LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    03. Ožujak 2020. 14:30

Trudy

Aha, i iduci pregled je 31.3. (Dana i ti se zabiljezi tada 😉 )

Odlicno za pregled, drago mi je da je sve tako odlicno💪❤️ 
    Haha, s obzirom da idem tocno tjedan iza tebe, mene ce onda vjerojatno staviti 7.4. 😂 

Baby girl 💜

dana130
    03. Ožujak 2020. 14:31

Dora odlicno za tsh.
    Ajde jedna pizza nece stetiti 😁
    Sad bi i ja pizzu 🙈

Baby girl 💜

Mila7
    03. Ožujak 2020. 14:37

Bravo Svea, Dora i Trudy na super vijestima 

Amelie 1
    03. Ožujak 2020. 14:38

Hvala vam cure!
    Inače odkad znam za sebe spavam na trbuhu, pa se tijelo još možda prilagođava.
    A ovo za bebaca, sa 11 tjedana je bio po uzv veći 6 dana, a sad po zadnjem uzv 2 dana manji, pa mi se nekak čini velika razlika i naravno odmah panika. 
    Doktorica je rekla da je sve ok i nije ta odstupanja komentirala.

Dora4
    03. Ožujak 2020. 14:45

Hvala curke!
    Daisy, stvarno mislim da nemas razloga za brigu, bebice su jos uvijek tako malecke da je dovoljno za milimetar "krivo"/"drugacije" obiljezit uzv-om i ispadnu drugacije mjere, a taman i da je idealno izmjereno ti skokovi gore dolje u razvoju su skroz normalni, moze vec sutra biti da tocno odgovara tjednima ili da je opet veca bebica! Sve je u redu, sigurno, cim ni dr. ne reagira  
    P.s. ooodlicna dokumentarna serija na netflixu, BABIES, ako imate vremena (i netflix) preporucam svakako :) ima par epizoda, bas su zanimljive, muz i ja skupa gledali, oboje odusevljeni! 😊

Amelie 1
    03. Ožujak 2020. 14:50

Dora vodim se i ja tim razmišljanjem, ali znaš i sama kako je to, dovoljnan je jedan milimetar da se uznemirimo😅
    I ja odgledala tri epizode te serije, bas je jako zanimljiva i poucna🤓

kaktusica
    03. Ožujak 2020. 14:53

Dora bravo, cudo si! Super nalaz stvarno. Pa ja se sad tjesim da uz one kolace, pizze, paste i tople sendvice moze ispast jedino granican 🤣
    Nemam Netflix, ustvati imam tu aplikaciju i na daljinskom gumb al nemam pojma sta da radim s tim Netflixom? Ja volim engl. krimi serije i N11 i to je to. Nisam bas fan filmova  ustvari da budem iskrena, zaspem vecinom napola pa ni ne pogledam nijedan do kraja. Sto se tano radi ako moze za dumb people objasnjenje 🙈

m_maaree
    03. Ožujak 2020. 15:05

Cure da li je ijedna imala povisen crp ... Jutros vadila nalaze,i crp mi 15,7  a normalan 5,leukociti isto blago poviseni na 11,a normala 10.. urin uredan... Ne znam da li da zovem doktoricu ili da sacekam pregled ua dva tjedna? 

Dora4
    03. Ožujak 2020. 15:05

Kaktusica da bi stvarno imala netflix moras ga i kupit. 
    Probat cu objasnit laicki bez koristenja teskih naziva ne jer si dumb nego me i samu nervira kad mi netko krene nesto objasnit pa mi jos vise zakomplicira.
    Dakle, platis pretplatu i dobijes mogucnost gledat sve sto netflix ( ili hbo ili amazon, sve su to servisi, a svaki ima svoju ponudu serija i filmova) nudi, imaju filmove i serije po zanrovima, dosta je velik izbor. 
    Sve ti je slozeno po kategorijama, a osim zanrova mozes i oznacit sto te eventualno zanima nekad u buducnosti pogledat, slaze listu, sto trenutno pratis (ja uvijek pratim nekoliko stvari jer mi ovisi kako sam raspolozena sto cu gledat), i slicno.. ako nesto krenes gledat i odlucis pauzirat i nastavit za X sati/dana mozes, on zapamti gdje si stala i samo kad ti se opet gleda odes na tu seriju/film i stisnes play! 
    Ja inace obicnu tv uopce ne gledam jer dobijem mozdani od reklama  Ovo obozavam i jer ima opciju "skip intro" pa ne moram premotavat spicu svaki put  

Dora4
    03. Ožujak 2020. 15:07

m_maaree

Cure da li je ijedna imala povisen crp … Jutros vadila nalaze,i crp mi 15,7 a normalan 5,leukociti isto blago poviseni na 11,a normala 10.. urin uredan… Ne znam da li da zovem doktoricu ili da sacekam pregled ua dva tjedna?

Pa iskreno ja bih zvala, u slucaju da treba nesto ponovit il uzet neku terapiju cini mi se dugo cekat 2 tjedna, ovak za 2 tjedna mozes bit ko nova ako je potrebno lijecit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.