Aha, i iduci pregled je 31.3. (Dana i ti se zabiljezi tada 😉 )
Odlicno za pregled, drago mi je da je sve tako odlicno💪❤️
Haha, s obzirom da idem tocno tjedan iza tebe, mene ce onda vjerojatno staviti 7.4. 😂
Baby girl 💜
Dora odlicno za tsh.
Ajde jedna pizza nece stetiti 😁
Sad bi i ja pizzu 🙈
Baby girl 💜
Hvala vam cure!
Inače odkad znam za sebe spavam na trbuhu, pa se tijelo još možda prilagođava.
A ovo za bebaca, sa 11 tjedana je bio po uzv veći 6 dana, a sad po zadnjem uzv 2 dana manji, pa mi se nekak čini velika razlika i naravno odmah panika.
Doktorica je rekla da je sve ok i nije ta odstupanja komentirala.
Hvala curke!
Daisy, stvarno mislim da nemas razloga za brigu, bebice su jos uvijek tako malecke da je dovoljno za milimetar "krivo"/"drugacije" obiljezit uzv-om i ispadnu drugacije mjere, a taman i da je idealno izmjereno ti skokovi gore dolje u razvoju su skroz normalni, moze vec sutra biti da tocno odgovara tjednima ili da je opet veca bebica! Sve je u redu, sigurno, cim ni dr. ne reagira
P.s. ooodlicna dokumentarna serija na netflixu, BABIES, ako imate vremena (i netflix) preporucam svakako :) ima par epizoda, bas su zanimljive, muz i ja skupa gledali, oboje odusevljeni! 😊
Dora vodim se i ja tim razmišljanjem, ali znaš i sama kako je to, dovoljnan je jedan milimetar da se uznemirimo😅
I ja odgledala tri epizode te serije, bas je jako zanimljiva i poucna🤓
Dora bravo, cudo si! Super nalaz stvarno. Pa ja se sad tjesim da uz one kolace, pizze, paste i tople sendvice moze ispast jedino granican 🤣
Nemam Netflix, ustvati imam tu aplikaciju i na daljinskom gumb al nemam pojma sta da radim s tim Netflixom? Ja volim engl. krimi serije i N11 i to je to. Nisam bas fan filmova ustvari da budem iskrena, zaspem vecinom napola pa ni ne pogledam nijedan do kraja. Sto se tano radi ako moze za dumb people objasnjenje 🙈
Cure da li je ijedna imala povisen crp ... Jutros vadila nalaze,i crp mi 15,7 a normalan 5,leukociti isto blago poviseni na 11,a normala 10.. urin uredan... Ne znam da li da zovem doktoricu ili da sacekam pregled ua dva tjedna?
Kaktusica da bi stvarno imala netflix moras ga i kupit.
Probat cu objasnit laicki bez koristenja teskih naziva ne jer si dumb nego me i samu nervira kad mi netko krene nesto objasnit pa mi jos vise zakomplicira.
Dakle, platis pretplatu i dobijes mogucnost gledat sve sto netflix ( ili hbo ili amazon, sve su to servisi, a svaki ima svoju ponudu serija i filmova) nudi, imaju filmove i serije po zanrovima, dosta je velik izbor.
Sve ti je slozeno po kategorijama, a osim zanrova mozes i oznacit sto te eventualno zanima nekad u buducnosti pogledat, slaze listu, sto trenutno pratis (ja uvijek pratim nekoliko stvari jer mi ovisi kako sam raspolozena sto cu gledat), i slicno.. ako nesto krenes gledat i odlucis pauzirat i nastavit za X sati/dana mozes, on zapamti gdje si stala i samo kad ti se opet gleda odes na tu seriju/film i stisnes play!
Ja inace obicnu tv uopce ne gledam jer dobijem mozdani od reklama Ovo obozavam i jer ima opciju "skip intro" pa ne moram premotavat spicu svaki put
Cure da li je ijedna imala povisen crp … Jutros vadila nalaze,i crp mi 15,7 a normalan 5,leukociti isto blago poviseni na 11,a normala 10.. urin uredan… Ne znam da li da zovem doktoricu ili da sacekam pregled ua dva tjedna?
Pa iskreno ja bih zvala, u slucaju da treba nesto ponovit il uzet neku terapiju cini mi se dugo cekat 2 tjedna, ovak za 2 tjedna mozes bit ko nova ako je potrebno lijecit
Sortiraj odgovore
Najstariji