Ili inače trbuh bude tvrđi noću? Još kako idem non stop na wc, i urina se nakupi pa mi onda i to nekako još stegne trbuh.. Ne znam lijepo opisati… Jeste me shvatile kod ovog pokušaja opisa? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

To ja znam osjetiti, ali nisam mislila da su to BH kontrakcije 🤔😲

I meni je navece stomak bas tvrd i zavisi kako se koja bebica okrene tako se on mjenja,al ne mislim dasu to kontrakcije samo od hrane i sto budemo aktivne cjeli dan pa valjda se zato ukruti i bas kao sto opisujes navrce kad ustajem osjetim kako bude bas tvrd..ponekad u snu se okrenem i bas zato sto je tako tvrd imam osjecaj kad se brze okrenem nego bi trebalo kao da tezina stomaka prevagne pa imam osjecaj da je ta tezina prevagnula ne znam da opise. Kao da je pao 😂.al to ce valjda da bude sve teze i teze to okretanje ..

• indy34
    03. Ožujak 2020. 11:02

Bebac e ja ti zavidim ja sam bila na granici da uzmem psa tako sam ga htjela silno,al kad sam vec dobila test pozitivan iskreno nisam se usudila nisam znala dal cu da budem sposobna da se brinem jos o psu .Jos kad sam saznala dasu dvojke mislim se ne ..al zelju nisam potisnula vec sam svecano rekla svima da cu ako bogda kad mi bebe budu malo vece bas kad budu tako kao tvoj  sin uzecu sebi .Naravno dace djeca da budu ti koji ce htjeti psa bicu pokvarena 😂.i kod mene dolazi u obzir samo tako mala i cupava pasmina .mislim dase ta vrsta psa zove maltezer sto ja zelim ..al dotad mogu samo da cekam 

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 11:10

Dora ovo mi je sve totalno poznato, po noći kada se krenem okretati tada baš pičinjem osjećati trbuh, također mi je isto kada malo više radim po kuhinji (korištenje perilice također), malo duže sjedim... Mislim da nam to nije ništa strašno, al te noći me isto ubijaju u pojam jer se zaista ništa ne naspavam, sve nešto isprekidano. Eto Dora, to je trening kada dađu dječica, pa ni onda nećemo moći spavati 😁😲
    Hm, možda i je glavica, možda kako su kod tebe dvije bebice, guraju također jedna drugu pa ćeš ih ti konkretnije i brže moći vidjeti kroz kožu, tj.moguće da ih već vidiš... 😊😊 Baš lijepo, možda će i kada se rode voljeti glazbu! 🎶🎸🎷🎺

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    03. Ožujak 2020. 11:12

Bebac ajmeeee preslatko🥰 i ja razmisljam o psu, imamo od bratica koji zivi odmah do nas pa s njim uzivam, moji imaju macke, imali papige...
    Mila glavno da si obavila💪
    Zvonkica cestitam na uspjesnom pregledu, stvarno je olaksanje svaki put nakon sto kazu da je sve ok
    Vrapcic daaaa, cak ima i sunca🌞😊a do kad, vidjet cemo...sretnooo na pregledu i svim curama sretnooo
    Dora hvala na pitanju draga, pa danas je cak jos bolje, ali i jucer ujutro bilo pa navecer se pojacalo, ali uglavnom s obzirom na vikend puno bolje. Nisam na kraju popila tabletu, nekako teta u ljekarni nije bas to previse odobravala pa odlucila probati za sad bez tab. Kupila jesam pa cemo vidjeti...prijateljica kaze da joj je bilo sve identicno, bas kod mokrenja najgore boljelo, svu je pregledali i to par dana dolazila i na kraju rekli bit ce ligamenti. To se ponavljalo povremeno po par dana. Mozda i kod mene onda tako🤷‍♀️
    Čestitam svima na punim tjednima🎊🎉

💙

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 11:15

Indy znači i tebe noći o tvrdoća trbuha mučei to sam si i ja pomislila da hrana također sigurno ima veze s tim.. A vjerujem da to nije ništa opasno, dok ne boli baš jako... Definitivno ćemo kako vrijeme bude prolazilo biti ko mali kitovi, haha 😂🤦‍♀️😂🤦‍♀️

Rose1
    03. Ožujak 2020. 11:17

Dora hahaha kod tebe dupli udarci, hopsanja koliko volis🥰pitala sam gineka kad bebe mogu cuti jer sam i ja vise puta pustala glazbu, a nekad bi bebbac reagirao ili se potrefilo...rekso cca 26tj, sad osjete vibracije i majcino srce, kaze sad neke duboke tonove vibracija ako sam dobro skuzils

💙

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 11:17

Zvonkica čestitam na urednom pregledu, sada ćeš sigurno biti mirna neko vrijeme... 😍 Sada lijepo uživajte 💜❤️

Rose1
    03. Ožujak 2020. 11:18

indy34

Bebac e ja ti zavidim ja sam bila na granici da uzmem psa tako sam ga htjela silno,al kad sam vec dobila test pozitivan iskreno nisam se usudila nisam znala dal cu da budem sposobna da se brinem jos o psu .Jos kad sam saznala dasu dvojke mislim se ne ..al zelju nisam potisnula vec sam svecano rekla svima da cu ako bogda kad mi bebe budu malo vece bas kad budu tako kao tvoj sin uzecu sebi .Naravno dace djeca da budu ti koji ce htjeti psa bicu pokvarena 😂.i kod mene dolazi u obzir samo tako mala i cupava pasmina .mislim dase ta vrsta psa zove maltezer sto ja zelim ..al dotad mogu samo da cekam

I ti blizanci, to sam propustila...predivno🥰

💙

Vrapčić123
    03. Ožujak 2020. 11:19

Rose drago mi je da si bolje i uživaj bar kroz prozor u Riječkom suncu 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.